Piterakos83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 αφού σε απείλησε να έρθει να σε βρει στον τόπο σου, πέστου, μιας που θα έρθει να σου περάσει τον κωδικό και να κάνει αυτός φορμάτ μπροστά σου. Ρε τι μάγκες κυκλοφορούν!!! προσωπικά θα του έλεγα ότι αν δε συμμορφωθεί θα πάω το δίσκο σε ειδικούς που θα του τα διαβάσουν σίγουρα όλα. Αλλά όπως είπαν και τα παιδιά μάλλον είναι μόνο δικαιολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 μου ειχε πει οτι αυριο το πρωι θα ειναι στο μαγαζι,οποτε του απανταω και εγω ειρωνικα:εχω αδεια! οπως και να εχει, ειχε θεματα αυτος,δε μπορω να ασχολουμαι με τετοια ατομα. το θεμα τωρα ειναι η αλλη mobo που αγορασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 πες του να έρθει να βάλει τον κωδικό και να αρχίσετε μαζί την εγκατάσταση του macOS αμα θέλει να αισθάνεται ασφαλής ότι δε θα μπορείς να ανακτήσεις αρχεία του θα κάνετε το εξής: κατά την εκ νεου εγκατασταση υπάρχει επιλογή απαλοιφής στοιχείων του δίσκου disk utility -> erase free space -> security options zero out είναι αρκετά ασφαλές από μόνο του, αν γίνει η άλλη επιλογή 7 pass είναι σχεδόν σίγουρο το ότι δε θα μπορεί να ανακτηθεί κάτι που υπήρχε (προτείνω όχι στο 35 διότι μονάχα άχρηστο θα βγεί, γενικότερα με τις τόσες εγγραφές αλλοιώνεται και ο δίσκος) αλλιώς απλά απειλείς χωρίς να πιστεύω να μπορείς να βρεις τρόπο να αποκτήσεις πρόσβαση η άλλη μητρική που πήρες πιθανώς να έχει πρόβλημα για αυτό και να μην ανοίγει, δοκίμασες να κάνεις PRAM και SMC reset; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εχει κλεισει το θεμα αυτο,δε μπορεσα να βγαλω ακρη με τον <<κυριο>>,μου ειπε να το στειλω πισω και οταν του ειπα οκ εξαφανιστηκε. οσα μηνυματα και να εστειλα δεν εβγαλα ακρη.ληγει λοιπον αυτο. το ερωτημα ειναι αλλο τωρα,οποιος μπορει να βοηθησει στο θεμα της λευκης οθονης ειναι ευπροσδεκτος να πει τη γνωμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Στο google έψαξες για λύση? http://osxdaily.com/2010/08/10/forgot-mac-password-how-to-reset-mac-password/ https://reverse.put.as/2016/06/25/apple-efi-firmware-passwords-and-the-scbo-myth/ https://www.google.pl/search?q=macbook+air+bypass+firmware+password&oq=macbook+air+bypass+&aqs=chrome.3.0j69i57j0l4.7527j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εψαξα,εκανα τους συνδιασμους αλλα δεν ειδα αντιδραση. μενει στην ασπρη οθονη. υπαρχει περιπτωση να προκαλειται απο χαλασμενο καλωδιο οθονης,η ειναι θεμα μητρικης? παιζει να αξιζει να το στειλω σε επισημο αντιπροσωπο? ειναι 2011 μοντελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Στο ξεκλείδωμα αναφερόμουν. επίσης, στον τίτλο λες ότι είναι 2008 μοντέλο. εκτός, αν αγόρασες 2008 μοντέλο και προσπαθείς να του βάλεις μητρική από 2011 μοντέλο, όπου υποθέτω ότι δεν γίνεται. με την παλιά μητρική άνοιγε καθόλου ο υπολογιστής? Αν τον στείλεις σε επίσημο αντιπρόσωπο, πιστεύω ότι θα σου στοιχίσει πολλά, πέρα από το γεγονός ότι θα θέλουν τον κωδικό και άντε να αποδείξεις όλα τα παραπάνω όσο αφορά την αγορά. Την επόμενη φορά που αυτός που σου το πούλησε σου προτείνει να περάσει από εκεί που δουλεύεις, τότε να το δεχτείς για να λύσεις το πρόβλημα και να φροντίσεις να μην έχεις ειρωνική άδεια. Αλλιώς περίεργα μας τα λες και εσύ. Και μην παρεξηγηθείς, ούτε εσένα ξέρω, ούτε τον άλλο που σου το πούλησε ξέρω, ούτε τα μηνύματα που ανταλλάσσετε έχω δει, απλά πρέπει να "εμπιστευτώ αυτά που γράφεις εδώ. Στην θέση σου, θα του έλεγα, παρότι που έχω άδεια, θα σε περιμένω εκεί για να λυθεί το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 ο τυπος απειλησε να ερθει οταν του ειπα οτι μου τα λεει περιεργα για το θεμα του ξεκλειδωματος,δε θα τον προκαλουσα να ερθει να δουμε αν θα το λυσουμε με ξεκλειδωμα η με μπουνιες. Δε θα κατσω να αναλυσω αν τα λεω καλα η οχι,ουτε τη συζητηση που εκανα με τον τυπο. και επειδη εχεις χαθει λιγο,δε με νοιαζει να ξεκλειδωσω την παλια μητρικη,για αυτο και αγορασα αλλη απο το ebay. καλο θα ηταν λοιπον αν θες οντως να βοηθησεις να επικεντρωθεις σε αυτο,αντι να κανεις περιεργα σχολια. αν τα ελεγα περιεργα δε θα ανεφερα το θεμα της αντιπροσωπειας. δε θα δωσω καν λογαριασμο στην αντιπροσωπεια για ενα λαπτοπ που εφτιαξα απο ανταλλακτικα. μπερδευτηκα επειδη εψαχνα και ενα μακ του 2011,το λαπτοπ ειναι του 08. αν ηταν μητρικη απο 11 προφανως δε θα πατουσε καν σε λαπτοπ του 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν έχω μπερδευτεί καθόλου, όπως βλέπεις. Να βοηθήσω προσπάθησα. Καλή σου μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και εγώ να πω τη μαύρη αλήθεια διαβάζοντας δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σε απείλησε; Δηλαδή συγνώμη, τι πιο λογικό να του πεις ΟΚ έλα απλά να βάλεις τον κωδικό σου και να κάνουμε ένα delete 10 λεπτά; Να σε απειλήσει σε τι πάνω σε αυτό; Γενικά with what little I know, things don't add up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δε μας απασχολει πλεον αυτο το θεμα,δε μπορω να το κανω πιο ξεκαθαρο. αυτο ηταν το σεπτεμβρη,τωρα εχω βαλει αλλη μητρικη και εχω αλλο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 OK, πάντως το story χάσκει από παντού...και δεν είμαι ο μόνος που το κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 OK, πάντως το story χάσκει από παντού...και δεν είμαι ο μόνος που το κατάλαβα. Δε μας απασχολει η γνωμη σου. και προσεχε λιγο,γιατι δεν ειμαι κανενας χρηστης που γραφτηκε χθες για να ξεκλειδωσει το λαπτοπ που εκλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Συ είπας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 πολυ ντετεκτιβ την εχετε δει εδω μεσα μου φαινεται. για χαλαρωστε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις