Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος στις καινούριες κάρτες γραφικών πρέπει να ανεβεί η θερμοκρασία μέχρι ένα όριο για να αρχίσουν να γυρνάνε οι ανεμιστήρες αλλιώς δεν ξεκινάνε, πάντως καλή τύχη αν σε δώσουν καινούρια αν και δεν μ αρέσουν η sapphire

• Like 1
Δημοσ.

ισχυει αυτο που λες αλλα οταν ξεκιναει το Pc , αρχιζουν και οι ανεμιστηρες και μετα κλεινουν . απο δευτερα θα μαθω ελπιζω να πανε ολα καλα σε ευχαριστω. 

Δημοσ.

αν μπωρεις παντως παρε κατι σε gygabyte ή power color, ή evga τετοιες υλοποιησεις και θα με θυμηθεις, μεινε μακρια απο asous msi sapphire

Δημοσ.

στην fury η καλυτερη ειναι η sapphire . επισης αυτη ειναι που εχει σε προσφορα 54% κατω . απο 600 κατι με 300 παιρνεις fury.

επισης στην 480 η asus ειναι πολυ καλη . Καθε εταιρια μπορει να βγαλει καποια καρτα που να εχει προβλημα δεν λεει κατι αυτο . 

• Like 4
Δημοσ.

η καρτα σταλθηκε κανονικα η courier την παρεδωσε την δευτερα. το θεμα ειναι οτι εχουν προβλημα με το rma department τους  αυτην την περιοδο και οταν τους ρωτησα αν την παρελαβαν μου ειπαν οτι θα παρει 5 με 7 μερες λογω καθυστερησεων .

Η γκαντεμια συνεχιζεται ...

• Like 1
Δημοσ.

η καρτα σταλθηκε κανονικα η courier την παρεδωσε την δευτερα. το θεμα ειναι οτι εχουν προβλημα με το rma department τους  αυτην την περιοδο και οταν τους ρωτησα αν την παρελαβαν μου ειπαν οτι θα παρει 5 με 7 μερες λογω καθυστερησεων .

Η γκαντεμια συνεχιζεται ...

Nα τους πεις ή Vega ή τίποτα τσόγλανοι..... :P

• Like 1
Δημοσ.

αν μπωρεις παντως παρε κατι σε gygabyte ή power color, ή evga τετοιες υλοποιησεις και θα με θυμηθεις, μεινε μακρια απο asous msi sapphire

Τι είπε ο άνθρωπας...

• Like 4
Δημοσ.

Μάλλον δεν θα ξέρεις ότι ή Sapphire είναι ο Νο.1 συνεργάτης της AMD, κάτι σαν την EVGA για την Nvidia?
  • Like 1
Δημοσ.

Όσες ελπίδες έχεις να βρεις καλή nVidia από τη Σαπφώ, τις ίδιες έχεις να βρεις καλή ΑΤΙ από την ΕΒΓΑ...

:P

Αφού είπε ότι θα τον θυμηθούμε, ρε :P

• Like 2
Δημοσ.

Περασαν που λετε οι 4-5 μερες που μου εχαν πει ( κατα πολυ μαλιστα στις 10 φτασαμε ) και εχοντας αρχισει να εκνευριζομαι τους εστειλα μηνυμα σημερα , οχι τιποτα δεν μου ειχαν απαντησει καν στο αν ειχαν παραλαβει την καρτα . Το καλο απο ολη την ιστορια ηταν οτι τελικα μου αντικατεστησαν την καρτα και την εστειλαν απο την παρασκευη αλλα ξεχασαν να με ειδοποιησουν . Μου εδωσαν tracking number και απο οτι το υπολογιζω αυριο η μεθαυριο θα την εχω. 

Βεβαια δεν μου ειπαν τι προβλημα ειχε η προηγουμενη αλλα εφοσον μου την αντικατεστησαν δεν με απασχολει κιολας. 

• Like 3
Δημοσ.

να δω EVGA FURY και να πεθανω.......

αφου στην αντικατεστησαν οντως πρεπει να ειχε θεμα ! τυχερος ! ολα καλα φιλε !

• Like 1
Δημοσ.

την πηρα στα χερια  μου απο την παρασκευη ευτυχως αυτη ειναι μια χαρα . απλα ετυχα στην περιπτωση με την προηγουμενη . 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...