Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην το δει πάλι ο Fotis και έχουμε δράματα...  :devil:

Ενταξει ποσα να αντεξει ενα ανθρωπος ...

πηρα και isquare  gia ena 256   jet black που πιστεψα αρχικα πως ηταν ετοιμοπαραδοτο και μετα ξυπνησα .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το iPhone 6 μου φοράει, εδώ και ενάμιση χρόνο και βάλε, την μαύρη δερμάτινη θήκη της Apple.

Κανένα ξεφλούδισμα, κανένας αποχρωματισμός, είναι άψογη από κάθε άποψη.

Ισχυει, ενας φιλος μου που εχει και αυτος δερματινη στο 6αρι μετα απο 2 χρονια δεν του εχει παθει τιποτα, εχει την olive  brown .Eκτος αν του Ηaldol  ηρθε σε επαφη με τιποτα χημικα -υγρα  και αλλοιωθηκε η' ειναι ελαττωματικη η συγκεκριμενη .

Οι καινουριες θηκες εχουν διαφορετικα τα κουμπια με πιο  "clicky " αισθηση .

Παιδιά αναφέρομαι στο συγκεκριμένο χρώμα που έγραψα, όχι σε όλα. Σε άλλα (μαύρο, καφέ, μπλε) τα review ήταν μία χαρά, δεν έγραφαν για κάποιο θέμα. Στο χρώμα που ήθελα εγώ όμως όλοι έλεγαν ότι χαλάει αμέσως (στο 10-ήμερο μέσα).

Δε την πήρα ποτέ, δεν είχα την περιέργεια να δω αν (όλοι) λένε ψέμματα. :P 

Τώρα έχω βολευτεί με μία PURO (διάφανη, 0.3mm) αλλά αν δω ότι η δερμάτινη "έφτιαξε" στο χρώμα που θέλω (με τις καινούριες εκδόσεις) αυτή που έχω θα πάρει πόδι. Καημό το 'χω να πάρω τη δερμάτινη, shut up and take my money που λέμε.

:P

• Super Moderators

Παιδιά αναφέρομαι στο συγκεκριμένο χρώμα που έγραψα, όχι σε όλα. Σε άλλα (μαύρο, καφέ, μπλε) τα review ήταν μία χαρά, δεν έγραφαν για κάποιο θέμα. Στο χρώμα που ήθελα εγώ όμως όλοι έλεγαν ότι χαλάει αμέσως (στο 10-ήμερο μέσα).

Τώρα έχω βολευτεί με μία PURO (διάφανη, 0.3mm) αλλά αν δω ότι η δερμάτινη "έφτιαξε" στο χρώμα που θέλω (με τις καινούριες εκδόσεις) αυτή που έχω θα πάρει πόδι. Καημό το 'χω να πάρω τη δερμάτινη, shut up and take my money που λέμε.

Είχα πάρει την κίτρινη δερματινη της apple όσο είχα το 6s plus. Σε λιγότερο από 5 ημέρες έγινε @#$$#$#%#%. Τη δίπλωσα στη μέση, μετά την έβαλα κάτω και την πάτησα και μετά την ...αποδόμησα από τα νεύρα μου.  :devil:

• Super Moderators

Να προσαρμοστείς και να αλλάξεις χρώμα. :P

Να προσαρμοστείς και να αλλάξεις χρώμα. :P

Δε μου κολλάνε οι άλλες με το χρυσό iPhone 6. :P Αν βέβαια δεν είχα αναβαθμίσει πρόπερσυ, τώρα θα είχα Jet Black 128άρι, οπότε θα είχα παραπάνω επιλογές σε θήκες! 

29591789.jpg

:-D

Παρότι δεν το παρέλαβα ακόμα έχω κάνει ήδη convert ταινίες/ σειρές περίπου 100GB. Άλλα 60GB μουσική και το υπόλοιπο apps. :P

• Like 1

• Moderators

Παρότι δεν το παρέλαβα ακόμα έχω κάνει ήδη convert ταινίες/ σειρές περίπου 100GB. Άλλα 60GB μουσική και το υπόλοιπο apps. :P

Εχω φορτωσει απο οτι παπαρια εχω αγορασει ανα τους αιωνες απο iTunes απλα και μονο για την δοκιμη, μεχρι σοβαρα πραγματα οπως το Monkey Island, Syberia, Amerzone, 3 εκατομμυρια podcasts και καμια 20αρια εφαρμογες για την δουλεια :-D "Freedom", οπως ειπα και πριν. Και δεν ειμαι των φωτογραφιων ή των videos, οποτε more fun for me :D

• Like 1

Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα, αλλά 60gb μουσική;!

Γιατι να κανει πλακα?

Ας το παμε αλλιως: Γιατι οχι?

Μου φαίνεται πάρα πολύ υπερβολικό, ειδικά να την έχεις στο κινητό! Γενικά μου φαίνεται υπερβολική και αχρείαστη χωρητικότητα που απλά ψάχνουμε να γεμίσουμε με άχρηστα πράγματα επειδή απλά υπάρχει, αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...