Προς το περιεχόμενο

Αναφορές για περίεργο ήχο κατά τη λειτουργία μερικών iPhone 7

St_Petros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

την αντιδραση την ειδαν ,μην ξεχναμε οτι πουλησαν 30% λιγοτερα τον τελευταιο χρονο,τους εσωσε λιγο to appstore

https://www.statista.com/statistics/263401/global-apple-iphone-sales-since-3rd-quarter-2007/

το 2016 δεν έχει κλείσει ακόμα,έχουν κάπου 60 εκατομμύρια λιγότερες πωλήσεις χωρίς το Q4 του 2016 που διανύουμε ,αυτό το 28% λιγότερο που υπολόγισα απο την ιστοσελίδα που παραθέτω θα μειωθεί,ίσως μείνει και στα ίδια σε πωλήσεις με πέρσι.(πέρσι πουλησαν κάπου 235 εκ και φέτος έχουν πουλήσει 170 στα 3/4 του έτους)

αν οι ίδιοι οι καταναλωτές που την στηρίζουν δεν πάψουν να την βλέπουν σαν status symbol και να την δουν σαν εταιρεία με σκοπό το κέρδος και να την εκβιάσουν θα τους αρμέγει όλο και περισσότερο και καλά θα τους κάνει,δεν φταίει η εταιρεία φταίνε οι παθιασμένοι αγοραστές της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 266
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαν coil whine ακούγεται ή κάνω λάθος;

Μπα είναι ήχος που θυμίζει λίγο static. Το έχω ακούσει και σε άλλα κινητά ή tablet και νόμιζα κι εγώ πως είχαν ανεμιστηράκι.

επισης αποτι διαβαζω εχουμε και θεμα υπερθερμανσης :D 

μαζι με το ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και την θερμοκρασια κανει τελεια πορταμπλ ψησταρια τσσσσσστσσσσσσσσσστσσσσψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

• Like 1

Όποιος ακούει coil whine από το iPhone 7 καλό είναι να μην περιμένει και να πάει να το αλλάξει αμέσως γιατί προφανώς έπεσε σε ελαττωματική συσκευή.

Το δικό μου δεν βγάζει κανέναν απολύτως ήχο σε συνθήκες heavy load.

• Like 1

Έχω από το 2007 iphone το 2g από όταν βγήκε και άλλαξε τα πάντα, μετά 3g, μετά το 4 και τώρα το 5s έχω κάνει παύση μόνο 9 μήνες στρατό που ήμουν με ένα φτηνό samsung. 

Έχω μόνο mac υπολογιστές από το 2009, τώρα έχω 2 imac στο γραφείο (27" και 20") ipad 3 retina και macbook air στο σπίτι.

Πάντα πουλούσα το iphone που είχα κάπου στα 200, περίμενα να πέσει λίγο στα skroutzoμάγαζα το καινούργιο και το έπαιρνα. Ουσιαστικά με μια σπατάλη 200 το χρόνο για κινητό δεν κρατούσα πάνω από 2 χρόνια το ίδιο iphone.

Όχι τόσο μεγάλη σπατάλη θα έλεγα.

Αυτό το iphone όμως δεν... δεν... όχι τόσο ότι έχει την ίδια εμφάνιση και σχετικά λίγες αλαγές, 32gb και μεγάλη αντοχή στο νερό.

Αυτό το 829 όμως ρε φίλες έλεος. Κάθε χρόνο και +20 +30 ευρώ. Νισάφι.

Υ.Γ. όσοι λέτε δίνετε ένα κάρο λεφτά μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει τη μεταπωλητική αξία των apple. Ότι και αν είναι αυτό, iphone, ipad, imac, macbook.

Δίνεις κάτι παραπάνω από samsung πολύ παραπάνω στα mac κτλπ κτλπ αλλά το παίρνεις πίσω όταν το πουλάς.

• Like 1

Συνεχιστε οσο θελετε...εχω λιωσει απο τα γελια με το παθος σας να το κανετε μεγα θεμα.....το περιμενατε πως και πως κατι τετοιο μετα την πληρη αποτυχία της Samsung με το εκρηκτικο κινητο..κραξτεεεεεεε ρεεεεε ....Αλλα...το ξερετε κατα βαθος οτι οσο και να το τραβηξετε δε φτανει τη ξεφτιλα του note7 οποτε..... Αλλα εφοσον εχετε καποιοι αφθονο χρονο για χασιμο γραφτε μεχρι του χρονου...δε προσπαθώ να σας αλλαξω τη γνωμη άλλωστε αυτο δε γίνεται αλλα καλο ειναι καποιος να σας επαναφέρει στη πραγματικότητα η οποία ειναι οτι απλα ενας θόρυβος ακουγεται αν ακουγεται θα φτιαξει με μια μινι ενημέρωση λειτουργικου στο iPhone 7 και καμια σχεση με το τηλεφωνο note7 που εκαψε σπίτια και αμαξια και έγινε υποχρεωτικη ανακληση πριν καει και καμια οικογένεια.....

Με αγαπη...

• Like 1

.Το δικό μου δεν βγάζει κανέναν απολύτως ήχο σε συνθήκες heavy load.

Γιατι ως γνωστόν, οι κάτοχοι αιφον τα έχουν για Folding και προσομοιώσεις και τα πάνε τσίτα 24/7 σε σνιαφτσατ και φουμπού.

• Like 3

Την δικιά μου που έχει το καινούριο iPhone την στέλνω στο σαλόνι να κοιμηθεί ,νισάφι πια ουτε την νύχτα δεν μπορουμε να ηρεμήσουμε

• Like 4

Όποιος ακούει coil whine από το iPhone 7 καλό είναι να μην περιμένει και να πάει να το αλλάξει αμέσως γιατί προφανώς έπεσε σε ελαττωματική συσκευή.

Το δικό μου δεν βγάζει κανέναν απολύτως ήχο σε συνθήκες heavy load.

εσενα τυπε τι ελαττωμα ειχε και το αλλαξες?πολλα μαζευονται σιγα σιγα αντε να δούμε τι κληρωνει σε οποιον το παρει lel

Μονολόγησε ο αρχηγός της αγέλης... 

Εσύ ποιανής αγέλης είσαι ακριβώς? Μήπως χάθηκες? Σε ψάχνει ο αρχηγός σου...

Γιατι ως γνωστόν, οι κάτοχοι αιφον τα έχουν για Folding και προσομοιώσεις και τα πάνε τσίτα 24/7 σε σνιαφτσατ και φουμπού.

Αφού δεν τα έχουν λοιπόν για folding και προσομοιώσεις, δεν ακούγεται και coil whine. Τα δικά σας τα αυτιά βλέπω όμως είναι πιο ευαίσθητα και από των κατόχων.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...