FilBeats Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα σας, εχω ενα κινητο το οποιο εχει σπασμενη οθονη και δεν βλεπω τιποτα πως γινεται να το κανω restore , εργοστασιακη επαννεκινηση?? αν καποιος ξερει θα το εκτιμουσα να μου πει πως!
soteras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς οθόνη δύσκολα.Αμα θες τίπτοα να το πεταξεις σε καδο καλύτερα απλά σπάστο
FilBeats Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 γτ να το κανω αυτο? αφου μια χαρα δουλευει απλα η οθονη εσπασε και επειδη θα το δωσω θελω να το κανω restore
soteras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Με χαλασμενη οθόνη δύσκολα τα πράγμα πρέπει να αλλαχτεί η οθόνη πρώτα
Pseudonumo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ποιο ειναι? Στην ανάγκη φλασάρεις...
FilBeats Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 το δοκιμασα αλλα πρεπει αν διαλεξω απο το κινητο μεθοδο χδ >< doogee nova
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ισως σε βοηθησει απο 2:10 και επειτα
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εαν εχει otg απλα συνδεσε ενα ποντικι. Χωρις οθονη να το κανει τι;;. Δεν βλεπει τιποτε λεει. Δεν εσπασε απλα το digitizer
@topos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρις οθονη να το κανει τι;;. Δεν βλεπει τιποτε λεει. Δεν εσπασε απλα το digitizer Εχεις δικιο, νομιζα πως ειχε θεμα το digitizer. Ετσι μονο εαν εχει cast και κανεις απειρες προσπαθειες μπας κ το ενεργοποιησεις στην τυχη.. Υ.γ mhl δεν παιζει να υποστηριζει να υποθεσω...? 1
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστευω ,και εαν αληθευει το βιντεο(δεν το εχω δοκιμασει ουτε και εχω το εν λογω κινητο) θα κανει κατι. Ειδαλλως εναποκειται στην εμπιστοσυνη και καλη θεληση του αγορασθεντα οτι αφου βαλει οθονη θα το κανει χαρντ ριζετ. Μεταξυ μας, εγω ισως ημουν και λιγακι περιεργος,οποτε δεν θα εδινα τετοια επιλογη
FilBeats Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 θοδωρη αυτο φοβαμαι... μηπως εχει προθεση να το ψαξει το κινητακι :Ρ εχω μοτιβο δεν νομιζω να κατσει να βαλει προγραμματα για να μπει, btw θα δοκιμασω αυτο που εστειλες !! Ευχαριστω πολυ !
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν υπαρχει μοτιβο,θα παει αναγκαστικα σε χαρντ ριζετ. Οποτε δεν χρειαζεται τιποτα. Τι ανδροιδ εχει το κινητο;;.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα