noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Kαι που λετε ηρθε η r9 fury nitro απο caseking , ολα καλα ενθουσιασμενος αλλαξα και Psu για χαρη της ( corsair RM750x ) την βαζω πανω στο pc δουλεψε μια χαρα κανονικα . περναω τους τελευταιους drivers της amd και οπως ηταν λογικο ξεκινησα να την δοκιμαζω σε διαφορα παιχνιδια . Με εντυπωσιασαν οι επιδοσεις ( σε 2κ επιανε σχεδον σε ολα τα παιχνιδια 60αρια -χωρις msaa ) σε σχεση παντα με την 280χ που ειχα . Η καρτα εμεινε συνολικα πανω στο pc 4 ωρες . απο αυτες οι 2 σε gaming και οι 2 σε idle . Στην τελευταια ωρα απο τις 4 παιζοντας battlefield 4 ξαφνικα το pc κλεινει αποτομα χωρις κανεναν λογο , και κανει restart . Απο αυτην την στιγμη και μετα η καρτα απλα δεν λειτουργουσε , τα fans δεν ξεκινουσαν ουτε υπηρχε σημα στην οθονη . Την δοκιμασα σε αλλη pci θυρα , την δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο τιποτα . Να τονισω οτι ολο το υπολοιπο pc δουλευει κανονικα ειτε με τα ενσωματομενα του επεξεργαστη ειτε με την παλια καρτα . Δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα . Οι θερμοκρασιες της καρτας ηταν σε idle 39 βαθμοι ( πολυ καλος αριθμος αν σκεφτει κανεις οτι δεν δουλευουν τα fans σε χαμηλο usage ) και σε 100% usage 73 που επισης ειναι απολυτως φυσιολογικος αριθμος για την συγκεκριμενη . Δεν πειραξα καθολου voltage, core speed, memory speed. Aπλα την εβαλα και αρχιζα να παιζω με το rivatuner να τρεχει απλα για να βλεπω θερμοκρασιες κτλπ . Ουτε περιεργα artifacts ειχα πριν κλεισει ουτε τιποτα ολα ηταν φυσιολογικα εκτος απο λιγο coil whine τιποτα το τρομερο ομως. Το μονο πραγμα που φαινεται να δουλευει στην καρτα ειναι ενα Led φωτακι που εχει πανω στο κουμπι για να αλλαξεις το bios , που παιρνει ρευμα απο την pci θυρα. Ηδη μιλησα με caseking , θα σταλθει πισω η καρτα ( ευτυχως θα μου στειλουν το ποσο που θα ξοδεψω για τα μεταφορικα ) αλλα το ξενερωμα που εφαγα ηταν πολυ μεγαλο . Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον ; τι πιστευετε οτι εγινε ;
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Προβληματικό hw συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν μου ακούγεται στο να φταις εσύ ή το PC σου στο παραμικρό οπότε λογικά αν ρωτήσεις στο caseking θα σου πούνε και που ήταν το πρόβλημα τελικά. 1
mcrae13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Την έβαλες και σε κανένα άλλο pc για να είσαι και 1000% σίγουρος?
noFEARgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 οχι δεν την εβαλα , αλλα την δοκιμασα σε 2 pci θυρες ( αν και στην πρωτη δουλευει κανονικα η παλια καρτα μου αρα δεν φταιει αυτη ) και την δοκιμασα και με 2 psu . Και δεν ειναι οτι δεν ανοιξε απο την αρχη . Για τις πρωτες 4 ωρες μια χαρα επαιζε. 1
kokkinidisk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν απο 2 ή 3 Χρόνια δεν θυμάμαι, με μία κάρτα r9 290 asus.Μόλις την ακουμπούσε επάνω έπαιζε κανονικά,κατέβασα τους τελευταίους drivers,Και άρχισα να παίζω παιχνίδια. Θυμάμαι για δύο περίπου ώρες η κάρτα δούλευε άψογα και σε μια στιγμή μπαμ σβήνει οθόνη και δε δουλεύει καθόλου.Πατούσα να ανάψει άναβε αλλά δεν Έδινε σήμα στην οθόνη. Έκανα τα πάντα αλλά δεν κατάφερα τίποτα επικοινώνησα με την με asus,Μου είπαν να κατεβάσω drivers από την σελίδα τους ,το έκανα και πάλι δεν δούλευε.Είχα βρεθεί σε αδιέξοδο καθώς την κάρτα την αγόρασα από eBay καινούργια αλλά δεν την δεχόντουσαν πίσω. Έβαζα την παλιά κάρτα ο υπολογιστής Δούλευε άψογα. Με την καινούργια δεν Δούλευε καθόλου. Μέχρι που στο τέλος από περιέργεια δοκίμασα τους drivers beta και τότε έλυσα το πρόβλημα μου η κάρτα Δούλευε άψογα. Πήρα και μία δεύτερη άλλης υλοποίησης μου έκανε ακριβώς τα ίδια και δούλεψε μόνο με beta drivers. Αυτό που ξέχασα να πω είναι ότι ότι και να έκανα για να καταφέρω στο τέλος να ανάψω την οθόνη έκανα reset bios Και μόνο τότε ξανά άναβε χωρίς να βάλω τους beta drivers. 1
noFEARgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι εμενα δεν ξεκινανε καν τα fan δηλαδη σαν να μην παιρνει ρευμα απο τα pin . εσενα ξεκινουσαν τα fan ? οπως και να χει η καρτα σταλθηκε πισω ελπιζω να ξεμπερδεψω συντομα με ολο αυτο .
razorbladeromance Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι εμενα δεν ξεκινανε καν τα fan δηλαδη σαν να μην παιρνει ρευμα απο τα pin . εσενα ξεκινουσαν τα fan ? οπως και να χει η καρτα σταλθηκε πισω ελπιζω να ξεμπερδεψω συντομα με ολο ατ το λαμπακι που λες ειναι για να σου λεει οτι παιρνει ρευμα απο το καλωδιο του τροφοδοτικου.τι χρωμα αναβει πρασινο?
noFEARgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 το λαμπακι που λες ειναι για να σου λεει οτι παιρνει ρευμα απο το καλωδιο του τροφοδοτικου.τι χρωμα αναβει πρασινο? δεν ειναι για να μου δειχνει οτι παιρνει ρευμα . εχει ενα μικρο κουμπακι για να αλλαζεις απο Legacy σε UEFI . ε αν το εχεις πατιμενο αυτο , αναβει και ενα μικρο Ledaki . αυτο παιρνει ρευμα απο την pci δεν εχει σχεσει με την τροφοδοσια της καρτας. δυστυχως δεν εχει led φως να μου δειχνει αν παιρνει ρευμα η οχι . εχει η παλια μου η καρτα και δεν εχει αυτη
kokkinidisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι οι ανεμ το θεμα ειναι οτι εμενα δεν ξεκινανε καν τα fan δηλαδη σαν να μην παιρνει ρευμα απο τα pin . εσενα ξεκινουσαν τα fan ? οπως και να χει η καρτα σταλθηκε πισω ελπιζω να ξεμπερδεψω συντομα με ολο αυτο . Ναι ξεκινούσαν αλλά δεν είχα ούτε εικόνα ούτε ήχο ούτε τίποτα.Για να το ξεκινήσω,έκλεινα το ρεύμα απο το τροφοδοτικό,κρατούσα πατημένο το pw botton για 10 δευ. να αποφορτίσει η μητρική,και εκανα bios reset με το διακοπτάκι της μητρικής,και μετα την διάβαζε και δούλευε για 10 δεύτερα μέχρι να σβήσει παλι.Μακάρι να ξεμπερδέψεις σύντομα. 1
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 2 τροφοδοτικα δοκιμασα και τα δυο να μην δινουν ρευμα ; ( το ενα καινουργιο μαλιστα ) . και ειδικα σε αυτην την καρτα ; ( η 280χ που εχω δουλευει κανονικα )
sakinor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 αρα θεμα τροφοδοτικου δεν υπαρχει. επικοινωνησε με την εταιρια να στην αντικαταστησουν 1
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο εκανα εχει σταλθει πισω στην caseking σε 2 μερες θα την παρουν ελπιζω να την αντικαταστησουν αμεσα . ουτε 4 ωρες δεν την ειχα καλα καλα .
Πέτρος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μεγάλη γκαντεμιά. Βιάστηκες, κατά τη γνώμη μου, να τη στείλει πίσω. Είχα παρόμοια συμπεριφορά με την κάρτα του αδερφού μου (270Χ) πριν 2 μήνες. Έφαγε ένα ποτήρι νερό ο υπολογιστής, ευτυχώς το χώμα που είχε μέσα το απορρόφησε, πρόλαβα το έσβησα-καθάρισα κλπ. Στην επανεκκίνηση η κάρτα είχε ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά, όλα off. Δεν επανήλθε ούτε με BIOS reset, ούτε με αλλαγή PCIX ούτε τπτ. Την είχα για φούντο, αλλά την έβαλα δοκιμαστικά στο δικό μου σύστημα, λειτούργησε άμεσα, και όταν απλά την ξανακούμπωσα στου αδερφού, λειτούργησε επίσης χωρίς κανένα θέμα. Να έχουμε να λέμε, αφού ήδη την έστειλες, αλλά άξιζε μια δοκιμή σε άλλο σύστημα, μαζί και BIOS Reset. Όχι τίποτε άλλο, μη στην βγάλουν Ok και χρεωθείς και κερατιάτικα 2πλα μεταφορικά. Αναμένουμε εξελίξεις. 1
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι εμενα δεν επεσε κατι πανω . Ολα δουλευαν ρολοι απλα ξαφνικα σταματησε η καρτα να λειτουργει . Το θεωρω απιθανο ακομα και με δυο τροφοδοτικα η καρτα να δουλεψει . Εστω τα φαν επρεπε να γυριζουνε και ας μην εχω σημα στην οθονη . Τωρα τι να πω αν δουλεψει σε αυτους θα ειμαι απιστευτα γκαντεμης . αν και δεν εχουν περασει 14 μερες απο τοτε που την πηρα για οποιδηποτε λογο μπορω να πω να μου την αλλαξουν . βλεπουμε ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχει μεινει στοκ στην συγκεκριμενη καρτα για να μου στειλουν αλλη . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα