Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για pc-diagnostic

zeys13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη το μηχανημα εχει αρχισει να μου κανει πολλα τρελα θελω ενα προγραματακι που να κανει τεστακια στα επιμερους εξαρτηματα πχ μνημη motherboard cpu....και να σου βγαζει αποτελεσματα.εχω το pccheck απο πολυ παλια αλλα την μνημη δεν την τεσταρει λεει οτι βρισκει κατι νομιζω σαν controller για την μνημη.

Το προβλημα παρεπιμπτωντος ειναι οτι ξεκιναει το pc χωρις ηχο και εικονα(αρα δεν ξεκιναει), ή ξεκιναει διαβαζει μνημη βρισκει σκληρο cd περναει και την αλλη σελιδα που σου λεει για μνημη cpu dma κτλ μου βγαζει μια μαυρη οθονη και τελος...Στην επανεκινηση μου λεει φυσιολογικα οτι τα xp δεν ξεκινησαν φυσιολογικα.Αν καταφερει καμια φορα και ξεκινησει αργει πολυ(3λεπτο) ειδικα στην μπλε μπαρα των xp και μερικες φορες αν δεν πατησεις κανα κουμπι σε πληκτρολογιο η mouse μπορει και να μην ξεκινησει.Αυτα τα λιγα....Α καινουρια εγκατασταση xp και sp1 amd 1600+ 256 ddr elite k7s5a wd80G 8mb geforce3 Ti200 bios update ανεπισημο που για κανα τριμηνο παιζει μια χαρα και για αρκετο καιρο παραπανω σε φιλο.Αυτα τα λιγα. :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

http://www.aida32.hu

Έχει αρκετά diagnostics και infos.

Του έχω στείλει την Ελληνική έκδοση αλλά δεν ξέρω πότε θα την περάσει.

Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου την στείλω με mail.

Είναι περίπου 3,5MB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...