theobabis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Nα ρωτισω παρακαλω, αν και δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι στη καταλληλη ενοτητα, τι μπορει να φταιει και να μη μπορω να κανω "move" τις ταινιες, ακομη μετα και απο restart, ζητωντας μου να κλεισω πρωτα το προγραμμα που την χρησιμοποιει? Εχω εγκατεστημενα τα AC3Filter και ολο το πακετο του gordιan knot 0.28.5, ενω χρησιμοποιω το bs player1.00.803(το απεγκατεστησα μπας και λυνοταν το προβλημα, αλλα φευ...), το media classic και το windows player. Σας ευχαριστω πολυ
teopasxal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 ούτε με copy / paste δεν μπορείς να τα μεταφέρεις εκεί που θες;
theobabis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Nαι, sorry που δε το διευκρινησα. Copy μπορω να το κανω, αλλα δε μπορω να κανω delete το αρχικο και δεν εχω και κανα δισκο 300giga... :roll: Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Vres oti programma sxetizetai:P.x. an tis etrexes me kapoion player opws to WMP i to Bs Player kai svistes prwta apo tin lista tous(kai emena mou symvainei polles fores alla synithws einai kati tetoio)
nefelodamon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Tα ιδια τα Windows προσπαθουν να κανουν ενα preview του βιντεο οταν κανεις κλικ πανω τους. Οταν ειναι μεγαλα σε μεγεθος αρχεια παιρνει λιγη ωρα για να γινει. Δοκιμασε να κανεις κλικ πανω του, να το αφησεις για κανα 2-3 λεπτα χωρις να το πειραξεις και μετα δοκιμασε να το κανεις cut.
theobabis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Kaizer, nefelodamon, σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Tελικα οντως χρειαζοταν λιγο χρονο για να το κανει preview
TeoNOKIA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Το πρόβλημα έχει αναφερθεί παλιότερα και η λύση που έχει αναφερθεί είναι: > The fix for Windows XP not letting you delete .avi I've seen this coming up more and more all over the place so I figured I'd stick it here. Avi files (divx) can be trouble in xp. there is a fix to let xp behave much better so it's possible to move or delete large avi files. The obnoxious bug in XP that causes Explorer to read the entire contents of broken AVI files before allowing any access to them is caused by bad behavior of shmedia.dll. To correct this misbehavior in Windows XP, remove the following registry key. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}InProcServer32 This will prevent Explorer from loading shmedia.dll in response to file property queries on these files. Just an extra note, if you do a "search" for this key it will not be found, look for it manually it is very easy to find. As always newbie or not, if you FUBAR your registry its your own fault. This fix does work, I use it and have applied it to many XP machines. Now go ahead and fix this royal pain in the ass!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.