Προς το περιεχόμενο

Αναφορές για περίεργο ήχο κατά τη λειτουργία μερικών iPhone 7

St_Petros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μολης διαβασα το φοβερο απγκρεϊντ στην μπαταρια και σοκαριστικα αρκετα μου σηκωθηκαν και καμια 15ρια τριχες

3.8 V, 1960 mAh battery is rated for a capacity of 7.45 Wh—a notable increase from the 6.55 Wh battery in last year's model

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι καλά όπως σας έφτιαξε και το λύγισμα και τις χαλασμένες κεραίες και τις ελαττωματικές πρίζες 

Το λύγισμα ήταν θέμα Hardware και το έφτιαξε από τις παρτίδες Οκτωβρίου και μετά

Τις ελαττωματικές μπρίζες τις έχει κάνει ανάκληση

Ναι καλά όπως σας έφτιαξε και το λύγισμα και τις χαλασμένες κεραίες και τις ελαττωματικές πρίζες 

και την οθονη στα Plus

Εσείς φορτίστε τις συσκευές σας μόνο μέχρι 60% με την επόμενη αγορά καλού κακού και αφήστε τα λυγίσματα, τις κεραίες και τις πρίζες.

Ας αφήσουμε τους ήχους και ας πούμε για τεστ αντοχής στο νερό ανάμεσα σε 7 και ς7 το iPhone βγήκε νικητής και ας έχει ip67 έναντι ip68 του s7 βυθιστήκανε μέχρι τα 10 μέτρα όπου το ς7 τα έπαιξε ενώ το iPhone λειτουργούσε ,ορίστε και το βίντεο

https://m.youtube.com/watch?v=K05cTPeFfyM

Δεν πρόκειται να νιώσουν ποτέ την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που προσφέρει η Samsung. Τους πουλάνε 3 χρονών τεχνολογία με ελαττώματα στα 1000€ και λένε και ευχαριστώ.

Τριών χρόνων hardware...

http://techblog.gr/mobile/iphone-7-antutu-score-178393-28802/

• Like 1

Τριών χρόνων hardware...

http://techblog.gr/mobile/iphone-7-antutu-score-178393-28802/

Ναι αν πλήρωνα και εγώ θα είχα και εγώ τα καλύτερα σκορ. Ξέρουμε ποιοι πληρώνουν τα άρθρα και ποιοι όχι.

Ναι αν πλήρωνα και εγώ θα είχα και εγώ τα καλύτερα σκορ. Ξέρουμε ποιοι πληρώνουν τα άρθρα και ποιοι όχι

Μάλιστα. Εσύ δηλαδή που δουλεύεις στην antutu φυσικά και ξέρεις ποιος πληρώνει και ποιος όχι. 

Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβετε μερικοί ότι αυτά που λέτε δεν στέκουν 

• Like 2

Μάλιστα. Εσύ δηλαδή που δουλεύεις στην antutu φυσικά και ξέρεις ποιος πληρώνει και ποιος όχι. 

Ελπίζω κάποια μέρα να καταλάβετε μερικοί ότι αυτά που λέτε δεν στέκουν 

Ενώ εσείς πυρηνικοί φυσικοί, ότι κάνει η Apple είναι ινοβεισιον.

ωραια για πες τωρα γιατι είμαι περίεργος γινε οσο πιο συγκεκριμένος μπορεις

Το άρθρο αναφέρει πως ακούγεται ένας ήχος από το σημείο του επεξεργαστή μόνο όταν φτάνει στα όριά του. Θα μπορούσε να δώσει αναβάθμιση που περιορίζει τις δυνατότητες του πανίσχυρου επεξεργαστή της στο 95%, ώστε να μην φτάνει στα όριά του και κατ' επέκτασιν να μην ακούγεται. Αυτό θα γίνει μέχρι να βγάλει νέες βελτιωμένες παρτίδες από τον Οκτώβριο και μετά. 

Ενώ εσείς πυρηνικοί φυσικοί, ότι κάνει η Apple είναι ινοβεισιον.

Προς θεού δεν είπα εγώ προσωπικά ότι καινοτομεί. Στο μόνο που καινοτόμησε ήταν το 3D Touch (iPhone 6s και μετά), 3D Touch Home Button και στην αφαίρεση του jack.

O πρώτος καινοτόμος στην αφαίρεση του βύσματος των ακουστικών είναι η Νιντέντο στο Gameboy Advance SP.

Και επειδή έφαγε κάμποσο κράξιμο, το επανέφερε αμέσως μετά.

http://arstechnica.com/gaming/2016/09/no-headphone-jack-nintendo-did-it-first/

Το άρθρο αναφέρει πως ακούγεται ένας ήχος από το σημείο του επεξεργαστή μόνο όταν φτάνει στα όριά του. Θα μπορούσε να δώσει αναβάθμιση που περιορίζει τις δυνατότητες του πανίσχυρου επεξεργαστή της στο 95%, ώστε να μην φτάνει στα όριά του και κατ' επέκτασιν να μην ακούγεται. Αυτό θα γίνει μέχρι να βγάλει νέες βελτιωμένες παρτίδες από τον Οκτώβριο και μετά. 

Προς θεού δεν είπα εγώ προσωπικά ότι καινοτομεί. Στο μόνο που καινοτόμησε ήταν το 3D Touch (iPhone 6s και μετά), 3D Touch Home Button και στην αφαίρεση του jack.

για το πρωτο που λες δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κανω facepalm ελεος

(φτανει στα ορια του ο τιτανοτεραστιοσ α10 τραβώντας βιντεο?)

επισης η αφαιρεση του jack καινοτομια?ροφλμαο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...