stelios18120 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα τις αντικαταστήσει με νέες που στο κουτί απ έξω θα γραφεί ότι είναι ελεγμένες 1
thelos257 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα τις αντικαταστήσει με νέες που στο κουτί απ έξω θα γραφεί ότι είναι ελεγμένες Καλα κατσε να ρθη στην Κυπρο να το παρουμε και εμεις οι φτοχοι εδω με δωσεις και βλεπουμε φυσικα θα δωσουμε κατι μπροστα.
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα κατσε να ρθη στην Κυπρο να το παρουμε και εμεις οι φτωχοι εδω με δοσεις και βλεπουμε φυσικα θα δωσουμε κατι μπροστα. Για μεγαλη κουβεντα το παραπανω αλλα τεσπα.
turbat0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα κατσε να ρθη στην Κυπρο να το παρουμε και εμεις οι φτοχοι εδω με δωσεις και βλεπουμε φυσικα θα δωσουμε κατι μπροστα.Αν πάρουν οι φτωχοί το note7, τότε οι πλούσιοι τί θα πάρουν?Offtopic: Οι εταιρείες τελικά κερδίζουν περισσότερα από αυτούς που θέλουν να περνιούνται για πλούσιοι. 1
GianniSM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αν πάρουν οι φτωχοί το note7, τότε οι πλούσιοι τί θα πάρουν? Offtopic: Οι εταιρείες τελικά κερδίζουν περισσότερα από αυτούς που θέλουν να περνιούνται για πλούσιοι. Σωστός. Η επίδειξη είναι αυτό που εκμεταλλεύεται το μάρκετινγκ κάθε εταιρίας τελικά. Ελάχιστοι αγοράζουν κορυφαίες συσκευές γιατί πραγματικά τις χρειάζονται. 2
stelios18120 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ελάχιστοι αγοράζουν κορυφαίες συσκευές γιατί πραγματικά τις χρειάζονται. Πόσο αλήθεια αυτό. Τα λέει όλα σε 2 γραμμές.
AggelosTz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα κατσε να ρθη στην Κυπρο να το παρουμε και εμεις οι φτοχοι εδω με δωσεις και βλεπουμε φυσικα θα δωσουμε κατι μπροστα. φτώχια και ακριβό κινητό....ότι να ναι με έστειλες. 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ε έτσι δεν είναι πλέον ο κόσμος; Άνεργοι με κινητό 700€ Αφραγκος με καλό αμάξι κτλπ. Έτσι πάει πλέον...
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ε έτσι δεν είναι πλέον ο κόσμος; Άνεργοι με κινητό 700€ Αφραγκος με καλό αμάξι κτλπ. Έτσι πάει πλέον... Ναι βεβαια με βαση την παραπανω λογικη μονο οσοι περνανε πανω απο 700-800ευρω θα μπορουσαν να αγορασουν αυτα τα κινητα σε Ελλαδα και εξωτερικο,και αν ηταν ετσι θα ειχαν κλεισει οι εταιριες γιατι πολυ απλα δεν θα αγοραζε σχεδον κανεις. ΕΠισης να μην ξεχναμε οτι εαν γενικα τα γουσταρεις τα ακριβα smartphone για τον Α ή Β λογο δεν ειναι τελειως παραλογο να παρεις ενα κινητο που αλλιως δεν μπορουσε με δοσεις. Ισως να ειναι παραλογο γιατι καποιος να παρει το Note 7 και οχι το S7 edge πχ που ειναι πανω κατω τα ιδια χωρις το πενακι και η χρηματικη διαφορα ειναι 300ευρω.Εκει ναι συμφωνω.Γιαυτο λεμε αλλωστε οτι αν δεν χρειαζεσαι το πενακι το Note 7 ειναι κακη αγορα/αχρηστο/πεταμενα λεφτα.
stroubi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα... Μπορεί κάποιος να μην καπνίζει, να μην κάνει άλλα έξοδα που κάνουν άλλοι και να θέλει να πάρει κάτι που του αρέσει...το πρόβλημα υπάρχει όταν κάνουμε κακή χρήση οικονομικών υπηρεσιών. Αλλιώς εάν έχει κάποιος τη δυνατότητα ας το πάρει. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να είσαι προγραμματιστής ή δεν ξέρω τι για να θες κάτι καλύτερο. Και επίσης μια ζωή την έχουμε. δεν υπάρχει λόγος να μην ευχαριστηθούμε κάποια πράγματα εάν μπορούμε... Εγώ προσωπικά θα το αγοράσω..με λίγες δόσεις ώστε να μην πιεστώ αλλά και να το ευχαριστηθώ όσο θέλω.. Εάν δεν είχα πληρώσει τα ενοίκια μου και τους λογαριασμούς μου τότε θα άλλαζε η κουβέντα...
ziaba Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Ποτε ερχεται Κυπρο το samsung galaxy note 7 ..... το χρειάζεσαι για καμία τρομοκρατική ενέργειά και καίγεστε τόσο? 1
thelos257 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 το χρειάζεσαι για καμία τρομοκρατική ενέργειά και καίγεστε τόσο? Οχι φιλε μου προς θεου δηλ γιατι το λες αυτο επειδη αποτυχε την πρωτη φορα σε λαθος ποιοτητα μπαταριων του ;
ziaba Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι φιλε μου προς θεου δηλ γιατι το λες αυτο επειδη αποτυχε την πρωτη φορα σε λαθος ποιοτητα μπαταριων του ; ε τότε γιατί τόση βιασύνη βλέπω και απ την υπογραφή σου έχεις το s7 και το 6s μια χαρά μπορείς να κάνεις την δουλεία σου μέχρι που θα γίνει διαθέσιμο το σούπερ ντούπερ εκρηκτικό υπέρ-τούμπανο note 7 στην Κύπρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα