stakas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα σας, Έχω ενα θέμα, αγοράσαμε ενα νεο pc στην δουλειά και ενω έκανα εκγατάσταση τα windows απο το cd ολα καλά μέχρι ώρας, οταν έκανα εγκατάσταση drivers απο το cd της μητρικής και περνούσε για τις θύρες usb πάγωσαν ολες και δεν λειτουργεί καμία. Οταν κάνω επανεκίνηση το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά οταν είμαι στο bios οταν φορτώνει windows παγώνει και πληκτρολόγιο και ποντίκι. Είναι usb και τα δυο λειτουργούσαν κανονικά και ξαφνικά τίποτα. Δοκίμασα και με άλλα πληκτρολόγια ποντίκια τίποτα! Και δεν μπορώ ούτε format να κάνω ξανά γτ οταν φορτώνει το cd και ανοίγει τις επιλογές για γλώσσα χώρα κλπ παγώνει και εκεί. Τι μπορώ να κάνω? Στο e-shop μου είπαν να το παμε πίσω, το πρόβλημα είναι ο χρόνος που θα χαθεί. Πάντως και σε ασφαλή λειτουργία πάλι δεν κουνιέται τίποτα! Μπήκα στα bios και πήγα στην επιλογή Advanced -> Usb Configuration και έχει 3 επιλογές 1) Usb Controller "Enable" 2) XHCI Hand-off "Enable" 3) Legacy USB Support " Enable" Έπαιξα λιγο με αυτα μπήπως και βγάλω άκρη αλλά τίποτα
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Για πρόβλημα σκληρού μου κάνει πιο πολύ. Αν υπάρχει άλλος σκληρός δοκιμάστε σε αυτόν να γίνει εγκατάσταση των win.
stakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαιρστώ πολύ αλλά το έστειλα πίσω στο κατάστημα να το δούν. Απλά ήθελα να αποφύγω τον χρόνο αυτό μέχρι να το δουν για να το έλυνα άμεσα. Ελπίζω να το δουν και να το φτιάξουν άμεσα, εαν εκμεταλευτώ και το DOA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα