Occultist Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μπα έτσι είναι κανονικά, έχω δει κι από άλλους τα ίδια σε reddit, steam κτλ. Είναι ανάλογα το παιχνίδι, στο gears που βγάζω και πολύ περισσότερα frames σπάνια πάει πάνω από 60%. Γενικά εδώ και καιρό ο κόσμος υποτιμούσε το ρόλο του cpu. Θα περιμένω να βγει το Battlefield 1, που θα είναι πολύ απαιτητικό σε όλους τους τομείς και θα τρέχει σε σοβαρό engine. Εκεί θα κάνω διάφορες μετρήσεις σε σενάρια τυπικής χρήσης και θα επανέλθω...
Πέτρος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Άφοβε, για πες, έτσι για την περιέργεια και μόνο: Δοκίμασες να "διαβάσεις" την κάρτα να δεις αν ξεκλειδώνει σε Χ?
noFEARgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 οχι δεν δοκιμασα , αλλα τωρα που το λες θα το τσεκαρω απο περιεργια . οχι φυσικα οτι θα το κανω καθως η καρτα ειναι overkill για τον επεξεργαστη μου ετσι και αλλιως. 1
Πέτρος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Θες να κάνουμε τράμπα? Στον 8320 μου μια χαρά θα κάθεται και εσένα σε καλύπτει η 290! :p
noFEARgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 νομιζω ο i5 3570 ειναι λιγο καλυτερος απο το fx 8320 επομενως και συ bottleneck θα εχεις και οπως το φασταστηκα ολοι οι cu ειναι με hard lock επομενως δεν μπορω να ξεκλειδωσω κανεναν
Πέτρος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Στα 4.8? Μπα...δεν έχω καταλάβει μπουκάλι οπουδήποτε, ειδικά σε 1440 που είμαι, με 144Ηz (ούτε στους τίτλους τέλους, αυτά). Κλειδωμένα, ε? Πφφφ...και υποτίθεται ότι οι Σαπφώ είχαν τα "καλά" κομμάτια.
noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 αλλαζει το πραγμα στα 4.8. ναι οπως εχεις καταλαβει δεν ειμαι και πολυ τυχερος αρα δεν μου φαινεται παραξενο Τελος παντων εφοσον αυτη λειτουργει φυσιολογικα δεν με απασχολει κιολας. 3
Πέτρος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με αφορμή αυτό: νομιζω ο i5 3570 ειναι λιγο καλυτερος απο το fx 8320 επομενως και συ bottleneck θα εχεις και οπως το φασταστηκα ολοι οι cu ειναι με hard lock επομενως δεν μπορω να ξεκλειδωσω κανεναν Και αυτό εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/580573-amd-arctic-islands-greenlandvega-baffin-ellesmerepolaris/page-252?do=findComment&comment=55207652 Βάζω αυτά εδώ: http://www.guru3d.com/articles-pages/battlefield-1-pc-graphics-benchmark-review,9.html http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,10.html και γελάω μόνος μου. Αναρωτιέμαι πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα με έναν i3... @noFEARgr, ελπίζω να μη σου δημιουργώ πρόβλημα στο θέμα.
Ailuros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 σε 1080p . αλλα και να ανεβασω την αναλυση δεν αλλαζει κατι μονο τα frames πεφτουν οπως ειναι λογικο . Για να μην παρεξηγηθω αυτο το παρατηρησα μονο σε ενα παιχνιδι να ειναι και τα δυο 100% ( assassins creed unity ) . Στα υπολοιπα βλεπω τον επεξεργαστη να βρισκεται μεταξυ 70% και 95 % Με μπέρδεψες τώρα. Πως ανεβάζεις ανάλυση ακριβώς; Δεν είναι τα 1080p η native ανάλυση της οθόνης σου; Οι ερωτήσή μου είχε άλλο στόχο: την ποσότητα της μνήμης 1
Πέτρος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γιατί, το VSR δεν θα δώσει συγκρίσιμα αποτελέσματα? 1
noFEARgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με μπέρδεψες τώρα. Πως ανεβάζεις ανάλυση ακριβώς; Δεν είναι τα 1080p η native ανάλυση της οθόνης σου; Οι ερωτήσή μου είχε άλλο στόχο: την ποσότητα της μνήμης μεσω vsr ανεβαζω την αναλυση . Οσο για την μνημη ακομα και στο shadow of mordor που το Ultra pack υποτιθεται θελει 6 gb vram ειδα μεχρι 3,5 στην δικια μου . Δεν ξερω αν εχει να κανει με οτι ειναι hbm . Ενα παιχνιδι παντως που με κραταει πισω ο επεξραστης ειναι σιγουρα το battlefield 1 , στο multiplayer Ειναι μονιμα στο 99-100 % και η καρτα στο 90% .
Ailuros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 μεσω vsr ανεβαζω την αναλυση . Οσο για την μνημη ακομα και στο shadow of mordor που το Ultra pack υποτιθεται θελει 6 gb vram ειδα μεχρι 3,5 στην δικια μου . Δεν ξερω αν εχει να κανει με οτι ειναι hbm . Ενα παιχνιδι παντως που με κραταει πισω ο επεξραστης ειναι σιγουρα το battlefield 1 , στο multiplayer Ειναι μονιμα στο 99-100 % και η καρτα στο 90% . To ότι έχεις High Bandwidth Memory το μόνο που σου κάνει είναι να έχεις πολύ υψηλό εύρος μνήμης με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση μέχρι στιγμής. Την ποσότητα της μνήμης δεν την επηρεάζει. Ωστόσο η πρώτη σου παράγραφος είναι για εκείνα τα παλικάρια που το μόνο που έμαθαν να λένε είναι "όχι αρκετή μνήμη" λες και μια GPU αποτελείται μόνο από μνήμη. Με το VSR ουσιαστικά χρησιμοποιείς Supersampling, για το οποίο ελπίζω να έχουν βάλει το ανάλογο LOD offset. ΄Εστω με VSR σε ποιά παιχνίδια παρατηρείς κάποιο σοβαρό "stuttering"; 1
Occultist Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 νομιζω ο i5 3570 ειναι λιγο καλυτερος απο το fx 8320 επομενως και συ bottleneck θα εχεις και οπως το φασταστηκα ολοι οι cu ειναι με hard lock επομενως δεν μπορω να ξεκλειδωσω κανεναν Όχι και λίγο, από τους core2 με κολλητήρι...
noFEARgr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 To ότι έχεις High Bandwidth Memory το μόνο που σου κάνει είναι να έχεις πολύ υψηλό εύρος μνήμης με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση μέχρι στιγμής. Την ποσότητα της μνήμης δεν την επηρεάζει. Ωστόσο η πρώτη σου παράγραφος είναι για εκείνα τα παλικάρια που το μόνο που έμαθαν να λένε είναι "όχι αρκετή μνήμη" λες και μια GPU αποτελείται μόνο από μνήμη. Με το VSR ουσιαστικά χρησιμοποιείς Supersampling, για το οποίο ελπίζω να έχουν βάλει το ανάλογο LOD offset. ΄Εστω με VSR σε ποιά παιχνίδια παρατηρείς κάποιο σοβαρό "stuttering"; σε κανενα δεν παρατηρω stuttering , οπως ειπα απλα σε καποια ειναι λιγοτερα τα ελαχιστα fps απο οτι θα επρεπε λογω του επεξεργαστη και κυριως στο multiplayer του battlefield 1 . Και λογικο ειναι , 4,5 χρονων επεξεραστης ειναι ο i5 3570
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα