Gannicus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαι κατοχος i-phone απο την εποχη 3gs και παντα οταν τραβουσα φωτογραφιες πασης φυσεως τις τραβουσα στον υπολογιστη μεσω οπτικης επαφης απο το (ο υπολογιστης μου καθως τον εβλεπε ως εξτρα εξωτερικο σκληρο) Αυτο απο προχθες που εκανα αναβαθμιση μια και το ζητησε πλεον δεν μπορω να τραβηξω φωτο με τιποτα απο το κινητο στον υπολογιστη μου καθως δεν το βλεπει καν Το i-tunes ανοιγει μεν αυτοματα αλλα ο υπολογιστης δεν το βλεπει καν Τι κανω τωρα ;;;;;;;; Ευχαριστω
Neg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως σου έβγαλε στην οθόνη το μήνυμα περί εμπιστοσύνης του υπολογιστή; Γιατί εκεί πρέπει να πατήσεις ότι τον εμπιστεύεσαι για να διαβάσει τα δεδομένα της συσκευής σου.
Gannicus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Οποτε το εμφανιζει παταω αξιοπιστος Πολλες φορες δεν το εμφανιζει αυτο
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε μια επαναφορά να στρώσει. Λογικά την αναβάθμιση την έκανε ota και λογικά πρέπει να ήταν η αναβάθμιση από 9 σε 10. 1
Gannicus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 επανεκιννηση εννοεις μαλλον την εχω κανει και στα δυο αλλα θα ξαναδοκιμασω παλι
Λύση technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Λύση Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 επανεκιννηση εννοεις μαλλον την εχω κανει και στα δυο αλλα θα ξαναδοκιμασω παλι Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εννοώ Αυτό θα το κάνει να στρώσει στα σίγουρα. 1
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 οκ τρεχω να δοκιμασω KΡΑΤΑ BACK UP ΠΡΩΤΑ
taslikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και ενημέρωση iTunes κάνε στον υπολογιστή.
Gannicus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα η επαναφορα επιασε Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας 1
taslikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Έγινε γιατι έκανες αναβάθμιση από το κινητό. Γενικά είναι καλύτερο να κανείς πάντα από υπολογιστή.
Gannicus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Απο υπολογιστη εκανα αλλα το προβλημα ξαναφανηκε παλι
taslikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έκανες πάλι restore από το παλιό backup? Δοκίμασε να κανείς ένα καθαρό, και προσπάθησε με ένα άλλο καλώδιο. Επίσης πριν κανείς όλα αυτά δες από άλλον υπολογιστή. Η άλλαξε θύρα που το συνδέεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα