thetruth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να σταματήσει επιτέλους αυτού του τύπου την ειδησεογραφία; Περισσότερη σκόπιμη διαφήμιση και ντόρο κάνει, παρά ουσιαστική θεματολογία αποτελεί. Το iPhone είναι ένα κινητό σαν τα άλλα, το ίδιο και κάθε άλλο προϊόν της εταιρείας που το κατασκευάζει δεν είναι η θεϊκή συσκευή που ξαφνιαζόμαστε επειδή έχει ατέλειες ασχέτως που πλασάρεται για τέτοιο με τα λεφτά που στοιχίζει. επειδη το target group της apple ειναι οι ελληνες... τεχνολογικο φορουμ ειναι τι θες να συζηταμε για κατσαρολες και τηγανια; 7
vaggelhs4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια και εγω σαν coil whine το ακούω αυτό. Όταν βάζω την 770 μου χωρίς Vsync να τρέξει Eurotruck Simulator και πιάνω 500fps κάνει τον ίδιο ήχο 3
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το ένα είναι ξαφνικη βόμβα Το άλλο τουλάχιστον κάνει εναν ήχο πριν την έκρηξη 26
giorpa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 επειδη το target group της apple ειναι οι ελληνες... τεχνολογικο φορουμ ειναι τι θες να συζηταμε για κατσαρολες και τηγανια; Αν το φυσιολογικό είναι οι μικροατέλειες των προϊόντων τεχνολογίας να γίνονται πρωτοσέλιδο, η είδηση για το νέο iPhone θα είχε ήδη χαθεί στην ειδησεογραφία. Οι μικρο- μεγαλο- ατέλειες είναι ο κανόνας στην μαζική και όχι μόνο παραγωγή και πρωτοσέλιδο δε γίνονται κάθε φορά που ψιθυρίζεται ένας ασήμαντος λόγος. Νέο iPhone: "Say anything you want about me as long as you spell my nameright"
nekrik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι Feature παίδες, προς κοροιδια του note 7 . Σου λέει κάνει το φσσσσσσ αλλά δεν ανατινάζεται! Για να εισαι σε επαγρύπνηση 1
D.Luffy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν ΟΛΕΣ οι εταιρίες αρχισουν να τρωνε μαυρο οταν κανουν(ή χρεώνουν) παπα...τζιλίκια,τότε θα αρχισουμε να απολαμβανουμε περισσότερα οι καταναλωτές. Αλλιώς,μια δήλωση "ειμαι κολλήμένο φανμπογι και θα υποστηρίζω αυτην την εταιρία,οτι και αν μου πλασάρει,no matter what / ειμαι μέτοχος",αρκεί. Μην περιμένεις ποτέ μια consumer συσκευή που βγαίνει σε εκατομμύρια κομμάτια όλα να είναι απροβλημάτιστα (αρκεί βέβαια να μην είναι και επικίνδυνα για τη σωματική σου ακεραιότητα). Το ότι θα ρίξεις εσύ και κάποιοι άλλοι "μαύρο" δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματα στη γραμμή παραγωγής. Είναι εντελώς άσχετο. Εγώ πάντως, είχα αποφασίσει από την αρχή ποια συσκευή ήθελα. (Βέβαια αυτό μπορεί με τη δική σου λογική να με κάνει κολλημένο φάνμποι που πήγε τυφλά στον πάγκο του μανάβη ή μέτοχο...) Τέλος, εγώ προσωπικά όταν έλαβα τη συσκευή την Παρασκευή, κατά τη χρήση της μου φάνηκε κάτι περίεργο στο uniformity του backlight. Το επόμενο πρωί πήγα στο "μανάβικο" όπως λες... και ο μανάβης χωρίς πολλά πολλά, μου έδωσε μια ολοκαίνουργια αφού πρώτα σιγουρευτήκαμε και οι δύο ότι δεν παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα. Μια χαρά απολαμβάνω και τη συσκευή μου ως καταναλωτής (αλλά και την εξυπηρέτηση) λοιπόν, όπως το περιγράφεις. 5
nekrik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ανα γειά σου! "Το κρατάτε λάθος και αν οχι και συνεχιζετε να ακουτε τον ήχο τα αυτιά σας λειτουργούν λάθος" 3
Makis38 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Από τα σχόλια λείπει ένα gif, άργησε κιόλας...
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλτατε αναφερόμουν σε καθημερινές εφαρμογές και όχι στα Games. Η μπάρα μένει εκεί που είναι και τρώει χώρο στην οθόνη και φαίνεται άσχημα. Τσέκαρε το νέο iOS Tab-Bar like design που χρησιμοποιεί η Google στις εφαρμογές της σε συνδυασμό με την κλασσική Bottom Bar navigation. Παντού μπορεί να φύγει σε android Ακόμα και αν δε φεύγει μόνη της υπάρχουν τρόποι Στην lg για παράδειγμα υπάρχει ρύθμιση που μπορείς ανά εφαρμογή να επιλέγεις πού εσύ θες η μπάρα να εξαφανιστεί Χαρακτηριστικο παράδειγμα η εφαρμογή της Nova όπου η μπάρα "επιμένει" να παραμένει αλλά μέσω αυτής της ρύθμισης παίρνει πουλο. Χωρίς hack και χωρίς 3rd party app
georgepppo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Στο iPhone παρατηρουνται ολα,σε ενα αλλο κινητο πρεπει να ειναι χοντρη πατατα για να βγει στην φορα.
LinuxFan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι κάνει ο ήχος?Στέλνει σήμα στα Samsung Note 7 για να εκραγούν... 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα