Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Η ιστορία σου μπάζει από παντού, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ντετέκτιβ για να το αντιληφθεί! Αυτό προσπαθούμε να σου πούμε ευγενικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 δε με απασχολει αν θεωρειτε οτι μπαζει η ιστορια μου,γιατι κλασσικα αλλο ζηταω και αλλο απαντατε. το εχω συνηθισει πλεον εδω μεσα αυτο. ειμαι τεχνικος υπολογιστων και προσπαθω να καταφερω να κανω να δουλεψει ενα ριμαδι που μου πουλησε ενας απατεωνας δε ζητησα να βρω το δικιο μου,λυση στο προβλημα μου ζητησα. εσεις απλα αφηνετε να εννοηθει οτι δεν το εχω αποκτησει οπως λεω. μην απαντας αλλο σε παρακαλω γιατι δε βοηθας παραπερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 ναι αλλά ούτε εσύ απαντάς γιατί δεν του είπες απλά να έρθει να στο ξεκλειδώσει μπροστά σου και να τελειώνει το θέμα...επομένως εσύ αρχικά δημιουργείς τις υποψίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 δε θα σου δωσω το λογο για το αν του ειπα να το ξεκλειδωσει η οχι. εσυ τι εισαι,η αστυνομια του ινσομνια? ρωταω δλδ για να βρω λυση σε ενα τεχνικο θεμα και εσυ ψαχνεις να δεις αν το εχω κλεψει η οχι? τελος παντων,και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου,εισαι σε λιστα αποκρυψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις