steliosntelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα , έχω την κάρτα του τίτλου (msi r9 270 gaming 2gb) και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να τρέξω ένα πρόγραμμα (πχ κάποιο videogame) ή full screen video σε youtube twitch κλπ μαυρίζει η οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται . Να πω επίσης ότι η εφαρμογή ή το game ή το video παγώνει έπειτα και δεν μπορώ να συνεχίσω ότι κανω. Κάτω δεξιά μου βγάζει error " το πρόγραμμα οδήγησης σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία" To εχω googlarei , δοκίμασα downgrade στον driver , update στη τελευταία έκδοση. Έφτασε το τελος της καρτας;
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν φτιάχνει με άλλους driver, είναι η κάρτα κατα 99%. Αν θες να σιγουρευτείς τραβάς και φορμάτ μην σου κάνει κάτι άλλο την ζημιά (σπάνιο). Αν έχει εγγύηση, πίσω στο μαγαζί!
kokkinidisk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν κάνεις format δοκίμασε τους τελευταίους αλλα και τους προτελευταίος beta drivers της AMD απο την σελίδα της.Ειχα το ίδιο πρόβλημα με r9 290 και έλυσα έτσι
steliosntelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Θα τα δοκιμασω και θα επανέλθω. Να σται καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα