Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε ερχεται Κυπρο το samsung galaxy note 7 τελικα ρε παιδια επειδη το διαφημιζουν απο τωρα γι αυτο ρωταω. Οριστε το διαφιμιστικο φυλλαδιο της Cytaς:

14333837_1053632428091846_55836591903743

και δεν υπαρχει σε κανενα στοκ πουθενα αυτο ειναι το κουφο ενω το εχουν εκει με τα χαρακτηριστικα του και στην τιμη των 869ευρω παρακαλω αλλα με συμβολαια red παει κατω η τιμη και πληρωνεις το μισο ή οσα θες αναλογα με το πακετο red συμφερει πιστευω.

Δημοσ.

Εδώ η Samsung τα κάνει ανάκληση και συ θες να το αγοράσεις. Περίμενε την νέα παρτίδα note 7 s

Οκ φιλε μου για την νεα παρτιδα λεω θα ναι ιδια τιμη με το note 7 το note 7s ; δεν θα χει προβλημα με την μπαταρια ;

Δημοσ.

H παρτίδα 7s θα είναι οκ γιαυτό έχει και το s (safe υποθέτω). Νομίζω τέλος Σεπτέμβρη θα δοθεί από την samsung η νέα παρτίδα. Για την τιμή δεν ξέρω αλλά λογικά θα είναι ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν γνωριζουν οι μεγαλες αλυσιδες ποτε θα εχουν αποθεμα και θα τα φερουν στην Κυπρο,εμεις πως γινεται να γνωριζουμε κατι παραπανω.

Με τα καταστηματα απο τα οποια ενδιαφερεσαι για αγορα πρεπει να μιλησεις οχι με εμας

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν γνωριζουν οι μεγαλες αλυσιδες ποτε θα εχουν αποθεμα και θα τα φερουν στην Κυπρο,εμεις πως γινεται να γνωριζουμε κατι παραπανω.

Με τα καταστηματα απο τα οποια ενδιαφερεσαι για αγορα πρεπει να μιλησεις οχι με εμας

Λεω μπας και ακουσατε καμια νεοτερη ειδηση ρε παιδια με παραξενευει και η παραπανω εικονα.

Δημοσ.

Πιθανοτατα ειχαν σχεδιασμο να τα διαθεσουν στην αγορα οποτε τυπωσανε τα φυλλαδιακια.

Εγινε η ιστορια με τις ανακλησεις και βγηκανε εκτος χρονοδιαγραμματος..

Δημοσ.

Είναι ΗΛΙΘΙΟ να αγοράζεις κινητό από Κύπρο, πόσο μάλλον με πακέτο. Ενδεικτικά να αναφέρω πως το Nexus 6P το έχει μόνο ο Αηλιώτης (συνεργαζόμενος με CYTA) το πουλούσε 540Ε.

Όσο για την CYTA παραμένει με διαφορά ο πιο ακριβός πάροχος στο νησί και αυτό λόγω του ρυθμιστή ανταγωνισμού που δεν τους αφήνει να ρίξουν τις τιμές. Αυτά για Κύπρο.

Κατά τα άλλα ο TS μάλλον παιδάκι είναι που δεν ξέρει τι του γίνεται.

Δημοσ.

Είναι ΗΛΙΘΙΟ να αγοράζεις κινητό από Κύπρο, πόσο μάλλον με πακέτο. Ενδεικτικά να αναφέρω πως το Nexus 6P το έχει μόνο ο Αηλιώτης (συνεργαζόμενος με CYTA) το πουλούσε 540Ε.

Όσο για την CYTA παραμένει με διαφορά ο πιο ακριβός πάροχος στο νησί και αυτό λόγω του ρυθμιστή ανταγωνισμού που δεν τους αφήνει να ρίξουν τις τιμές. Αυτά για Κύπρο.

Κατά τα άλλα ο TS μάλλον παιδάκι είναι που δεν ξέρει τι του γίνεται.

Καλημερα φιλε Γιαννη διαφωνω μαζι σου επειδη και ο Stephanis και το public και το bionic το εχουν 869 ευρω το συγκεκριμενο κινητο οχι μονο η Cyta ή η ΜΤΝ και εδω που τα λεμεν με συμφερει καλυτερα η Cyta απο την ΜΤΝ επειδη στην Cyta με ενα 50Ευρω τα πληρωνεις ολα καθε μηνα και οχι 90Ευρω + βαλε οπως την ΜΤΝ.

image.png

Δημοσ.

H παρτίδα 7s θα είναι οκ γιαυτό έχει και το s (safe υποθέτω). Νομίζω τέλος Σεπτέμβρη θα δοθεί από την samsung η νέα παρτίδα. Για την τιμή δεν ξέρω αλλά λογικά θα είναι ίδια.

Άκουσα σε είδηση στο YouTube ότι θα κυκλοφορήσει 21 Οκτωβρίου...

https://youtu.be/KHK42SwgxSw

• Like 1
Δημοσ.

Άκουσα σε είδηση στο YouTube ότι θα κυκλοφορήσει 21 Οκτωβρίου...

Καλησπερα δεν μιλαμε για iPhone 7 φιλε μ αλλα για Samsung Galaxy Note 7

Δημοσ.

Καλά ότι θα κάνει μεγάλο μπαμ αυτό είναι σίγουρο...

Καλημερα ας ερθη στην Κυπρο πρωτα ας το παρω με δωσεις απο την Cyta και ας κανει μπαμ που δεν το πιστευω αυτο να γινει Στελιο επειδη θα ναι νεα συσκευη λογικα. Η Samsung δεν θα τις αντικαταστησει και αυτες ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...