Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι θα τις αντικαταστήσει με νέες που στο κουτί απ έξω θα γραφεί ότι είναι ελεγμένες

Καλα κατσε να ρθη στην Κυπρο να το παρουμε και εμεις οι φτοχοι εδω με δωσεις και βλεπουμε φυσικα θα δωσουμε κατι μπροστα.

Δημοσ.

Καλα κατσε να ρθη στην Κυπρο να το παρουμε και εμεις οι φτωχοι εδω με δοσεις και βλεπουμε φυσικα θα δωσουμε κατι μπροστα.

Για μεγαλη κουβεντα το παραπανω αλλα τεσπα.

Δημοσ.

Καλα κατσε να ρθη στην Κυπρο να το παρουμε και εμεις οι φτοχοι εδω με δωσεις και βλεπουμε φυσικα θα δωσουμε κατι μπροστα.

Αν πάρουν οι φτωχοί το note7, τότε οι πλούσιοι τί θα πάρουν?

Offtopic: Οι εταιρείες τελικά κερδίζουν περισσότερα από αυτούς που θέλουν να περνιούνται για πλούσιοι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρουν οι φτωχοί το note7, τότε οι πλούσιοι τί θα πάρουν?

Offtopic: Οι εταιρείες τελικά κερδίζουν περισσότερα από αυτούς που θέλουν να περνιούνται για πλούσιοι.

Σωστός. Η επίδειξη είναι αυτό που εκμεταλλεύεται το μάρκετινγκ κάθε εταιρίας τελικά. Ελάχιστοι αγοράζουν κορυφαίες συσκευές γιατί πραγματικά τις χρειάζονται.

• Like 2
Δημοσ.

φτώχια και ακριβό κινητό....ότι να ναι με έστειλες.

• Like 1
Δημοσ.

Ε έτσι δεν είναι πλέον ο κόσμος;

Άνεργοι με κινητό 700€

Αφραγκος με καλό αμάξι κτλπ.

Έτσι πάει πλέον...

Ναι βεβαια με βαση την παραπανω λογικη μονο οσοι περνανε πανω απο 700-800ευρω θα μπορουσαν να αγορασουν αυτα τα κινητα σε Ελλαδα και εξωτερικο,και αν ηταν ετσι θα ειχαν κλεισει οι εταιριες γιατι πολυ απλα δεν θα αγοραζε σχεδον κανεις.

ΕΠισης να μην ξεχναμε οτι εαν γενικα τα γουσταρεις τα ακριβα smartphone για τον Α ή Β λογο δεν ειναι τελειως παραλογο να παρεις ενα κινητο που αλλιως δεν μπορουσε με δοσεις. Ισως να ειναι παραλογο γιατι καποιος να παρει το Note 7 και οχι το S7 edge πχ που ειναι πανω κατω τα ιδια χωρις το πενακι και η χρηματικη διαφορα ειναι 300ευρω.Εκει ναι συμφωνω.Γιαυτο λεμε αλλωστε οτι αν δεν χρειαζεσαι το πενακι το Note 7 ειναι κακη αγορα/αχρηστο/πεταμενα λεφτα.

Δημοσ.

Καλημέρα...

Μπορεί κάποιος να μην καπνίζει, να μην κάνει άλλα έξοδα που κάνουν άλλοι και να θέλει να πάρει κάτι που του αρέσει...το πρόβλημα υπάρχει όταν κάνουμε κακή χρήση οικονομικών υπηρεσιών.  Αλλιώς εάν έχει κάποιος τη δυνατότητα ας το πάρει.  Επίσης δεν είναι απαραίτητο να είσαι προγραμματιστής ή δεν ξέρω τι για να θες κάτι καλύτερο.

Και επίσης μια ζωή την έχουμε.  δεν υπάρχει λόγος να μην ευχαριστηθούμε κάποια πράγματα εάν μπορούμε...

Εγώ προσωπικά θα το αγοράσω..με λίγες δόσεις ώστε να μην πιεστώ αλλά και να το ευχαριστηθώ όσο θέλω..  Εάν δεν είχα πληρώσει τα ενοίκια μου και τους λογαριασμούς μου τότε θα άλλαζε η κουβέντα...

Δημοσ.

Ποτε ερχεται Κυπρο το samsung galaxy note 7 .....

το χρειάζεσαι για καμία τρομοκρατική ενέργειά και καίγεστε τόσο?

• Like 1
Δημοσ.

το χρειάζεσαι για καμία τρομοκρατική ενέργειά και καίγεστε τόσο?

Οχι φιλε μου προς θεου δηλ γιατι το λες αυτο επειδη αποτυχε την πρωτη φορα σε λαθος ποιοτητα μπαταριων του ;

Δημοσ.

Οχι φιλε μου προς θεου δηλ γιατι το λες αυτο επειδη αποτυχε την πρωτη φορα σε λαθος ποιοτητα μπαταριων του ;

ε τότε γιατί τόση βιασύνη βλέπω και απ την υπογραφή σου έχεις το s7 και το 6s μια χαρά μπορείς να κάνεις την δουλεία σου μέχρι που θα γίνει διαθέσιμο το σούπερ ντούπερ εκρηκτικό υπέρ-τούμπανο note 7 στην Κύπρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...