Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχετε ακούσει τίποτα για VDSL σε αυτές τις περιοχές ? 

Είναι πολύ χαμηλή η ταχύτητα στο Χαϊδάρι με το ζόρι φτάνω 6mbps και περιμένω VDSL για να παίρνω από καμπίνα που αν φτιαχτεί πάνω στην υπάρχουσα ADSL θα έχω σίγουρα 50αρι αφού είναι 100 μέτρα μόνο 

Μήπως ο δήμος καθυστερεί τα έργα ? ξέρετε τίποτα ?  

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στην Σελίδα της Cosmote να ρωτήσεις για κάποιο πλάνο επέκτασης.

Πάντως για να μην έχει ακόμα VDSL η περιοχή σου μάλλον ο δήμος θα ευθύνεται (ή απλά γνωρίζει ο ΟΤΕ ότι δεν έχει ζήτηση η συγκεκριμένη υπηρεσία στην περιοχή σου).

Γενικά οι βλαχοδήμαρχοι στην χώρα μας προσπαθούν να φάνε από όπου μπορούν.

Και εμείς στο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της πρωτεύουσας και είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με 10mbps και την ίδια στιγμή η Γαλλία -παράδειγμα- προσφέρει με 59€ τον μήνα δορυφορική τηλεόραση, όλα τα αθλητικά πρωταθλήματα, απεριόριστα σταθερά και 1gbps Download.

Ελλάδα, εμπρός πίσω!!!

Δημοσ.

Έχω στείλει αρκετά μηνύματα στην Cosmote και η απάντηση που παίρνω είναι να επισκέπτομαι την σελίδα διαθεσιμότητας συνεχώς για για να ενημερώνομαι για ότι νέο προκύψει :P

Έκανε χθες ο Δήμος μου συνεδρίαση για διάφορα θέματα που αφορούν τον δήμο και ένα από αυτά ήταν αυτό : 

Έγκριση διενέργειας και καθορισμός εκτέλεσης έργων-εργασιών Τεχνικής Υπηρεσίας  

Δεν ξέρω αν αφορά και το ίντερνετ ... Δεν πρόλαβα να πάω να ακούσω 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στείλει αρκετά μηνύματα στην Cosmote και η απάντηση που παίρνω είναι να επισκέπτομαι την σελίδα διαθεσιμότητας συνεχώς για για να ενημερώνομαι για ότι νέο προκύψει :P

Έκανε χθες ο Δήμος μου συνεδρίαση για διάφορα θέματα που αφορούν τον δήμο και ένα από αυτά ήταν αυτό : 

Έγκριση διενέργειας και καθορισμός εκτέλεσης έργων-εργασιών Τεχνικής Υπηρεσίας  

Δεν ξέρω αν αφορά και το ίντερνετ ... Δεν πρόλαβα να πάω να ακούσω 

οσο δεν βλεπεις να αλλαζουν τα καφαο στις καινουριες καμπινες δεν θα μπει vdsl.οταν δεις να αρχισει να γινεται αυτο τοτε μετρας μερικους μηνες μεχρι να εχεις.οποτε απλα υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Παντως στο περιστερι που ειναι ακριβως διπλα μου(μενω αιγαλεω συνορα με περιστερι)εχουν μπει αρκετες καμπινες  vdsl απο οσο εχω δει)Οπωτε μακαρι μετα να παρουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα. :)

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να πάρεις καμία απάντηση από καμία σελίδα της cosmote για την παραπάνω ερώτηση. Και είναι απόλυτα λογικό εφόσον δεν έχει βγει ΔΤ. Αυτό έλειπε να απαντούσε ένας υπάλληλος σε κάτι που η ίδια η διοίκηση δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να πάρεις καμία απάντηση από καμία σελίδα της cosmote για την παραπάνω ερώτηση. Και είναι απόλυτα λογικό εφόσον δεν έχει βγει ΔΤ. Αυτό έλειπε να απαντούσε ένας υπάλληλος σε κάτι που η ίδια η διοίκηση δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει.

Ναι το ξέρω η μόνη μου ελπίδα είναι να βγει άρθρο με τα πλάνα για επέκταση που έβγαινε τον Οκτώβριο (2014-2015) , άρα μάλλον και φέτος και αν δεν μας έχει πάμε για του χρόνου :P 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως στο περιστερι που ειναι ακριβως διπλα μου(μενω αιγαλεω συνορα με περιστερι)εχουν μπει αρκετες καμπινες  vdsl απο οσο εχω δει)Οπωτε μακαρι μετα να παρουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα. :)

οτι εχει η διπλα περιοχη δεν σημαινει οτι θα παρει και η δικια σου σε συντομο χρονικο διαστημα.αν ειναι αλλος δημος παλι απο την αρχη αδειες και ολα τα υπολοιπα.αλλα ναι αργα ή γρηγορα θα μπουν και σε αυτες τις περιοχες.

Μακάρι να έρθει και η σειρά μας γιατί οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές σε αυτές τις περιοχές 

αυτες οι περιοχες απο εκει πραγματι ειναι αρκετα χαλια ειδικα το περιστερι.λιγα αστικα κεντρα μεγαλες περιοχες και μεγαλες αποστασεις.

Ναι το ξέρω η μόνη μου ελπίδα είναι να βγει άρθρο με τα πλάνα για επέκταση που έβγαινε τον Οκτώβριο (2014-2015) , άρα μάλλον και φέτος και αν δεν μας έχει πάμε για του χρόνου :P

ακομα και να βγει δεν σημαινει οτι θα ισχυσει παντα και οτι δεν θα αλλαξει κατι για διαφορους λογους,

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι ενα (ας με διωρθωσει ο poulinos), Vdsl βαζουν πρωτα σε περιοχες που εχουν χαλια ιντερνετ( μιλαω για μαξ 3-4 mbps) ωστε να αναγκασουν αυτους που υποφερουν και σε ενα απλο browsing ή κατεβασμα ταινιας να αλλαξουν ολοι σε Vdsl, αφου δεν εχουν αλλη επιλογη.Δεν ξερω αν γινεται ο συλογισμος μου κατανοητος.Πχ στο Αιγαλεω που μενω εγω εχει καλο ιντερνετ(8-10 mbps), αν φερουν εδω vdsl αντε να το παρουν κανας gamer  τρελος σαν εμενα διοτι αυτοι που ειναι με adsl και αρκουνται σε κανα facebook και καμια ταινια δεν θα τους ενδιαφερει.

Δημοσ.

Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι ενα (ας με διωρθωσει ο poulinos), Vdsl βαζουν πρωτα σε περιοχες που εχουν χαλια ιντερνετ( μιλαω για μαξ 3-4 mbps) ωστε να αναγκασουν αυτους που υποφερουν και σε ενα απλο browsing ή κατεβασμα ταινιας να αλλαξουν ολοι σε Vdsl, αφου δεν εχουν αλλη επιλογη.Δεν ξερω αν γινεται ο συλογισμος μου κατανοητος.Πχ στο Αιγαλεω που μενω εγω εχει καλο ιντερνετ(8-10 mbps), αν φερουν εδω vdsl αντε να το παρουν κανας gamer  τρελος σαν εμενα διοτι αυτοι που ειναι με adsl και αρκουνται σε κανα facebook και καμια ταινια δεν θα τους ενδιαφερει.

Δεν ισχύει αυτό με το Αιγάλεω , επειδή είμαι στα σύνορα , οκ ναι έχω χαμηλές ταχύτητες αλλά όλοι οι γνωστοί μου είναι Αιγάλεω και δεν έχουν καλές ταχύτητες , δεν παίζει ρόλο αυτό(που μένεις) παίζει ρόλο η απόσταση από το ΑΚ ΟΤΕ Αιγάλεω

Και στο Χαϊδάρι στα περισσότερα σημεία έχουν 10mbps και θα αναβαθμιστούν σε VDSL όλα 

Ο ΟΤΕ θέλει να βάλει σε όλη την Αττική VDSL 

Το χειρότερο είναι να είσαι Χαϊδάρι (όπως εγώ ) και να παίρνεις ίντερνετ από το ΟΤΕ αιγάλεω..... είναι μακριά αρκετά ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό με το Αιγάλεω , επειδή είμαι στα σύνορα , οκ ναι έχω χαμηλές ταχύτητες αλλά όλοι οι γνωστοί μου είναι Αιγάλεω και δεν έχουν καλές ταχύτητες , δεν παίζει ρόλο αυτό(που μένεις) παίζει ρόλο η απόσταση από το ΑΚ ΟΤΕ Αιγάλεω

Και στο Χαϊδάρι στα περισσότερα σημεία έχουν 10mbps και θα αναβαθμιστούν σε VDSL όλα 

Ο ΟΤΕ θέλει να βάλει σε όλη την Αττική VDSL 

Το χειρότερο είναι να είσαι Χαϊδάρι (όπως εγώ ) και να παίρνεις ίντερνετ από το ΟΤΕ αιγάλεω..... είναι μακριά αρκετά ...

Σιγουρα!!!εγω π.χ σε adsl που στο αιγαλεω που μενω και εγω πιανω σχεδον 17.

Εβαλα αιγαλεω

attachicon.gifUntitled.png

Κλειδωνει 41 και κατεβαζω με 4.8

Απο πια εταιρια οτε?διοτι εγω που ειμαι φορθνετ ακομα δεν υποστηριζει το κομματι που μενω vdsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...