Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Απ'ό,τι φαίνεται βέβαια ούτε εσύ είχες ανάγκη από τόσο μεγάλη χωρητικότητα αλλά οκ, μεγειά και καλοδούλευτο! :)

Αφου θελεις να το αναλυσουμε ας το αναλυσουμε:

Οταν αγοραζω κατι, δεν το παιρνω για την πλακα μου, ειδικα οταν προκειται για εργαλειο δουλειας, δηλαδη μια επενδυση για μενα.

Δεν εχω σκοπο να παρω τηλεφωνο για μπολικο καιρο ξανα. Το προηγουμενο κινητο μου ηταν 3+ χρονια πριν, για παραδειγμα.

Σκεπτομενος λοιπον με αυτη ακριβως την λογικη, σε 3 χρονια κατι μου λεει πως τα 256GB θα ειναι κατι τυπικο και καθημερινο για ενα κινητο τηλεφωνο.

Θελοντας λοιπον να βελτιστοποιησω την επενδυση μου, κοιταω τι ΘΑ χρειαστω ΚΑΙ στο μελλον και οχι τι "με βολευει" για τους επομενους 3 μηνες.

Σε καλυψα ή πιστευεις οτι γνωριζεις καλυτερα απο μενα τι χρειαζομαι και τι μου ειναι αχρηστο?

Καταλαβες τι εννοουσα οταν ειπα απλα "Γεπ, συμφωνω" πριν?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου θελεις να το αναλυσουμε ας το αναλυσουμε:

Οταν αγοραζω κατι, δεν το παιρνω για την πλακα μου, ειδικα οταν προκειται για εργαλειο δουλειας, δηλαδη μια επενδυση για μενα.

Δεν εχω σκοπο να παρω τηλεφωνο για μπολικο καιρο ξανα. Το προηγουμενο κινητο μου ηταν 3+ χρονια πριν, για παραδειγμα.

Σκεπτομενος λοιπον με αυτη ακριβως την λογικη, σε 3 χρονια κατι μου λεει πως τα 256GB θα ειναι κατι τυπικο και καθημερινο για ενα κινητο τηλεφωνο.

Θελοντας λοιπον να βελτιστοποιησω την επενδυση μου, κοιταω τι ΘΑ χρειαστω ΚΑΙ στο μελλον και οχι τι "με βολευει" για τους επομενους 3 μηνες.

Σε καλυψα ή πιστευεις οτι γνωριζεις καλυτερα απο μενα τι χρειαζομαι και τι μου ειναι αχρηστο?

Καταλαβες τι εννοουσα οταν ειπα απλα "Γεπ, συμφωνω" πριν?

Οκ, έχει λογική τώρα αν και δεν θα έκανα το ίδιο. Απλά στα προηγούμενα ποστ σου φάνηκε σαν μη ξέρεις τι να την κάνεις τόση χωρητικότητα! Τέλος πάντων, μεγειά ξανά! :)

• Moderators

Οκ, έχει λογική τώρα αν και δεν θα έκανα το ίδιο. Απλά στα προηγούμενα ποστ σου φάνηκε σαν μη ξέρεις τι να την κάνεις τόση χωρητικότητα! Τέλος πάντων, μεγειά ξανά! :)

Right. Και για καποιο λογο επειδη απο ενα post εκρινες οτι "φαινεται σαν να μην ξερω τι να την κανω την χωρητικοτητα", το ευλογο συμπερασμα ειναι πως εχεις αυτοματα δικιο και γνωριζεις καλυτερα απο μενα.

Βottom line, μην βιαζεστε να κρινετε κατι, υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα καποιος να ξερει λιγο καλυτερα απο σας.

Cheers

• Like 1

Τα προβληματα σας να ειχα μονο παιδια τι θα βαλω μεσα και τι θα κανω με την χωρητικοτητα .

Εδω ειμαστε με προπερσινο  ακομα εκει μας καταντησαν :P

Παντως   εγω 2 χρονια το κραταω   για μενα το  θεωρω   optimum   χρονικο διαστημα  .Αν υπηρχαν τα προγραμματα αναβαθμισης του εξωτερικου τοτε  θα το αλλαζα καθε χρονο .

