Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το "τα δικά της ακουστικά" ρε παιδιά το σκεφτήκατε πολύ; Ειλικρινά ασχοληθήκατε έστω και ένα λεπτό να κατανοήσετε ακριβώς τι ισχύει;

Ό,τι ακουστικά θες βάζεις και τα συνδέεις στο ανταπτορακι.

Το να λέμε για τα μειονέκτηματα της θύρας ναι, το να λέμε ότι θα πρέπει να έχεις ακουστικά της Apple είναι εντελώς βλακώδης παραπληροφόρηση...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πολύ ωραία συσκευή.Κατι που έπρεπε να προσθέσει η Apple στο νέο iPhone, κατά την γνώμη μου ,είναι η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.Οσο για την αφαίρεση της θύρας ακουστικών προσωπικά δεν με ενοχλεί μιας και έχω Bluetooth ακουστικά τόσο για την καθημερινή χρήση όσο και για ποιοτική μουσική με επίσης Bluetooth ενισχυτή ακουστικών. Για την ιστορία πάντως η έξοδος ήχου της lightning θύρας υποστηρίζει πολύ υψηλότερης ανάλυσης αρχεία από την κλασική 3,5 θύρα.

Τα bt handsfree ακουστικά που φοράμε τόσα χρόνια και είναι τύπου airpods, γιατί δεν τα μαζεύουμε από τους δρόμους;

Γιατί είναι ενα ακουστικο και συνηθως με καλύτερο πιασιμο/κρατημα.

Επισης, δεν τα φοραμε τοσες ώρες ή για μουσική ή για τρεξιμο.

Σε εμενα, τα apple ακουστικα συχνα οταν τα φοραω για ωρα ή για τρεξιμο βγαινουν απο τα αυτια κ δεν πεφτουν κατω λογω του καλωδιου.

Δεν βγαινουν σε αλλους τα κλασσικα apple ακουστικα;

• Like 3

αυτο που αναγνωριζω στην apple ειναι την απολυτη ισορροπία μεταξυ software/hardware και φυσικα το αριστο marketing που εχει ωστα να πλασαρει τα προιοντα της με σκοπο το παντοτε αρμεγμα απο τα προβατα-πελατες της με τελευταιο αποκορυφωμα την καταργηση της θυρας minijack και ουσιαστικα εξαγκασμο της χρησης των δικο της ακουστικων/αξεσουαρ.

Τι ακριβώς απο το "περιλαμβανεται ανταπτορας minijack σε lightening ΜΕΣΑ στη συσκευασια ωστε να μπορείτε να συνδέσετε οτι ακουστικα τραβαει η ψυχή σας" δεν καταλαβένετε κάποιοι??? παρτε οτι κινητο γουστάρετε και δώστε τα χρήματα σας σε όποια εταιρεία θέλετε, αλλα τα κοσμητικα (προβατα) κρατήστε τα για την πάρτη σας!

• Like 4

Νομιζω οτι απο τη "μανια" της η απλ να βγαλει κατι καινοτομο το να εχεις 2 "σκουλαρικια" για ακουστικα ειναι οτι χειροτερο μπορουσε να σκεφτει...δεν υπαρχει περιπτωση να μη τα χασεις μεσα στο μηνα...εκτος και αν εχουν καποια πατεντα που να μην βγαινουν απο τα αυτια...

• Like 1

Που έγραψα εγώ ότι είναι άχρηστα? Αχρείαστα είναι.

Και όχι δεν είναι άχρηστη η M4, αλλά αν μου πουλάς τα πατάκια ένα χιλιάρικο, ευχαριστώ δεν θα πάρω ρε φίλε.

Καταρχήν να πω ότι και εγώ δίνω Χ σε οποιαδήποτε συσκευή βγάζει τη θύρα ακουστικών. Παρά αυτά όμως είναι άλλο τα lightning ακουστικά που έρχονται με δικό τους Dac και άλλο τα απλά ακουστικά που παίζουν ανάλογα το Dac της συσκευής. Εννοείται ότι τα lightning θα είναι αρκετά ακριβότερα. Έχω και εγώ ξεχωριστό Dac/amp για Android, μικρό κιόλας, που μόνο του κοστίζει 160 ευρώ. Ε στην περίπτωση των lightning πόσο θες να στο χρεώνουν;

Σίγουρα θετικά στοιχεία η αδιαβροχοποίηση, το touch και όχι κλικ home button, η καλύτερη μπαταρία και η αύξηση της χωρητικότητας στην ίδια τιμή. Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στις 5" το μικρό.

Υπαρχει και ενα που λεγεται Garmin Fenix και νομιζω κανει απειρα παραπανω παραματα απο το απλ ...

Ποσά άπειρα παραπάνω πραγματα κάνει; Το Apple Watch προσφέρει ο,τι χρειάζεται ο μέσος αθλούμενους, ειναι κατάλληλο για κολύμβηση , έχει gps , έχει μέτρηση παλμών χωρίς να χρειάζεσαι "κορδέλα" και φυσικά έχει πλήρη συνδεσιμότητα με το iPhone.

Θα παρει μεγάλο μερίδιο χρηστών garmin

• Like 2

Τι ακριβώς απο το "περιλαμβανεται ανταπτορας minijack σε lightening ΜΕΣΑ στη συσκευασια ωστε να μπορείτε να συνδέσετε οτι ακουστικα τραβαει η ψυχή σας" δεν καταλαβένετε κάποιοι??? παρτε οτι κινητο γουστάρετε και δώστε τα χρήματα σας σε όποια εταιρεία θέλετε, αλλα τα κοσμητικα (προβατα) κρατήστε τα για την πάρτη σας!

Είναι μάλλον οι ίδιοι που λέγανε περισυ ότι το 3d touch είναι "παρατεταμένο πάτημα"...

Προφανώς διαβάζουν μια πρόταση μόνο μέχρι τη μέση, βγάζουν το δικό τους συμπέρασμα και δεν συνεχίζουν μέχρι το τέλος.

• Like 6

Σίγουρα θετικά στοιχεία η αδιαβροχοποίηση, το touch και όχι κλικ home button, η καλύτερη μπαταρία και η αύξηση της χωρητικότητας στην ίδια τιμή. Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στις 5" το μικρό.

Θα προτιμούσα να ήταν κλικ το κεντρικό κουμπί. Χρησιμοποιώντας τωρα Galaxy, κάμποσες φορές όπως το κρατάω έχω ακουμπήσει κατα λάθος στα δυο touch κουμπιά

Ποσά άπειρα παραπάνω πραγματα κάνει; Το Apple Watch προσφέρει ο,τι χρειάζεται ο μέσος αθλούμενους, ειναι κατάλληλο για κολύμβηση , έχει gps , έχει μέτρηση παλμών χωρίς να χρειάζεσαι "κορδέλα" και φυσικά έχει πλήρη συνδεσιμότητα με το iPhone.

Θα παρει μεγάλο μερίδιο χρηστών garmin

Μια λέξη. Αυτονομία

• Like 4

Ίσως να ήταν καλό, δε θα την αντιμετώπιζα αρνητικά τέτοια αλλαγή. Αλλά αν γινόταν θα συνοδευτόταν από αλλαγή στην ανάλυση, κάτι το οποίο θα έφερνε λίγο τα πάνω κάτω στο App Store. Ίσως βέβαια να το αντιμετώπιζαν και πάλι όπως παλιότερα, με "κενά" γύρω από τις legacy εφαρμογές.

• Like 1

Για την ιστορία πάντως η έξοδος ήχου της lightning θύρας υποστηρίζει πολύ υψηλότερης ανάλυσης αρχεία από την κλασική 3,5 θύρα.

Δεν έχει σημασία αφού η ποιότητα παραμένει η ίδια. Απλά η μετατροπή από ψηφιακό σε αναλογικό γίνεται στο ακουστικό, το οποίο πρέπει υποχρεωτικά να έχει DAC.

Τέλος, δεν είμαι σίγουρος εάν το bluetooth (AirPods) μπορεί να μεταφέρει lossless. Έχω την εντύπωση ότι κάνει απωλεστική συμπίεση κατά τη διαμεταγωγή που σημαίνει πάραυτα χαμηλότερη ποιότητα ήχου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...