nikoskon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Με λίγα λόγια... 1. Έμφαση στις photos/videos2. Κατάργηση mini jack η οποία με χάλασε γιατί δεν γουστάρω αντάπτορες για να χρησιμοποιώ τα υπάρχοντα ακουστικά μου να πρέπει να φορτίζω και δεύτερη συσκευή (BT ακουστικά, AirPods κλπ) για να μπορώ ταυτόχρονα να φορτίζω το iPhone 7(Plus) και να ακούω μουσική/μιλάω από το headset να έχω οποιαδήποτε ακτινοβολία ακόμα και από BT μέσα στα αυτιά να μην χρησιμοποιώ τα ενσύρματα ακουστικά μου ενώ φορτίζω το τηλέφωνο (πχ στο γραφείο) 3. Έμφαση στο mobile gamingΚατά τα άλλα πανέμορφο το high gloss black finish.Στα θετικά επίσης οι χωρητικότητες 32/128/256 και η αδιαβροχοποίηση IP67. Στα αρνητικά τα 159$ των AirPods. Τουλάχιστον για φέτος δεν θα αλλάξω το 6s Plus μου. Aν και για εμένα πλέον το Apple Watch Series 2 είναι στις βλέψεις μου μιας και η φάση με το built-in GPS ήταν κάτι που ήθελα σε smartwatch και τώρα που έγινε πραγματικά αδιάβροχο, νομίζω είναι καλή περίπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palavas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λόγος που έκαναν την αλλαγή στα ακουστικά είναι ένας. Να σε αναγκάζει να αγοράζεις μόνο τα δικά της και των συνεργαζόμενων εταιριών. Άρμεγμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ο λόγος που έκαναν την αλλαγή στα ακουστικά είναι ένας. Να σε αναγκάζει να αγοράζεις μόνο τα δικά της και των συνεργαζόμενων εταιριών. Άρμεγμα. Πραγματικά σε αναγκάζει , θέλουν να στα φάνε γι αυτο σου δίνουν αντάπτορα μέσα στη συσκευασία. Μη τους πιστεύεις ειναι σχέδιο, μετά απο 5 χρήσεις θα χαλάει για να αναγκαστείς να πάρεις τα ασύρματα. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι πήγαμε στα "εγώ θεωρώ μπλα μπλα". Άμα έχουν συγκρισιμη ποιότητα ήχου με αυτά των άλλων εταιριών + το οτι είναι ασύρματα με μπαταρία 5 ωρών, τότε όντως είναι κλεψιά. Τώρα αμα εσύ δεν θέλεις ή δεν μπορείς να΄δωσεις τόσα δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ούτε εγώ μπορώ να αγοράσω την τελευταία M4, άλλα δεν την βγάζω και άχρηστη επειδή υπάρχουν citroen με 8 χιλιάρικα. Που έγραψα εγώ ότι είναι άχρηστα? Αχρείαστα είναι. Και όχι δεν είναι άχρηστη η M4, αλλά αν μου πουλάς τα πατάκια ένα χιλιάρικο, ευχαριστώ δεν θα πάρω ρε φίλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Θεωρω πως τα ασυρματα ξεχωριστα ακουστικα ειναι μια μοδα που θα περασει. Μονο ασυρματο ακουστικο (το κλασσικο bluetooth) εχει νοημα για κλησεις κλπ. Αλλα διπλα, ξεχωριστα ακουστικα για συνεχη χρηση δεν ειναι πρακτικα, γιατι θα χαθουν και θα πεφτουν κατω. Αναρωτηθειτε ποσες φορες βγηκαν απο το αυτι σας τα ενσυρματα ακουστικα οταν περπαταγατε, ακουγατε μουσικη, τρεχατε κλπ. Ο μονος λογος που δεν επεσαν κατω ηταν το καλωδιο που τα κραταγε. Τωρα θα μαζευουμε ακουστικα απο το δαπεδο. Δεν ειναι ιδιαιτερα πρακτικα. Τα bt handsfree ακουστικά που φοράμε τόσα χρόνια και είναι τύπου airpods, γιατί δεν τα μαζεύουμε από τους δρόμους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bcck Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει, κατέστρεψαν τελείως τον ανταγωνισμό! Ποιον ανταγωνισμό δηλαδή, που οι μισές του συσκευές αποσύρθηκαν διότι είναι επικίνδυνες και οι άλλες μισές πιο αργές κι από το περσυνό τους μοντέλο! Έχουμε πλέον SoC με 3,3 δις τρανζίστορ (περισσότερα από 10-core Xeon Westmere-EX, χωρίς να συγκρίνω τους δύο φυσικά) και "γερή" αναβάθμιση ενός ήδη ταχύτατου CPU που διαλύει κάθε ελπίδα σύγκρισης για άλλους κατασκευαστές. Η μετάβαση σε 4-core (2+2) εννοείται πως θα βοηθήσει σημαντικά τη διάρκεια της μπαταρίας όταν το κινητό είναι idle. Φυσικά, ακόμα θα ακούμε για "τεχνολογία 2014" (ναι, το προχώρησα 2 χρόνια) μιας και "οι άλλοι έχουν 8-core" (που δε τραβάνε στην ανηφόρα βέβαια). Φακός f/1.8 με OIS, σε ένα ήδη απίστευτο σύστημα κάμερας, το οποίο ίσως να νικούσαν στα σημεία ελάχιστα μοντέλα της αγοράς και σε ειδικές συνθήκες. Η πιο "διάσημη" κάμερα του κόσμου, ακόμα καλύτερη. Το πιο ολοκληρωμένο και σωστό κινητό που κυκλοφορεί, απλά γίνεται ακόμα καλύτερο, ακόμα μία φορά χωρίς περιττά gimmicks και κολπάκια εντυπώσεων. Μην ξεχάσω και τα... 256GiB μνήμης σε κινητό!!! 40% πιο γρήγορο από τον a9 δλδ 6700(περίπου) score geekbench κατώτερο από το 6900 του Exynos 8890, υπάρχουν κινητά με f1.7 και no micro sd(ufs) οπότε chill και περίμενε για review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ξεχάσω και τα... 256GiB μνήμης σε κινητό!!! Μην ξεχάσεις και την τιμή του σε αυτή την έκδοση γιατί πάνω στην φρενίτιδα του ενθουσιασμού, μάλλον το παραβλέπεις. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις είδα και τα καινούρια ακουστικά.... τα οποία (σε αυτό το κόστος) δεν είναι καν in-ear. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Θεωρω πως τα ασυρματα ξεχωριστα ακουστικα ειναι μια μοδα που θα περασει. Μονο ασυρματο ακουστικο (το κλασσικο bluetooth) εχει νοημα για κλησεις κλπ. Αλλα διπλα, ξεχωριστα ακουστικα για συνεχη χρηση δεν ειναι πρακτικα, γιατι θα χαθουν και θα πεφτουν κατω. Αναρωτηθειτε ποσες φορες βγηκαν απο το αυτι σας τα ενσυρματα ακουστικα οταν περπαταγατε, ακουγατε μουσικη, τρεχατε κλπ. Ο μονος λογος που δεν επεσαν κατω ηταν το καλωδιο που τα κραταγε. Τωρα θα μαζευουμε ακουστικα απο το δαπεδο. Δεν ειναι ιδιαιτερα πρακτικα. Μάλλον ο κυριότερος λόγος που έπεσαν ήταν το καλώδιο... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αναρωτηθειτε ποσες φορες βγηκαν απο το αυτι σας τα ενσυρματα ακουστικα οταν περπαταγατε, ακουγατε μουσικη, τρεχατε κλπ. Ο μονος λογος που δεν επεσαν κατω ηταν το καλωδιο που τα κραταγε. Ποτέ. Εχω ενα σετακι της sony η κατι τετοιο με ραδιο, τα βαζω στο γυμναστήριο στο διαδρομο για καμια ωρα. ποτε δεν επεσαν. τα ιδια φοραω σε ολη την προπόνηση, ποτε δεν επεσαν, η σιλικόνη που εχουν ειναι πολυ καλή και οχι μονο δεν φεύγουν αλλα δεν ακους άλλους ήχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το Gloss Black πιστεύω θα δείχνει υπέροχο σε οποιαδήποτε θήκη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο που αναγνωριζω στην apple ειναι την απολυτη ισορροπία μεταξυ software/hardware και φυσικα το αριστο marketing που εχει ωστα να πλασαρει τα προιοντα της με σκοπο το παντοτε αρμεγμα απο τα προβατα-πελατες της με τελευταιο αποκορυφωμα την καταργηση της θυρας minijack και ουσιαστικα εξαγκασμο της χρησης των δικο της ακουστικων/αξεσουαρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ξεχάσεις και την τιμή του σε αυτή την έκδοση γιατί πάνω στην φρενίτιδα του ενθουσιασμού, μάλλον το παραβλέπεις. Όχι, την τιμή μια χαρά την έχω στο νου μου. Εγώ ενθουσιάστηκα με τη δυνατότητα να έχει κάποιος 256 GiB ταχύτατης NVMe μνήμης σε κινητό, κάτι που (έχω την αίσθηση ότι) δεν υπάρχει ακόμα σε άλλη συσκευή. Οι περισσότεροι κατασκευαστές χαριεντίζονται με κάρτες μνήμης (!) ενώ άλλοι στο τσακίρ κέφι, θα σου παρουσιάσουν την UFS σαν καινοτομία. Το πόσο θα κοστίζει είναι άλλο θέμα, και προφανώς το 256 GiB μοντέλο δεν είναι το "μαζικής κατανάλωσης". 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα καλά και ωραία (ειδικά το home button!) κρίμα όμως που: - Δεν αύξησαν την ανάλυση της οθόνης (για κανα VR κυρίως, αλλιώς μια χαρά είναι) - Δεν έχει ασύρματη φόρτιση ή έστω ένα επίσημο magnetic charger (το βασικότερο που θα ήθελα) - Δεν έχει διπλή κάμερα και στο απλό 7αρι - Τα ασύρματα ακουστικά δεν συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία (εντάξει το πήγα μακριά, εδώ θέλουν 150$!!!!! έλεος!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Aν και για εμένα πλέον το Apple Watch Series 2 είναι στις βλέψεις μου μιας και η φάση με το built-in GPS ήταν κάτι που ήθελα σε smartwatch και τώρα που έγινε πραγματικά αδιάβροχο, νομίζω είναι καλή περίπτωση. Υπαρχει και ενα που λεγεται Garmin Fenix και νομιζω κανει απειρα παραπανω παραματα απο το απλ ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα