Προς το περιεχόμενο

Γίνεται τελικά το Teac DV-516E DVD-ROM region-free;

Yorgos_78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ! Έχω όπως φαίνεται και στο θέμα ένα DVD-ROM Teac DV-516E. Το drive είναι τοποθετημένο σαν secondary slave. To primary master είναι κατειλημμένο από σκληρό δίσκο (WD 40GB), το primary slave κενό και το secondary master φιλοξενεί ένα CDR Plextor PlexWriter 16/10/40A. Θέλω να κάνω flash καινουργιο firmware (το οποίο ΜΑΛΛΟΝ έχω βρεί) αλλά ζορίζομαι με το tool που θα κάνει την εργασία αυτή. Δοκίμασα το mtkflash που συνιστούν όλα τα σχετικά sites που βρήκα σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις του μέχρι την 1.81 (δεν επiχείρησα να κάνω flash το νέο firmware τελικά γιατί απέτυχαν όλα να κάνουν backup το παλιό) και τζίφος. Δοκίμασα με όλους τους συνδυασμούς θέσεων συσκευών στους διαύλους και πάλι τίποτα. Καμμιά ιδέα; Μήπως κάτι μου διαφεύγει; Ευχαριστώ όλους τους φίλους εκ των προτέρων. . .[/b]

Δημοσ.

exo to idio drive kai mexri protinos den eixa vrei firware!

Epeidh perase polys kairos mexri na vgei, ego tha sou synisousa na mh to "gargaliseis".

Ego, opote xreiasthke, xrhsimopoihsa to programma DVD Region Free pou doulepse aproblhmatista...

Nomizo einai protimotero (afou ginetai kai douleyei) apo to peirakseis to firmware...

Δημοσ.

ligo asxeth h apanthsh ala egew exw to nec dv-5700b kai tote poy ekana update to firmware me ena ftiagmeno gia regnion free htan mono se dos ayta pou brhka.kai oso gia to counter metraei kanonika kai pali kleidwnei sthn 5h alagh opote tou kanw pali flash kai pali apothn arxh,den axizei ton kopo diladi kalytera einai na exeis to DVD Region Free kai na kaneis thn douleia sou

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όλα τα προβλήματα μου ήρθαν μαζεμένα :cry: Είπα να μην ανοίξω άλλο Topic μιας και το DVD-Rom μου είναι το TEAC DV-516E ...ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να διαβάζει τα DVDs...δοκίμασα 3 διαφορετικά DVDs και δεν διάβασε κανένα..αντιθέτως τα CD-ROMs τα διαβάζει μια χαρά..και επειδή είμαι και άσχετος δεν ξέρω τι γίνεται..υπάρχει περίπτωση να έχει κλειδωθεί; μια φορά μόνο απ'οτι θυμάμαι είχα βάλει DVD άλλης περιοχής και αυτό πριν πολύ καιρό..επίσης τον τελευταίο καιρό δεν το πολυχρησημοποιώ..πήγα δηλαδή σήμερα να δώ ένα DVD μετά από 2-3 βδομάδες και δεν μπορούσε να το διαβάσει.... ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; αν απαντήσει κάποιος παρακαλώ όσο πιο απλά και κατανοητά μπορεί..ευχαριστώ :wink:

----EDIT-----

Επίσης κανά 2 φορές που άνοιξα τον "Υπολογιστή μου" στο εικονίδιο έγραφε CD DRIVE (D:) ! και μετά επανερχόταν και έγραφε DVD DRIVE (D:) ! σαν δηλαδή από DVD drive να γινόταν CD Drive :? :?

Δημοσ.
ligo asxeth h apanthsh ala egew exw to nec dv-5700b kai tote poy ekana update to firmware me ena ftiagmeno gia regnion free htan mono se dos ayta pou brhka.kai oso gia to counter metraei kanonika kai pali kleidwnei sthn 5h alagh opote tou kanw pali flash kai pali apothn arxh,den axizei ton kopo diladi kalytera einai na exeis to DVD Region Free kai na kaneis thn douleia sou

Κατέβασε από εδώ: http://www.inmatrix.com/files/dvdgenie_download.shtml το DVD Genie 4.10 και όταν φτάσει ο μετρητής στο 0 τότε πάτησε reset από το παραπάνω πρόγραμμα και ο μετρητής θα πάει πάλι στο 5.

Αυτό ισχύει μόνο για region free DVD-ROM (RPC-1), που γίνονται μέσω firmware update.

Δημοσ.

@Aquarius.....Αν μια αναβαθμιση firmware δεν γινει τιποτα, αλλαγη με την μια!!!

Μιας και ειναι κανουριο, θα στο αλλαξουν ασυζητητι!!!

Το ειχα παθει και εγω παλιοτερα με ενα dvd-rom samsumg που ξαφνικα μια μερα σταματησε να διαβαζει dvd.....μονο cd..... Ετσι απλα.... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...