• Like 3

Gio noμιζω τσαμπα ψιλοαρπαχτηκες, δεν είπε κατι κακο ή με κακη προαίρεση νομίζω

Κατα τ αλλα κι εγω πηρα το ipad pro με τα 128gb οχι οτι τα εχω γεμισει τωρα αλλα ξερω οτι μελλοντικα θα τα χρειαστω. Και iphone οταν παρω, 32gb ποτε πια ειναι ελαχιστα....

• Like 3

Έπιασα στα χέρια μου το μικρό jet black (όχι σε κατάστημα) και έχυσα... δάκρυα χαράς! Πολύ δαχτυλιά, αλλά υπέροχο.

Τωρα θα ελεγα κατι πετυχημενο αλλα δεν συναδει με το υφος του φορουμ .

Εν παση περιπτωσει αυτο εχει διπλη αναγνωση .Απο την μια ειναι  οντωςπανεμορφο και αρα δημοφιλες   και απο την αλλη αυτος ειναι και ο λογος που ειναι δυσευρετο ακομα και σε μεγαλες αγορες του εξωτερικου .

Μου φαίνεται πάρα πολύ υπερβολικό, ειδικά να την έχεις στο κινητό! Γενικά μου φαίνεται υπερβολική και αχρείαστη χωρητικότητα που απλά ψάχνουμε να γεμίσουμε με άχρηστα πράγματα επειδή απλά υπάρχει, αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. :)

Όταν έχεις συνηθίσει με 10TB NAS στο σπίτι τα φορητά 256GB σίγουρα δεν είναι υπερβολικά. :P

• Like 1

• Super Moderators

Τελικά αυτό που έκανε φέτος η apple με το νέο taptic engine και το σύστημα δονήσεων είναι κάτι εντυπωσιακό που δύσκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς αν δεν το χρησιμοποιήσει. Η συσκευή αλληλεπιδρά με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά ανάλογα με το τι κάνεις. Οι δονήσεις μοιάζουν σαν "φυσικές" αντιδράσεις της συσκευής και μπορείς να ξεχωρίσεις την ένταση, την κατεύθυνση κλπ. Έχουν προσέξει άπειρες λεπτομέρειες που σε κάνουν να ξαφνιάζεσαι κάθε φορά. πχ ένα ασήμαντο σε σχέση με όλα τα άλλα: είσαι στην πυξίδα και όταν ο άξονας περνάει από τα σημεία που είναι μαρκαρισμένα πάνω στο σχεδιάγραμμα, η συσκευή δονείται με τέτοιο τρόπο που νιώθεις σαν να αλληλεπιδράς με αυτό που βλέπεις στην οθόνη. 

Περιμένω ακόμη πιο εντυπωσιακά πράγματα τώρα που οι developers έχουν πρόσβαση στο API του taptic μηχανισμού! :)

• Like 2

Τελικά αυτό που έκανε φέτος η apple με το νέο taptic engine και το σύστημα δονήσεων είναι κάτι εντυπωσιακό που δύσκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς αν δεν το χρησιμοποιήσει. Η συσκευή αλληλεπιδρά με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά ανάλογα με το τι κάνεις. Οι δονήσεις μοιάζουν σαν "φυσικές" αντιδράσεις της συσκευής και μπορείς να ξεχωρίσεις την ένταση, την κατεύθυνση κλπ. Έχουν προσέξει άπειρες λεπτομέρειες που σε κάνουν να ξαφνιάζεσαι κάθε φορά. πχ ένα ασήμαντο σε σχέση με όλα τα άλλα: είσαι στην πυξίδα και όταν ο άξονας περνάει από τα σημεία που είναι μαρκαρισμένα πάνω στο σχεδιάγραμμα, η συσκευή δονείται με τέτοιο τρόπο που νιώθεις σαν να αλληλεπιδράς με αυτό που βλέπεις στην οθόνη. 

Περιμένω ακόμη πιο εντυπωσιακά πράγματα τώρα που οι developers έχουν πρόσβαση στο API του taptic μηχανισμού! :)

Σχετικα με την ρυθμιση της εντασης της δονησης  εσυ ποσο το εχεις βαλει ?Γιατι μερικοι παραπονιουνται  για  πολυ δυνατη αισθηση η΄πολυ χαμηλη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...