Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδεικτικος οδηγος απο το ειδικευμενο για xiaomi miui ελληνικο forum για να εχεις αξιοπιστα notifications στην ωρα τους(αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο...) :

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-8/

Κατά καιρούς ακούμε από πολλά παιδιά ότι δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις από εφαρμογές ή ότι δεν εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος οι ειδοποιήσεις κτλ.

Με αυτόν οδηγό θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στην νέα MIUI 8 ώστε να μην έχετε πλέον τα προβλήματα αυτά ή τουλάχιστον να τα μειώσουμε στο ελάχιστο.

Ας αρχίσουμε να εξετάζουμε τις ρυθμίσεις και τους συνδυασμούς που έχουν

2. Εμφάνιση ειδοποιήσεων στην αρχική οθόνη
Για να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη ακόμα και όταν η συσκευή είναι κλειστή θα πρέπει να ορίσουμε ότι η οθόνη πρέπει να γίνει. Διαφορετικά ναι μεν θα έρχονται ειδοποιήσεις αλλά δεν θα τις βλέπουμε καθώς η οθόνη θα είναι κλειστή:

Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα οθόνης ---> Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση ---> Σέρνουμε το κουμπί δεξιά να γίνει μπλε - "ΟΝ"

3. Πολλαπλές Ειδοποιήσεις Εφαρμογών

Επειδή μπορεί να έχουμε πολλές εφαρμογές που εμφανίζουν ειδοποιήσεις, θα πρέπει να βλέπουμε ότι έχουμε ειδοποιήσεις και από ποιες εφαρμογές, αυτό γίνεται από την γραμμή κατάστασης της συσκευής μας. Επίσης για να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις στην γραμμή κατάστασης θα πρέπει να ανοίγει η οθόνη μας.

α) Ρυθμίσεις ---> Γραμμή κατάστασης ---> Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης --> Σέρνουμε το κουμπί δεξιά να γίνει μπλε - "ΟΝ"
Ρυθμίσεις
β) Ρυθμίσεις ---> Γραμμή κατάστασης ---> Ενεργοπ. οθόνης κλειδώματος --> Σέρνουμε το κουμπί δεξιά να γίνει μπλε - "ΟΝ"

4. Μπαταρία

Η μπαταρία έχεις τις δικές τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό όμως έρχεται σε "σύγκρουση" με τις ειδοποιήσεις οι οποίες καταναλώνουν ενέργεια για να ανοίξουν την οθόνη κτλ. Οπότε και εδώ πρέπει να επέμβουμε.

Ρυθμίσεις ---> Μπαταρία ---> Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών ---> Επιλέγουμε το "Ανενεργή"

5. Εφαρμογές

Όλα ωραία και όλα καλά...αλλά ποιες εφαρμογές θα εμφανίζουν ειδοποιήσεις και που θα μου πείτε τώρα. Έχετε δίκιο...τώρα πρέπει να πούμε στην συσκευή μας ποιες αφαρμογές θα εμφανίζουν ειδοποιήσεις.

Ρυθμίσεις ---> Εφαρμογές ---> Επιλέγουμε την εφαρμογή που θέλουμε (ας πούμε το viber) ---> Προβολή ειδοποιήσεων ---> Προσωπικά τα έχω όλα μπλέ"ON"

6. Ασφάλεια

Τελειώσαμε !!!! Όχι φυσικά...υπάρχουν οι ρυθμίσεις ασφαλείας...που προστατεύουν την συσκευή μας ή τις εφαρμογές μας. Θέλει και εδώ παρέμβαση για τις εφαρμογές που θέλουμε να εμφανίζουν ειδοποιήσεις.

α) Ασφάλεια ---> Δικαιώματα ---> Αυτόματη έναρξη ---> Επιλέγουμε τις εφαρμογές που θέλουμε να δείχνουν ειδοποιήσεις ώστε να ξεκινούν αυτόματα.

β) Ασφάλεια ---> Δικαιώματα ---> Δικαιώματα ---> Προβολή αναδυόμενου παραθύρου ---> Τικ να γίνει πράσινο.

7. Ασφάλεια (μπαταρίας)

Υπάρχει και ασφάλεια μπαταρίας ? Φυσικά...έτσι θα την γλιτώνατε  :D

Είναι μερικές νέες ρυθμίσεις πιστεύω στην MIUI 8 που επίσης θέλουν αλλαγές.

α) Ασφάλεια ---> Μπαταρία ---> Εξοικονόμηση μπαταρίας ---> Σέρνουμε αριστερά να γίνει γκρι - "OFF"...ρίξτε και μια ματιά στο κείμενο που έχει από κάτω...είναι ενδιαφέρον  ;)

β) Ασφάλεια ---> Μπαταρία ---> Εξοικ. μπαταρίας εφαρμογών ---> Επιλέγουμε σε όλες τις εφαρμογές που θέλουμε να εμφανίζουν ειδοποιήσεις ---> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ---> Χωρίς Περιορισμούς
γ) Ασφάλεια ---> Μπαταρία ---> Εξοικ. μπαταρίας εφαρμογών ---> Επιλέγουμε σε όλες τις εφαρμογές που θέλουμε να εμφανίζουν ειδοποιήσεις ---> ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ---> Ενεργοποίηση
δ) Υπάρχει και (δ)  :o  :o και όμως υπάρχει και αυτό και μάλιστα με δύο υπό-επιλογές...  :D
δα) Ασφάλεια ---> Μπαταρία ---> ΤΙΚ πάνω δεξιά στο γρανάζι ---> Απενεργοποίηση δεδομένων κινητής όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη ---> Ποτέ
δβ) Ασφάλεια ---> Μπαταρία ---> ΤΙΚ πάνω δεξιά στο γρανάζι ---> Καθαρισμός cache όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη ---> Ποτέ

Ουφ...ουφ....ουφ...ακόμα να τελειώσουμε :S ?( :S ?( 

8. Κλείδωμα εφαρμογών

Άντε και τελειώσαμε  :P ....μας έμεινε το κλείδωμα εφαρμογών ώστε να μην κλείνουν όταν κάνουμε καθαρισμό της cache χειροκίνητα αυτή την φορά...

Ανοίγουμε τις εφαρμογές που θέλουμε να μην κλείνουν και να δείχνουν ειδοποιήσεις (και όχι μόνο φυσικά) ---> Αρχική οθόνη ---> ΤΙΚ κάτω αριστερά στις τρεις γραμμές (Ξ) ---> σέρνουμε το εικονίδιο της εφαρμογής προς τα κάτω ---> ΤΙΚ στο λουκέτο

ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΝΑΙ...  ...επιτέλους τελειώσαμε... 
κατά 99% ήμαστε έτοιμοι πλέον να λαμβάνουμε όλες τις ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν

Αυτα τα ... ελαχιστα και απλα πραγματακια χρειαζεται για να εισαι "κατα 99% ετοιμος να λαμβανεις ειδοποιησεις απο ολες τις εφαρμογες".
Για καθε νεα εφαρμογη που μπαινει, χρειαζεται συνηθως να γινονται ξανα τα βηματα 5, 6 , 8 .
  • Like 1
Δημοσ.

@karaLRS

A) Που την βρήκες αυτή την τιμή από περιέργεια? Γιατί εγώ στα 290 το βρίσκω
Β) Η διαφορά από τα 250 που λες στα 400 είναι 60%
Γ) Συγκρίνε την μεγάλη έκδοση του Mi5 που παίζει στα 380€

Το OnePlus σου δίνει κάτι πολύ βασικό: Εγγύηση στην Ευρώπη... Αυτό και μόνο αρκεί... 500 ευρώ που ζητούσε (γιατί οι τιμές που μιλάμε είναι οι μειωμένες από την Xiaomi λόγω αποτυχίας του mi5) δεν τα δίνω χωρίς να είναι καλυμμένος 100% από εγγύηση.. .

Πέρα από την καλύτερη οθόνη προσωπικά λόγω Amoled και το γεγονός ότι έρχεται με Global Rom έτοιμο για χρήση από την πρωτη στιγμή.. 

Για σχεδιασμό δεν μπορώ να πω κάτι γιατί και τα δύο είναι κουκλια...

Όσο για το S7 Edge το SoT είναι μεγαλύτερο από αυτό που λες...

Δημοσ.

@karaLRS

A) Που την βρήκες αυτή την τιμή από περιέργεια? Γιατί εγώ στα 290 το βρίσκω

Β) Η διαφορά από τα 250 που λες στα 400 είναι 60%

Γ) Συγκρίνε την μεγάλη έκδοση του Mi5 που παίζει στα 380€

Το OnePlus σου δίνει κάτι πολύ βασικό: Εγγύηση στην Ευρώπη... Αυτό και μόνο αρκεί... 500 ευρώ που ζητούσε (γιατί οι τιμές που μιλάμε είναι οι μειωμένες από την Xiaomi λόγω αποτυχίας του mi5) δεν τα δίνω χωρίς να είναι καλυμμένος 100% από εγγύηση.. .

Πέρα από την καλύτερη οθόνη προσωπικά λόγω Amoled και το γεγονός ότι έρχεται με Global Rom έτοιμο για χρήση από την πρωτη στιγμή..

Για σχεδιασμό δεν μπορώ να πω κάτι γιατί και τα δύο είναι κουκλια...

Όσο για το S7 Edge το SoT είναι μεγαλύτερο από αυτό που λες...

Στο geekbuying έχει 246 που το αγόρασα κιόλας.

Η έκδοση με τον ίδιο επεξεργαστή έχει 270€ άρα το one plus three έχει 50% παραπάνω (λάθος το 1 μπροστά από το ποσοστό πριν)

Η εγγύηση είναι σημαντικό θέμα. Απλά το ίδιο μου μοιάζει αφού Ελλάδα δεν έχει service σωστά;

Στο price range μέχρι 400 καλύτερο κινητό είναι το One plus εννοείται... Αλλά στην κατηγορία μέχρι 390 πχ έχεις κάτι να προτείνεις; εννοείται υπάρχουν deal breaker πχ για εσένα είναι η εγγύηση για μένα είναι τα λεφτά που θέλω να δώσω. Σωστά;

Δημοσ.

Στο geekbuying έχει 246 που το αγόρασα κιόλας.

Η έκδοση με τον ίδιο επεξεργαστή έχει 270€ άρα το one plus three έχει 50% παραπάνω (λάθος το 1 μπροστά από το ποσοστό πριν)

Η εγγύηση είναι σημαντικό θέμα. Απλά το ίδιο μου μοιάζει αφού Ελλάδα δεν έχει service σωστά;

Στο price range μέχρι 400 καλύτερο κινητό είναι το One plus εννοείται... Αλλά στην κατηγορία μέχρι 390 πχ έχεις κάτι να προτείνεις; εννοείται υπάρχουν deal breaker πχ για εσένα είναι η εγγύηση για μένα είναι τα λεφτά που θέλω να δώσω. Σωστά;

Κάτσε γιατί τα μπλέκεις τώρα... Αν θες να συγκρίνεις τα δύο κινητά θα συγκρίνεις την ψηλή εκδοση του mi5 (380€) με το 1+3(400€)... Γιατί αν κάποιος βρεθεί ανάμεσα από το χαμηλό mi5 (260€) και το 1+3 σημαίνιε ότι δεν ξέρει τι θέλει και πόσα θέλει να διαθέσει... Το χαμηλό mi5 θα το συγκρίνεις με τα κινητά της κατηγορίας του...

Στα 20€ διαφορά που έχουν οι παρόμοιες εκδόσεις προτιμώ την εγγύηση, την έτοιμη ρομ και την Amoled οθόνη... Τώρα αν είναι να μου λες ότι θέλω να δώσω 390 και όχι 400 είναι αστεία πράγματα...

PS. Καμία σχέση αυτό που είπες για την εγγύηση... Στην Ευρώπη είσαι καλυμμένος είτε είσαι Ελλάδα είναι Αγγλία. Απλά το στέλνεις με express delivery με δική τους χρέωση και στο επιστρέφουν με την ίδια διαδικασία σε λίγες μέρες.

Αντε να βγάλεις άκρη με Κινεζομάγαζο και απλό ταχυδρομείο...

Δημοσ.

Ενδεικτικος οδηγος απο το ειδικευμενο για xiaomi miui ελληνικο forum για να εχεις αξιοπιστα notifications στην ωρα τους(αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο...) :

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-MIUI-8/

Αυτα τα ... ελαχιστα και απλα πραγματακια χρειαζεται για να εισαι "κατα 99% ετοιμος να λαμβανεις ειδοποιησεις απο ολες τις εφαρμογες".
Για καθε νεα εφαρμογη που μπαινει, χρειαζεται συνηθως να γινονται ξανα τα βηματα 5, 6 , 8 .

Copy paste σε καθε θεμα της xiaomi το κανεις?

Εγω παντως στο RN3 εχω περασει 15 ρομ.

1(το γραφω και ολογραφως 'μια') φορα ειχα θεμα με ειδοποιηση και το ελυσα σε 1 λεπτο με μια επιλογη που εχει.

Τωρα παραγγειλα αλλες 2 συσκευες και καμια θεμα δεν εχει.

Αλλα οπως σωστα ειπωθηκε,κραζεις?θαυμαζεις.

Το miui ειναι μακραν η καλυτερη υλοιποιηση στο android.

Και εχω περασει απο ολες.

Δημοσ.

Τωρα παραγγειλα αλλες 2 συσκευες και καμια θεμα δεν εχει.

Αλλα οπως σωστα ειπωθηκε,κραζεις?θαυμαζεις.

Το miui ειναι μακραν η καλυτερη υλοιποιηση στο android.

Και εδω ξανα λοιπον, ενδεικτικος οδηγος απο το ειδικευμενο για xiaomi miui("την καλυτερη υλοποιηση στο android") ελληνικο forum για να εχεις αξιοπιστα notifications στην ωρα τους(αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο...) :

Πως τελειωνει ο μακροσκελης οδηγος της "καλυτερης υλοποιησης στο android" για να εχεις αξιοπιστα notifications:

.....

κατά 99% ήμαστε έτοιμοι πλέον να λαμβάνουμε όλες τις ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν

Και αυτοι φαινεται ειναι στην κατηγορια "κραζεις; θαυμαζεις."

Δημοσ.

Δυστηχώς για σένα, είμαι πολυ καλός γνωστης της Κίνας και του Android γενικότερα. 

Βγάλε τους παραμορφώτικους φάκους που φοράς και δες τα γεγονότα.

Γεγονος ειναι οτι ΔΕΝ παιζει σωστά η Μιαου Μιαου out of the box.

Γεγονός ειναι οτι μπορεί να μπεις στα 500 διαφορετικα μενού για να ρυθμίσεις τα notifications και παλι να μαμιεται ο Διας.

Γεγονός ειναι οτι αλλάζεις ΡΟΜ σαν τα παντελονια μηπως και πετυχεις μια που θα παίξει. Προβλημα που εχω αυτη την στιγμη με Note 3 Pro φίλου.

Γεγονός ειναι οτι δεν σχεδιάζονται καν με γνωμονα την Ευρωπαικη αγορά με οτι σημαινει αυτο.

Γεγονός ειναι οτι τα πατσάκια σε μηνιαια βάση δεν συνιστουν καλη υποστηριξη απο μόνα τους. Σωστη ειναι η υποστήριξη οτι δεν χρειαζεται νταντεμα σε μηνιαια βάση. Οταν βγάζεις μια robust ROM εξαρχής χωρις χτυπητες αδυναμιες.

Κοινώς τα κινητα τους ειναι ωραια αμα κατέχεις το σπορ και αμα ειναι φτηνά. Οταν τιμολογιακα μπαινουν στα χωράφια αλλων εταιριων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ μαζι τους.

Με την λογική "το δικο μου ειναι το καλύτερο" δεν πάμε μπροστα. Σταθείτε στα γεγονότα και μόνο.

ps: ενα τηλ δεν ειναι καλο ούτε εχει καλη υποστήριξη επειδή πήρε μια καινουργια version. Ειναι καλο γιατι δουλευει σωστά. Χέστηκα αν εχω Nougat, Lolipop ή δεν ξερω και γω τι, αν δε δουλευει οπως πρεπει.

υπαρχουν ευρωπαικες ,ιντερνασιοναλ κλπες εκδοσεις, κανονικα ευρωπη απο τα νομιμα καναλια διανομης φτανουν μονο ευρωπαικες rom που παιζουν απροβλημαστιστα,αν καποιοι κανουν παραεισαγωγη αλλες εκδοσεις ειναι προβλημα δικο τους ,δεν φταιει η xiaomi

αν αγορασεις xiaomi απο κινα χωρις να ενημερωθεις για το τι πρεπει να κανεις μετα την αγορα φταις εσυ 

ακομα κ ετσι ομως κ με την πλεον ασχετη miui ,το πολυ πολυ να μην εχεις ελληνικα στα μενου κ την 800αρα lte

απο την αλλη αν εχεις ψαχτει φλασαρεις οτι θες

κατα τα αλλα και χωρις καμια διαθεση να γινω εκπροσωπος καμιας εταιρειας, προκειται γενικα για καλα τηλεφωνα με πολυ καλες τιμες κ υποστηριξη σε αναβαθμισεις που δυσκολα βρισκεις σε αλλες εταιρειες, με υπαρκτη ωστοσο την κακη ποιοτητα κατασκευης σε καποια μοντελα

γενικως δεν ειναι για τον ανθρωπο που θελει να παταει ενα κουμπι κ να βγαινει μια χοντρη αλλα οι περισσοτεροι το ξερουν ειδικα οσοι κανουν τον κοπο να τα φερουν απο εξωτερικο

Και εδω ξανα λοιπον, ενδεικτικος οδηγος απο το ειδικευμενο για xiaomi miui("την καλυτερη υλοποιηση στο android") ελληνικο forum για να εχεις αξιοπιστα notifications στην ωρα τους(αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο...) :

Πως τελειωνει το αρθρο:

προκειται για καστομ ρομς ,ναι ελληνικες ναι φοβερες οπως λενε ολοι αλλα δεν παυουν να ειναι καστομ

οποιος θελει απροβληματιστη λειτουργια μενει με την επισημη κ παιρνει αναβαθμισεις ota 

δηλαδη τι? δεν ειναι γνωστα ολα αυτα ,τωρα ανακαλυψαμε τι ειναι καστομ ρομς?

• Like 1
Δημοσ.

κατα τα αλλα και χωρις καμια διαθεση να γινω εκπροσωπος καμιας εταιρειας, προκειται γενικα για καλα τηλεφωνα με πολυ καλες τιμες κ υποστηριξη σε αναβαθμισεις που δυσκολα βρισκεις σε αλλες εταιρειες, με υπαρκτη ωστοσο την κακη ποιοτητα κατασκευης σε καποια μοντελα

γενικως δεν ειναι για τον ανθρωπο που θελει να παταει ενα κουμπι κ να βγαινει μια χοντρη αλλα οι περισσοτεροι το ξερουν ειδικα οσοι κανουν τον κοπο να τα φερουν απο εξωτερικο

Και με τρομερη διαρκεια μπαταριας να προσθεσω. Ειναι το πιο σημαντικο feature για εμενα. Με πολυ χρηση στο Redmi note pro βγαζω 2 ημερες.

Αλλους τους ενδιαφερει το παχος, η οθονη, κλπ. Η αυτονομια πολλες φορες παραγκωνιζεται αλλα ειναι σημαντικο feature.

Πολυ καλο το One Plus αλλα φετος που πηγα διακοπες με φιλο που ειχε το Plus two αν δεν κανω λαθος το φορτιζε διπλασιες φορες απο οτι εγω το Xiaomi

• Like 1
Δημοσ.

Πως τελειωνει ο μακροσκελης οδηγος της "καλυτερης υλοποιησης στο android" για να εχεις αξιοπιστα notifications:

Και επειδη δηλαδη υπαρχει οδηγος ,σημαινει οτι οοολοι εχουν το προβλημα?

λολ απλα.γραφικος.

Δημοσ.

Και επειδη δηλαδη υπαρχει οδηγος ,σημαινει οτι οοολοι εχουν το προβλημα?

λολ απλα.γραφικος.

Βλεπω κατεφυγες στους χαρακτηρισμους λογω ανυπαρξιας επιχειρηματων... Δεν θα σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο.

Btw, πουθενα δεν εγραψα οτι "οοολοι εχουν το προβλημα". Απλα ειναι ενα προβλημα στο miui(δεν εμφανιζεται σε οοολους), την "καλυτερη υλοποιηση στο android".

Για αυτο λοιπον υπαρχει κ αυτος ο οδηγος στο ειδικευμενο για xiaomi miui ελληνικο forum και ειναι χαρακτηριστικο το πως ξεκιναει ο οδηγος:

Κατά καιρούς ακούμε από πολλά παιδιά ότι δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις από εφαρμογές ή ότι δεν εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος οι ειδοποιήσεις κτλ.

Με αυτόν οδηγό θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στην νέα MIUI 8 ώστε να μην έχετε πλέον τα προβλήματα αυτά ή τουλάχιστον να τα μειώσουμε στο ελάχιστο.

και πως τελειωνει :

Και αυτοι φαινεται ειναι στην κατηγορια "κραζεις; θαυμαζεις" και στην κατηγορια "γραφικοι" .
Δημοσ.

Τι σχεση εχει το πως ξεκιναει και πως τελειωνει?

Δεν ειναι καθολου συχνο προβλημα.

Σου ανεφερα επιχειρηματα και τα παραβλεπεις.

Απο οσα χιαομι εχω πιασει και οσες ρομ εχω περασει 1 φορα που εμφανιστηκε σε 1 μολις εφαρμογη και λυθηκε απλα πειραζοντας μια ρυθμιση στη διαχειριση ενεργειας.

Το εχεις συναντησει εσυ η φιλος σου το θεμα,η απλα επειδη ειδες εναν οδηγο,ε υπαρχει το προβλημα?

Και εαν εμφανιζοταν καποτε,πλεον ειναι πολυ σπανιο.

Μπες στα διαφορα θεματα και πες μου ποσο συχνα αναφερεται το προβλημα.

Βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα και τα κανεις copy-paste απο δω και απο κει.

ΥΓ.Σε official rom δε το εχω δει πουθενα το θεμα κιολας(ισως στο αγγλικο φορουμ να το εχω δει 1-2 φορες στους δεκαδες χιλιαδες,ναι ειναι τεραστιο ποσοστο και υπαρκτο προβλημα).Αλλα οταν περνας και custom rom,ξερεις οτι μπορει να εχει καποια bugs η κουσουρια.

Αρα εφοσον δεν υπαρχει στην official δεν υπαρχει καν λογος αναφορας του.

Δημοσ.

Η Global stable παίζει καλά αλλά δεν έχει Ελληνικά μενού.

Η Global stable παίρνει OTA update.

Η Ελληνική rom είναι βασισμένη πάνω στην κινέζικη Developer

Την Ελληνική την φλασάρεις χωρίς να διαγράψεις το System partiton (παραμένει China DEV) άρα βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα.

Η Ελληνική ΔΕΝ παίρνει OTA update.

Εγώ θα έλεγα ότι η Ελληνική είναι Costum ROM από τα Lidl αλλά το φιλαράκι που μου το έφερε να του το ξεκλειδώσω δεν κατέχει γρί αγγλικά επομένως....

Δημοσ.

Global dev εχει ελληνικα και λιαν συντομως θα εχει και η stable.

Και παιρνει και ΟΤΑ.

Αρα ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη και ειναι και απροβληματιστη(η stable).

Δημοσ.

μα τι συζηταμε τωρα

υπαρχουν stable με εξελληνισμο ,υπαρχουν stable με εξελληνισμο + tweaks, υπαρχουν "ασταθεις" dev ,τελος υπαρχουν στο xda κ φουλ καστομιες που κανουν παπαδες

προχθες δε εβλεπα στο youtube cm14 με nougat που nougat εχουν παρει τοσο γρηγορα ελαχιστες συσκευες κ δεν ξερω κ ποσα μοντελα θα παρουν τελικα nougat

υπαρχουν ομως κ οι επισημες που αναλογως το κινεζομαγαζο μπορει να χρειαστει να τις περασεις για να αποφυγεις την αθλια ανεπισημη που σου φλασαρανε ,μπορει κ να μην χρειαστει να κανεις τπτ

υποστηριξη σε roms λοιπον υπαρχει για ολα τα γουστα

οποιος παιρνει xiaomi χωρις να ξερει οτι πρεπει να βαλει χερι εχει κανει λαθος αγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...