Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν διαπιστωθει τελικα γενικευμενο προβλημα και γινει ανακληση, βλεπω την Apple να γραφει στα καινουργια κουτια το γραμμα "S", aka Silent!

Rings a bell? :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσότεροι εκτός θέματος!

Και ξαναθυμιζω όπως έγραψα παράπανω το οποίο το διάβασαν ελάχιστοι "Το ίδιο συνέβη 2 φορές σε iPhone 6 με iOS 10 στην αρχική οθονη, με κλειστές εφαρμογές. Μετα απο επανεκκίνηση δεν το ξαναέκανε! Ακούστηκε σαν παράσιτο απο το μεγάφωνο" αρα δεν αφορά μονο το νέο μοντέλο...

• Like 1
Δημοσ.

ελα παιδια σας εχω και αλλο....απο αμερικη τα τελευταία νεα...το home button δεν δουλεύει με γάντια !!! και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη !!! κρίμα τόσο τέλεια συσκευή και να ειναι με τόσα προβλήματα..

Δημοσ.

ελα παιδια σας εχω και αλλο....απο αμερικη τα τελευταία νεα...το home button δεν δουλεύει με γάντια !!! και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη !!! κρίμα τόσο τέλεια συσκευή και να ειναι με τόσα προβλήματα..

To παλιό δούλευε με γάντια;
Δημοσ.

Και που θα χρησιμεύε αυτό από τη στιγμή που δεν μπορεί να λειτουργήσει και η οθόνη με γάντια;

• Like 1
Δημοσ.

Από πότε ένα ρεπό δεν είναι ελεύθερος χρόνος ΚΑΙ για shopping? Δεν μπορώ να έχω και το σκύλο μου μαζί? Ποιος θα μου ορίσει τι είναι αυτό που με ευχαριστεί προσωπικά? Άλλος ας πούμε πάει στο γήπεδο, εγώ κόβω τις φλέβες μου εκεί... :)

Δεν το συζητώ περί ορέξεως κολοκυθοπιτα. Απλά μου φάνηκε παράξενο να ζητάς ρεπό για την δουλειά που κάνεις σε ένα λεπτό από το σπίτι/δουλειά δηλαδή online παραγγελία.. Ειδικά εσύ που ξέρεις τι θέλεις. Ειλικρινά μου φαίνεται παράξενο αυτό το hype που υπάρχει να πάρεις την συσκευή από την πρώτη μέρα. Το ίδιο ήθελα να πω και στον fotis13 που έχει αναφέρει είκοσι φορές ότι θα το πάρει Day One.. Τέτοια ανυπομονησία για κάτι ηλεκτρονικό;;

Δημοσ.
Όσο εσείς "σφάζεστε" θα μου επιτρέψετε να αρχίσω να οργανώνω από τώρα τις "στρατηγικές κινήσεις" αναζήτησης iphone 7plus black 128gb, την Παρασκευή που μας έρχεται (έχω ζητήσει απο τώρα ρεπό απο τη δουλειά).

Μάλλον δεν υπάρχει iTunes στην δουλειά...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα και εμεις με τα capacitive κουμπια στο android ξερουμε οτι δεν δουλευουν με γαντια, οπως και η οθονη βεβαια.

Υπαρχουν γαντια που εχουν μπροστα υλικο ωστε να παιζουν αλλα...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕ!

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο apple που πουλάς 1000€ κινητό το οποίο έχει θέματα και υποτίθεται είσαι μία από τις καλύτερες εταιρίες !!!

Aπορώ πραγματικά τι σκ@τά κάνουν εκεί στην apple εφόσον πληρώνεις 1000€ ???

Δημοσ.

Καλα και εμεις με τα capacitive κουμπια στο android ξερουμε οτι δεν δουλευουν με γαντια, οπως και η οθονη βεβαια.

Υπαρχουν γαντια που εχουν μπροστα υλικο ωστε να παιζουν αλλα...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕ!

Όμως πολλές συσκευές έχουν high sensitivity mode που επιτρέπει την λειτουργία ακόμα και με γάντια (το S4 που είχα πριν το είχε και δούλευε πολύ καλά).

• Like 1
Δημοσ.

Όμως πολλές συσκευές έχουν high sensitivity mode που επιτρέπει την λειτουργία ακόμα και με γάντια (το S4 που είχα πριν το είχε και δούλευε πολύ καλά).

Ειχα s4 και s5, αλλα δεν εχω βαλει ποτε γαντια εκτος της μοτο και παντα τα εβγαζα για να χειριστω το κινητο. Κοιτα κατι πραγματα! :)

Δημοσ.

Γιατί πότε δούλευε η οθόνη με γάντια που δεν ήταν φτιαγμένα για Touch Οθόνη? δηλαδή τι ανοίγεις το κινητό με το γάντι πατώντας το Home Button και μετά χαζεύεις την οθόνη που δεν μπορείς να δουλέψεις; Και πριν μου πεις "για να δεις την ώρα" το κινητό έχει και φυσικό κουμπί κλειδώματος και είναι Raise to wake. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...