Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θυμάμαι σωστά είχες Plantronics, θα ήθελα να δω πώς θα στέκονται σε σχέση με αυτό γιατί κάτι Samsung Sony κτλ είναι για πέταμα συγκριτικά και τουλάχιστον σε αυτονομία (για ποιότητα ήχου το συζητάμε μιας και της apple θα είναι και ακουστικά για μουσική) δε νομίζω ούτε και η apple να μπορεί να συγκριθεί Τωρα εχω αυτο το οποιο το ειχα παρει πριν 1.5 χρονο 130 http://www.plantronics.com/uk/product/voyager-edge Απο αυτονομια ειναι αριστο με το deep sleep , μικρο πολυ ελαφρυ εχει και την φορητη βαση να φορτιζεις .Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την μαρκα ειχα και πιο παλιο μοντελο της σειρας Μ αυτο μεγαλυτερη ακομα αυτονομια .Το μονο που εχουν ειναι σε φαση τρεξιμο η' διαδρομο δεν κρατιουνται στο αυτι τοσο καλα δεν νιωθεις σιγουρος . Στα air pods λενε τα reviews πως απλα δεν πεφτουν με την καμμια οποτε θα παρω αυτα και εκλεισε και το θεμα bt akoystiko γιατι για να κραταω το τηλεφωνο να το βαζω στο αυτι μου να μιλησω παιζει να εχω να το κανω και 5 χρονια . Το θεωρω πολυ αβολο πλεον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Για οσους ενδιαφερονται: Fuze Cases: Bringing Back the Audio Jack Ηint: $49 USD + Shipping SUPER EARLY BIRD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Για οσους ενδιαφερονται: Fuze Cases: Bringing Back the Audio Jack Ηint: $49 USD + Shipping SUPER EARLY BIRD Gio παιζεις και εσυ με τον πονο μας δεν υπαρχει jet black ουτε για ανεκδοτο και εσυ μας βαζεις θηκες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Για οσους ενδιαφερονται: Fuze Cases: Bringing Back the Audio Jack Ηint: $49 USD + Shipping SUPER EARLY BIRD Η απλά παίρνεις ασύρματα ακουστικά αν θες να το φορτίζεις ταυτόχρονα.. εγώ πλέον χρησιμοποιώ μόνο ασύρματα παρόλο που έχω θύρα για τα ακουστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Gio παιζεις και εσυ με τον πονος μας δεν υπαρχει jet black ουτε για ανεκδοτο και εσυ μας θηκες ... Θα σου εστριβα ακομα λιγο το μαχαιρι στην πληγη, αλλα ειμαι καλο παιδι 'πομονη, αρχιζουν και πληθαινουν σιγα σιγα τα σκετα black, οποτε ειναι στον οριζοντα και το jet. Η απλά παίρνεις ασύρματα ακουστικά αν θες να το φορτίζεις ταυτόχρονα.. εγώ πλέον χρησιμοποιώ μόνο ασύρματα παρόλο που έχω θύρα για τα ακουστικά. Thank you Captain Obvious Προφανως και εννοειται το παραπανω, δεν νομιζω πως χωραει συζητηση. Για τους "θελω-κανονικα-ακουστικα" ειναι η προταση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Για οσους ενδιαφερονται: Fuze Cases: Bringing Back the Audio Jack Ηint: $49 USD + Shipping SUPER EARLY BIRD Μπλιαχ! Έλεος! Θα σου εστριβα ακομα λιγο το μαχαιρι στην πληγη, αλλα ειμαι καλο παιδι 'πομονη, αρχιζουν και πληθαινουν σιγα σιγα τα σκετα black, οποτε ειναι στον οριζοντα και το jet. Ισχύει. Το απογευματάκι παραλαμβάνω το plus black 128. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ισχύει. Το απογευματάκι παραλαμβάνω το plus black 128. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ισχύει. Το απογευματάκι παραλαμβάνω το plus black 128. Fotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μπλιαχ! Έλεος! Ισχύει. Το απογευματάκι παραλαμβάνω το plus black 128. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως όπως θα δείτε και σε skroutz κλπ, εμφανίζονται καθημερινά όλο και περισσότερες συσκευές. Οκ, κάποια καταστήματα το κάνουν για το traffic μόνο και όταν πας στη σελίδα τους είτε δεν υπάρχει το προϊόν είτε φαίνεται out of stock, αλλά και πάλι κάτι κινείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως όπως θα δείτε και σε skroutz κλπ, εμφανίζονται καθημερινά όλο και περισσότερες συσκευές. Οκ, κάποια καταστήματα το κάνουν για το traffic μόνο και όταν πας στη σελίδα τους είτε δεν υπάρχει το προϊόν είτε φαίνεται out of stock, αλλά και πάλι κάτι κινείται! Semiobvious hint προς οποιον ενδιαφερεται (και εχει το απαραιτητο budget): Τα 256αρια ειναι πιο "ευκολα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Semiobvious hint προς οποιον ενδιαφερεται (και εχει το απαραιτητο budget): Τα 256αρια ειναι πιο "ευκολα" Δεν εχει παντα και εκει ειναι οποιος προλαβει (παντα μιλαμε για jet black ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και εδώ βλέπουμε την τελευταία φωτο που έβγαλε το Samsung S7 edge. Ή Vodafone έδωσε μαζί ασφαλιστική κάλυψη από την AIG για 2 χρόνια για κλοπη, θραύση οθόνης κλπ. Ή παρουσία του προβάτου ειναι συμπτωματική. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Και εδώ βλέπουμε την τελευταία φωτο που έβγαλε το Samsung S7 edge. Ή παρουσία του προβάτου ειναι συμπτωματική. xaxaxa με γειαααα ! Μας σκοτωσες μια ακομα φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εχει παντα και εκει ειναι οποιος προλαβει (παντα μιλαμε για jet black ) Yup, agreed, το jet δεν παιζει ακομα, ανεξαρτητως GBs. Στο plain black αναφερομουν με τα 256. Ειναι πιο διαθεσιμα, κατα το "φευγει τελευταιο το 256αρι μετα απο λιγο, αφου "καθαρισουν" ολα τα αλλα πρωτα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα