technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 O πρώτος καινοτόμος στην αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών είναι η Νιντέντο στο Gameboy Advance SP. Και επειδή έφαγε κάμποσο κράξιμο, το επανέφερε αμέσως μετά. Ναι. Συμφωνώ. Απλά το jack στην προκειμένη περίπτωση του iphone μπορεί να θεωρηθεί καινοτομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο εσείς "σφάζεστε" θα μου επιτρέψετε να αρχίσω να οργανώνω από τώρα τις "στρατηγικές κινήσεις" αναζήτησης iphone 7plus black 128gb, την Παρασκευή που μας έρχεται (έχω ζητήσει απο τώρα ρεπό απο τη δουλειά). Επίσης θέλω μαζί και το series 2 apple watch αλλά θα με πειράξει λιγότερο αν δεν το βρω αμέσως αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 για το πρωτο που λες δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κανω facepalm ελεος (φτανει στα ορια του ο τιτανοτεραστιοσ α10 τραβώντας βιντεο?) επισης η αφαιρεση του jack καινοτομια?ροφλμαο Σου φαίνεται κάτι παράξενο δηλαδή; Αν ναι πες μου τι; Για να μην μιλάμε έτσι χωρίς επιχειρήματα. για το πρωτο που λες δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κανω facepalm ελεος (φτανει στα ορια του ο τιτανοτεραστιοσ α10 τραβώντας βιντεο?) επισης η αφαιρεση του jack καινοτομια?ροφλμαο Τραβώντας 4Κ βίντεο όλοι οι επεξεργαστές φτάνουν στα όρια τους. Δοκίμασε τον exynos η τον snapdragon και θα δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σου φαίνεται κάτι παράξενο δηλαδή; Αν ναι πες μου τι; Για να μην μιλάμε έτσι χωρίς επιχειρήματα. Μην ανοίγεις και πολλές κουβέντες γιατί σε λίγο ο banmenow θα γίνει banmenow_2... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σου φαίνεται κάτι παράξενο δηλαδή; Αν ναι πες μου τι; Για να μην μιλάμε έτσι χωρίς επιχειρήματα. μου ειπες ότι κατι ξερεις παραπανω και μετα μου λες ότι το αρθρο λεει ότι κανει θορυβο στο σημειο του επεξεργαστη είναι αυτό απαντηση?για ποια επιχειρηματα μιλας? Σε ρωτησα πως εισαι τοσο σιγουρος ότι λυνεται με απντειτ και μ απαντα ς αυτό? να σκέφτεσαι πρωτα πριν γραψεις κουταμαρες Μην ανοίγεις και πολλές κουβέντες γιατί σε λίγο ο banmenow θα γίνει banmenow_2... ε ναι ξερεις εσυ ποιους μπαναρεις τοχουμε καταλαβει banmenow 2 εχω φτιαξει ρε συ...η όχι χμμ (πριν σε ρωτησα κατι για το ηχειο εχω αδικο?και ζητας και συγνωμη απτον εαυτο σου χεχε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ιου ιου ιου το περιπολικό, η λυση ειναι ανακληση συσκευών και να βγαλουν το 7s συντομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 μου ειπες ότι κατι ξερεις παραπανω και μετα μου λες ότι το αρθρο λεει ότι κανει θορυβο στο σημειο του επεξεργαστη είναι αυτό απαντηση?για ποια επιχειρηματα μιλας? Σε ρωτησα πως εισαι τοσο σιγουρος ότι λινεται με απντειτ και μ απαντα ς αυτό? να σκέφτεσαι πρωτα πριν γραψεις κουταμαρες Αυτό διάβασες εσύ απ' όλο το κείμενο που έγραψα δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό διάβασες εσύ απ' όλο το κείμενο που έγραψα δηλαδή; αστο τυπε δεν τρεχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε σεις, εχετε μετοχες τις καθε εταιριας και σφαζεστε ετσι; Ολα τα κινητα κανουν τα ιδια πραγματα ρε γαμωτο. Αλλα πιο γρηγορα, αλλα πιο αργα (αλλα σιγα την διαφορα), αλλα ζουζουνιζουν, αλλα κανουν μπαμ. Ημαρτον! Αλλο πραγμα να κανεις χαβαλε και πειραγμα και αλλο να ζοχαδιαζεις και να τσακωνεσαι για το αν το μηλο ειναι καλυτερο απο το πεπονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 να αρχίσω να οργανώνω από τώρα τις "στρατηγικές κινήσεις" αναζήτησης iphone 7plus black 128gb, την Παρασκευή που μας έρχεται (έχω ζητήσει απο τώρα ρεπό απο τη δουλειά). Δεν είναι λίγο κατάντια να παίρνεις ρεπό από την δουλειά σου για να ψάξεις για κινητό; υποτίθεται φτιάχτηκαν για να μας δίνουν ελεύθερο χρόνο και όχι να μας το παίρνουν. Δεν θέλω ειλικρινά να φανω ειρωνικος αλλά μου φάνηκε κάπως αυτή η ατάκα... Είχα στο μυαλό μου πήρα οφφ για να πάω τον γιο μου βόλτα στο πάρκο, να τρέξω με το σκυλί μου, να πάω ταξίδι με την κοπέλα μου κλπ... Καλορίζικο όταν το πάρεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 αστο τυπε δεν τρεχει Ε τώρα θα τα πάρω για πρώτη φορά εδώ μέσα.... Ρε συ τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου είπα; ΤΟΣΟ δύσκολο είναι πια να καταλάβεις πως όλα θα φτιάξουν με ένα update και με μια νέα παρτίδα που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ θα γίνει γιατί δεν έχουν απόθεμα; Έτσι έγινε με όλες τις πρώτες παρτίδες των εταιριών. Από μένα αντίο, δεν θα κάτσω να σου κάνω μάθημα. Αγόραζε ότι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γι αυτο καλό ειναι να περιμένουμε πριν πάρουμε μια νέα συσκευή τέτοιου επιπέδου. Να πάρουν οι πρώτοι να δούμε εντυπώσεις θετικές/αρνητικές να ζυγίζουμε το τι θελουμε κ να προχωρησουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι λίγο κατάντια να παίρνεις ρεπό από την δουλειά σου για να ψάξεις για κινητό; υποτίθεται φτιάχτηκαν για να μας δίνουν ελεύθερο χρόνο και όχι να μας το παίρνουν. Δεν θέλω ειλικρινά να φανω ειρωνικος αλλά μου φάνηκε κάπως αυτή η ατάκα... Είχα στο μυαλό μου πήρα οφφ για να πάω τον γιο μου βόλτα στο πάρκο, να τρέξω με το σκυλί μου, να πάω ταξίδι με την κοπέλα μου κλπ... Καλορίζικο όταν το πάρεις Από πότε ένα ρεπό δεν είναι ελεύθερος χρόνος ΚΑΙ για shopping? Δεν μπορώ να έχω και το σκύλο μου μαζί? Ποιος θα μου ορίσει τι είναι αυτό που με ευχαριστεί προσωπικά? Άλλος ας πούμε πάει στο γήπεδο, εγώ κόβω τις φλέβες μου εκεί... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ε τώρα θα τα πάρω για πρώτη φορά εδώ μέσα.... Ρε συ τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου είπα; ΤΟΣΟ δύσκολο είναι πια να καταλάβεις πως όλα θα φτιάξουν με ένα update και με μια νέα παρτίδα που ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ θα γίνει γιατί δεν έχουν απόθεμα; Έτσι έγινε με όλες τις πρώτες παρτίδες των εταιριών. Από μένα αντίο, δεν θα κάτσω να σου κάνω μάθημα. Αγόραζε ότι θες. ηρεμισε τυπε απλα ρωταω πως εισαι τοσο σιγουρος ...εσυ που ξερεις κατι παραπανω αλλα τελικα εμ ναι...αστο. btw θα το παρω χαλαρα είναι πανεμορφο εξαλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι λίγο κατάντια να παίρνεις ρεπό από την δουλειά σου για να ψάξεις για κινητό; υποτίθεται φτιάχτηκαν για να μας δίνουν ελεύθερο χρόνο και όχι να μας το παίρνουν. Δεν θέλω ειλικρινά να φανω ειρωνικος αλλά μου φάνηκε κάπως αυτή η ατάκα... Είχα στο μυαλό μου πήρα οφφ για να πάω τον γιο μου βόλτα στο πάρκο, να τρέξω με το σκυλί μου, να πάω ταξίδι με την κοπέλα μου κλπ... Καλορίζικο όταν το πάρεις πλακα κανεις τωρα ε? για το iPhone θα παει τι κινητο λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα