jack124 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εβαλα αιγαλεω Untitled.png Κλειδωνει 41 και κατεβαζω με 4.8 Από ΑΚ έβαλες ή από καμπίνα ?
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι ενα (ας με διωρθωσει ο poulinos), Vdsl βαζουν πρωτα σε περιοχες που εχουν χαλια ιντερνετ( μιλαω για μαξ 3-4 mbps) ωστε να αναγκασουν αυτους που υποφερουν και σε ενα απλο browsing ή κατεβασμα ταινιας να αλλαξουν ολοι σε Vdsl, αφου δεν εχουν αλλη επιλογη.Δεν ξερω αν γινεται ο συλογισμος μου κατανοητος.Πχ στο Αιγαλεω που μενω εγω εχει καλο ιντερνετ(8-10 mbps), αν φερουν εδω vdsl αντε να το παρουν κανας gamer τρελος σαν εμενα διοτι αυτοι που ειναι με adsl και αρκουνται σε κανα facebook και καμια ταινια δεν θα τους ενδιαφερει. ειναι παντα λιγο σχετικο.εξαρτατε απο πολλα.μπορει μια περιοχη να ειναι χαλια τελειως και να μην μπορει να μπουν kv ευκολα επειδη πχ ειναι κεντρικοι δρομοι οποτε πρεπει να παρουν αδειες κτλ.ναι σιγουρα υπαρχουν και περιοχες που μπηκαν νωρις επειδη δεν ειχαν σχεδον καθολου ιντερνετ βλεπε πχ παλαια πεντελη που δεν επαιζες ή επαιζες 1 Mbit.απλα ειναι παντα και τα τεχνικα προβληματα.πχ στο κεντρο ειναι δυσκολο να μπει.αντε να σκαψεις δρομους εκει.στο περιστερι ηταν χαλια σαν περιοχη αλλα δεν εδινε αδεια ο δημαρχος οπως ελεγαν. Εβαλα αιγαλεω Untitled.png Κλειδωνει 41 και κατεβαζω με 4.8 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf δες αυτο μηπως παρεις τα μεγιστα Σιγουρα!!!εγω π.χ σε adsl που στο αιγαλεω που μενω και εγω πιανω σχεδον 17. Απο πια εταιρια οτε?διοτι εγω που ειμαι φορθνετ ακομα δεν υποστηριζει το κομματι που μενω vdsl. αν δεν δινει ο οτε σιγουρα δεν θα δινει κανεις εναλλακτικος απο kv.Πρεπει πρωτα να αλλαχτουν τα kv εκτος αν μιλαμε για vdsl απο το αστικο κεντρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα