ASDIC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 κοιταω τις τιμες απο τον Ιουνιο και οντως και εγω την ζαχαρωνα την Fury αλλα ειναι πολλα τα λεφτα και το μηχανημα μου ειναι 6ετιας οποτε ειναι overkill, ασε που το 650 αρι τροφοδοτικο μου δεν θα την σηκωνε. Αλλα ειναι τρομερη. Σε ζηλευω !
noFEARgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 το τροφοδοτικο δεν εχει θεμα αλλα για τον επεξεργαστη ειναι οντως overkill και γω με τον i5 3570 σχεδον τερματιζει . 1
Occultist Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 το τροφοδοτικο δεν εχει θεμα αλλα για τον επεξεργαστη ειναι οντως overkill και γω με τον i5 3570 σχεδον τερματιζει . Περίεργο, γιατί σε εμένα με 390Χ και 3770Κ, η vga πάει 100% με cpu 40%, μέσο όρο. Τώρα, άμα βρήκες το 2016 κάτι να τρέχει single threaded, αυτό θα έχει πρόβλημα και σε skylake με 960... Όσο για το τροφοδοτικό, το Corsair TX 750 που είχα, με 3 χρόνια στην πλάτη του, ΔΕΝ σήκωνε την 390Χ. Οπότε, το δουλεμένο Coolermaster 650, προσωπικά, δεν θα με καθησύχαζε για να σηκώσει Fury...
noFEARgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εμενα ειναι ο μη κ . τι overclocking του εχεις κανει; . στα παιχνιδια του 16 βλεπω 100 % gpu και 90% cpu Καλα 390x με fury τα ιδια καινε.
Occultist Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εμενα ειναι ο μη κ . τι overclocking του εχεις κανει; . στα παιχνιδια του 16 βλεπω 100 % gpu και 90% cpu Καλα 390x με fury τα ιδια καινε. Stock τον έχω. Για πες κανα από αυτά τα παιχνίδια, μήπως το έχω και εγώ - να δούμε τι γίνεται...
noFEARgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 deus ex mankind divided , rise of tomb raider
Occultist Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 deus ex mankind divided , rise of tomb raider Δεν τα έχω αυτά...
NoiSy MaN Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 deus ex mankind divided , rise of tomb raider To RotTR δεν το χω αλλά για το deus ex επιβεβαιώνω, στο σύστημα της υπογραφής μπορεί να πάει και 100% το cpu usage στιγμιαία (όλα max 2560x1080)
Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 To RotTR δεν το χω αλλά για το deus ex επιβεβαιώνω, στο σύστημα της υπογραφής μπορεί να πάει και 100% το cpu usage στιγμιαία (όλα max 2560x1080) Στιγμιαία, παντού βλέπουμε μετρήσεις "ότι να 'ναι". Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Άμα κάνεις log σε αρχείο (πχ. μέσω msi afterburner) cpu και gpu usage κατά τη διάρκεια μίσης ώρας τυπικού gameplay, τι βλέπεις μέσο όρο;
noFEARgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 εγω παλι βλεπω 80% + σε αυτα που ανεφερα , οχι συνεχεια αλλα την μιση ωρα περιπου . Εχω τυχει να δουλευουν και η καρτα και ο επεξεργαστης στο 100% και τα δυο κατι που δεν εχω ξαναδει
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Στιγμιαία, παντού βλέπουμε μετρήσεις "ότι να 'ναι". Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Άμα κάνεις log σε αρχείο (πχ. μέσω msi afterburner) cpu και gpu usage κατά τη διάρκεια μίσης ώρας τυπικού gameplay, τι βλέπεις μέσο όρο; Καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωση γιατί αρκετά συχνά είναι στο 80%+. Σε αυτό και το division έχω δει τόσο υψηλό cpu usage, μάλλον κάποια από τα εφέ τους όπως σκιές, volumentric lighting, fog κτλ μαξαρισμένα βαραίνουν αρκετά το cpu.
Occultist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωση γιατί αρκετά συχνά είναι στο 80%+. Σε αυτό και το division έχω δει τόσο υψηλό cpu usage, μάλλον κάποια από τα εφέ τους όπως σκιές, volumentric lighting, fog κτλ μαξαρισμένα βαραίνουν αρκετά το cpu. Δεν έχω κάποιο από αυτά τα games, για να μέτραγα και να σου έλεγα... Πάντως, μου φαίνονται υπερβολικά τα νούμερα που αναφέρεις. Μήπως τρέχεις τίποτα άλλο από πίσω - κανα video streaming και τέτοια; Δηλαδή, μέχρι και για trojan θα έψαχνα...
Ailuros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 εγω παλι βλεπω 80% + σε αυτα που ανεφερα , οχι συνεχεια αλλα την μιση ωρα περιπου . Εχω τυχει να δουλευουν και η καρτα και ο επεξεργαστης στο 100% και τα δυο κατι που δεν εχω ξαναδει Ξανα-χτένισα στα γρήγορα την ενότητα αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεις σε τι ανάλυση παίζεις (εκτός αν μου διέφυγε).
noFEARgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ξανα-χτένισα στα γρήγορα την ενότητα αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεις σε τι ανάλυση παίζεις (εκτός αν μου διέφυγε). σε 1080p . αλλα και να ανεβασω την αναλυση δεν αλλαζει κατι μονο τα frames πεφτουν οπως ειναι λογικο . Για να μην παρεξηγηθω αυτο το παρατηρησα μονο σε ενα παιχνιδι να ειναι και τα δυο 100% ( assassins creed unity ) . Στα υπολοιπα βλεπω τον επεξεργαστη να βρισκεται μεταξυ 70% και 95 %
NoiSy MaN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχω κάποιο από αυτά τα games, για να μέτραγα και να σου έλεγα... Πάντως, μου φαίνονται υπερβολικά τα νούμερα που αναφέρεις. Μήπως τρέχεις τίποτα άλλο από πίσω - κανα video streaming και τέτοια; Δηλαδή, μέχρι και για trojan θα έψαχνα... Μπα έτσι είναι κανονικά, έχω δει κι από άλλους τα ίδια σε reddit, steam κτλ. Είναι ανάλογα το παιχνίδι, στο gears που βγάζω και πολύ περισσότερα frames σπάνια πάει πάνω από 60%. Γενικά εδώ και καιρό ο κόσμος υποτιμούσε το ρόλο του cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα