Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Κάποιος πήγε για μία εβδομάδα ...φθινοπωρινές διακοπές.

Οι υπόλοιποι στο θέμα μας παρακαλώ! 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ λέω να τσιλάρουν και τα 2 στρατόπεδα. Και οπωσδήποτε να βγάζουμε τον παράγοντα κόστος απ'έξω. Μιας και για τους περισσότερους είναι βασικό κριτήριο για την επιλογή συσκευής, καθιστά την unbiased συζήτηση επί των ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ θεμάτων, αδύνατη. 

Από εκεί και πέρα. Και οι μεν και οι δε, οφείλουν να αντιληφθούν, ότι θεωρητικά στο πλαίσιο του insomnia κάποιος μπορεί να επιλέγει ή να μην επιλέγει ένα iPhone ή ένα Galaxy με απόλυτα λογικά/τεχνολογικά/χρηστικά κριτήρια

• Like 1

Μιλάς για κόστος εκτός και λογικά κριτήρια

Ε δε γίνεται να μη σχολιάσεις και το κόστος και πόσο αυτό αξίζει, αλλιώς και τα 20Κ για τηλεόραση στο άλλο θέμα λογικά είναι

Φυσικά κάποιος μπορεί να πει ότι του αρέσει κάτι και δε τον απασχολεί το κόστος, αλλά αυτό δεν κάνει την οποιαδήποτε αγορά υπεράνω κριτικής με βάση το συγκεκριμένο κριτήριο.

Καλώς σχολιάζεται και αυτό και είναι λογικό κάποιος να λέει ότι η τάδε συσκευή είναι καλύτερο value for money για τους τάδε λόγους και ας μην είναι καλύτερη γενικά

Και φυσικά η ιδανική σχέση τιμής αξίας για τον καθένα είναι διαφορετική και αναλόγως το προϊόν.

Για μένα σε ότι αφορά αυστηρά τα κινητά είναι μεταξύ 300-400 τόσα επιθυμώ/μπορω να διαθεσω τόσα πιστεύω ότι αξίζουν, άλλος μπορεί να θεωρεί τα 200 αλλος να μην κοιτάζει καν τη τιμή και να θέλει αυτό που θεωρεί καλύτερο

Αλλά υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια όπως ότι πχ το iphone είναι το καλύτερο σε κάποιους τομείς με μετρήσιμα στοιχεία, όμως είναι και αντικειμενικό το ότι μία συσκευή με τα μισά χρήματα πχ δεν είναι 50% χειρότερη, άρα έχει καλύτερο vfm

Ναι εγώ το κόστος το βγάζω εκτός. Τί να σου πώ, μπορεί το Golf GTI να έχει καλύτερο Power/Euro δείκτη από μια 458 Italia. 

Δε θα την πέσω σε αυτόν που πήρε την 458 να του λέω μα μου σου του. Είπαμε. 
Και ξεχνούν πολλοί κάτι. Όλα τα flagships day-one παίζουν σε παρόμοια τιμή. Ο λόγος που αγοράζουμε τόσο φθηνότερα τα android flagships είναι επειδή παίζουν σε back-channels κλπ.

Τον όρο "λογικά κριτήρια" το βάζω για να διαχωρίζουμε την αιτιολόγηση της χαζογκόμενας "ουουου iPhone, πω πω βγαίνει και σε ροζ" από την αιτιολόγηση "ξερεις τι, μου αρέσει πολύ η ποιότητα κατασκευής και η αίσθηση στο χέρι"

Απλά τα πράγματα, κανείς δεν ζήτησε την κρητική σας για το τι θα αγοράσουμε και πόσο θα το αγοράσουμε. Επίσης άμα δεν γουστάρεις τα προϊόντα της παραπάνω εταιρίας για τον Α ή B λόγο δεν είναι ανάγκη να επιμένεις σε κάθε μα σε κάθε σελίδα και σε κάθε Thread. Όταν το είπες μία φορά το κατανοήσαμε, όπως βέβαια το κατανοήσαμε βλέποντας την υπογραφή σου. Μερικοί απλά γίνεστε γραφικοί και επαναλαμβανόμενοι. Τέλος ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω και ακόμα δεν μου δίνετε μία απάντηση.. ποιος είναι ο λόγος που το κάνετε ή μάλλον ποιος είναι ο στόχος σας;

Oντως ειναι απλά.Δεν χρειάζεται να την ζητήσεις για να συμβεί.Τιποτα υπεράνω κριτικής.

Αν δεν το εχεις παρατηρήσει,οι διαφωνίες θα αρχιζαν και θα τελειωναν γρηγορα αν εμεναν στο προιον.

Εμένα το προβλημα μου ειναι η νοοτροπία των φανμπογιών.

ΟΛΩΝ των φανμπογιών.

Γιατί δειχνετε στις εταιρίες οτι εχουν το δικαιωμα να καθοριζουν αυτες τις αγορές οπως θέλουν,αντι να ακολουθουν ΑΥΤΕΣ τα "θελω" του κοινού.

Ειδες τι καλα που επανηλθε η sd και το αδιαβροχο στο s7?

ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ 6 και του εριξαν μαυρο.

Στην αντιστοιχη περιπτωση θα ειχαμε τον κολλημένο φανμποι να μας λεει "ναι,αλλα εγω εγω συνδεση,και τα πακετα δεδομενων ειναι φτηνα,και εγω εχω συμβολαιο των 60 ευρω,και τα ανεβαζω ολα cloud,δεν χρειάζομαι sd card.Η sd card ειναι αρχαια,εγω ειμαι στο μελλον" (αληθεια,σου θυμίζει κανεναν? )

Εγω αυτό θέλω.Κραξιμο και μαυρο στα ασχημα,μπραβο  και στήριξη στα σωστά.

Και αυτο συμφερει ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

• Like 1

Oντως ειναι απλά.Δεν χρειάζεται να την ζητήσεις για να συμβεί.Τιποτα υπεράνω κριτικής.

Αν δεν το εχεις παρατηρήσει,οι διαφωνίες θα αρχιζαν και θα τελειωναν γρηγορα αν εμεναν στο προιον.

Εμένα το προβλημα μου ειναι η νοοτροπία των φανμπογιών.

ΟΛΩΝ των φανμπογιών.

Γιατί δειχνετε στις εταιρίες οτι εχουν το δικαιωμα να καθοριζουν αυτες τις αγορές οπως θέλουν,αντι να ακολουθουν ΑΥΤΕΣ τα "θελω" του κοινού.

Ειδες τι καλα που επανηλθε η sd και το αδιαβροχο στο s7?

ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ 6 και του εριξαν μαυρο.

Στην αντιστοιχη περιπτωση θα ειχαμε τον κολλημένο φανμποι να μας λεει "ναι,αλλα εγω εγω συνδεση,και τα πακετα δεδομενων ειναι φτηνα,και εγω εχω συμβολαιο των 60 ευρω,και τα ανεβαζω ολα cloud,δεν χρειάζομαι sd card.Η sd card ειναι αρχαια,εγω ειμαι στο μελλον" (αληθεια,σου θυμίζει κανεναν? )

Εγω αυτό θέλω.Κραξιμο και μαυρο στα ασχημα,μπραβο  και στήριξη στα σωστά.

Γιατί νοοτροπία, ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια για κάθε συσκευή, πρόκειται εσύ ποτέ να πάρεις iPhone? Λογικά όχι αφού θα σου είναι απαραίτητη η SD που εμένα είναι άχριστη αφού υπάρχουν πλέον 128GB και 256GB μοντέλα, αν και εγώ βολεύομαι με 64GB συνολικό χώρο. Τα iPhone από το 2007 μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχαν SD κάρτα, ποτέ δεν είχαν αποσπόμενα καπάκια, ποτέ δεν είχαν πολλά για τα οποία τα κράζετε και προφανώς αρέσετε στην ΧΨ εταιρία. Λέτε ξαφνικά να αλλάξει πολιτική για εσάς τους 5-10? Αφού είστε ευχαριστημένοι με τις Android συσκευές που έχετε δεν βρίσκω λόγο να κράζετε σε κάθε δεύτερη σελίδα και σε κάθε Thread της Apple γιατί προφανώς τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας δεν είναι για εσάς.

• Like 1

Ναι εγώ το κόστος το βγάζω εκτός. Τί να σου πώ, μπορεί το Golf GTI να έχει καλύτερο Power/Euro δείκτη από μια 458 Italia.

Δε θα την πέσω σε αυτόν που πήρε την 458 να του λέω μα μου σου του. Είπαμε.

Και ξεχνούν πολλοί κάτι. Όλα τα flagships day-one παίζουν σε παρόμοια τιμή. Ο λόγος που αγοράζουμε τόσο φθηνότερα τα android flagships είναι επειδή παίζουν σε back-channels κλπ.

Τον όρο "λογικά κριτήρια" το βάζω για να διαχωρίζουμε την αιτιολόγηση της χαζογκόμενας "ουουου iPhone, πω πω βγαίνει και σε ροζ" από την αιτιολόγηση "ξερεις τι, μου αρέσει πολύ η ποιότητα κατασκευής και η αίσθηση στο χέρι"

Ναι μόνο που το iphone δεν είναι Italia, στη καλύτερη να είναι a-amg και οι ανταγωνισμός gta

Ναι μόνο που το iphone δεν είναι Italia, στη καλύτερη να είναι a-amg και οι ανταγωνισμός gta

Σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια πάντα. Άλλος το κρίνει αλλιώς. Η κάθε εταιρία όπως είπα και παραπάνω αναφαίρετε σε διαφορετικό καταναλωτικό κοινό και δεν πρόκειται να αλλάξει και δεν νομίζω να είναι στα σχέδια σας να πάρετε κάποια στιγμή iPhone αφού δεν σας ικανοποιεί.

Το τι συμφερει εμενα ασε να το ξερω εγω καλυτερα .

Τους χαρακτηρισμους εσεις τους βαζετε  στο τραπεζι πρωτα :" προβατα","χαζες αγορες","μπακαληδες",θυματα του καταναλωτισμου" και αλλες τετοιες αηδιες .

Εγω δεν μπηκα σε κανενα θεμα κινεζικου κινητου να λεω κακομοιρηδες αυτους που τα αγοραζουν.Οταν χαρακτηριζετε πρωτοι θα δεχεστε και αναλογη αντιμετωπιση .

Επαναλαμβανω η συντριπτικη πλειοψηφια που κανει παρομοια κριτικη και στην ουσια βριζει και προσβαλει  εχει θεμα περιορισμενου budget ,ουτε συνειδητη επιλογη ειναι  να μην παρει iphone ,ουτε αποψη .

• Like 2

Καλά δε λέω, το παράδειγμα ήταν καθ'υπερβολή. Αλλά αν συζητάμε έτσι στο πλαίσιο της τεχνολογίας εγώ θεωρώ βγάζουμε το κόστος απ'έξω. Αν μας ρωτήσεις τί κινητό να πάρεις, τότε ναι εκεί πρέπει να το βάλεις το κόστος και να πεις "μάγκες, μέχρι 400" και να τελειώσει εκεί η κουβέντα. Αλλά όταν κουβεντιάζουμε φιλολογικά, νομίζω το κόστος δε χωράει

Γιατί νοοτροπία, ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια για κάθε συσκευή, πρόκειται εσύ ποτέ να πάρεις iPhone? Λογικά όχι αφού θα σου είναι απαραίτητη η SD που εμένα είναι άχριστη αφού υπάρχουν πλέον 128GB και 256GB μοντέλα, αν και εγώ βολεύομαι με 64GB συνολικό χώρο. Τα iPhone από το 2007 μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχαν SD κάρτα, ποτέ δεν είχαν αποσπόμενα καπάκια, ποτέ δεν είχαν πολλά για τα οποία τα κράζετε και προφανώς αρέσετε στην ΧΨ εταιρία. Λέτε ξαφνικά να αλλάξει πολιτική για εσάς τους 5-10? Αφού είστε ευχαριστημένοι με τις Android συσκευές που έχετε δεν βρίσκω λόγο να κράζετε σε κάθε δεύτερη σελίδα και σε κάθε Thread της Apple γιατί προφανώς τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας δεν είναι για εσάς.

Mολις στο εξηγησα,δεν το καταλαβες(μηπως δεν θες?).

Τα φανμπογια δεν κράζουν ποτε.Δεν ριχνουν μαυρο ποτε.

ΑΥΤΗ την νοοτροπία θελω να αλλαξει.Δεν χρειαζεται να αγοράσω apple για να με επηρεάζει,γιατι οι κινήσεις της apple επηρεάζουν και τον ανταγώνισμο.

Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.

Πχ,Γι αυτό  επικροτούσα το μικρων διαστάσεων iphone και ηλπιζα να πάει καλά,ωστε να την ακολουθήσει και ο ανταγωνισμος.

Toσο απλό.

• Like 1

Ναι εντάξει προφανώς και συμβαίνει αυτό απλά μη θεοποιουμε καταστάσεις ειδικά όταν μιλάμε για συσκευές που απαξιωνονται με γοργούς ρυθμούς και κάνουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα

Τη γουσταρεις γιατί έτσι; Δεκτό και σεβαστό. Αλλά μη της αποδίδεις εξωπραγματικές ιδιότητες

και AMG να ειναι ειναι καλυτερο απο golf.

Ναι είναι σαφώς καλύτερο, αλλά δεν είναι και φερραρι

Η Apple πουθενά δεν έχει υπάρξει τόσο μπροστά από τους υπόλοιπους για να γίνουν τέτοιοι παραλληλισμοί

Mολις στο εξηγησα,δεν το καταλαβες(μηπως δεν θες?).

Τα φανμπογια δεν κράζουν ποτε.Δεν ριχνουν μαυρο ποτε.

ΑΥΤΗ την νοοτροπία θελω να αλλαξει.Δεν χρειαζεται να αγοράσω apple για να με επηρεάζει,γιατι οι κινήσεις της apple επηρεάζουν και τον ανταγώνισμο.

Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.

Πχ,Γι αυτό  επικροτούσα το μικρων διαστάσεων iphone και ηλπιζα να πάει καλά,ωστε να την ακολουθήσει και ο ανταγωνισμος.

Toσο απλό.

Κάνεις λάθος, μαύρο ρίχνουμε αλλά δεν κράζουμε. Όπως έριξα μαύρο στο Macbook 2016, στο iPad Pro και σε άλλες συσκευές που ουσιαστικά ήταν άχρηστες αλλά την ακολούθησε ο ανταγωνισμός (τουλάχιστον στο πάχος του Macbook με τους Underpowered επεξεργαστές)

Ναι εντάξει προφανώς και συμβαίνει αυτό απλά μη θεοποιουμε καταστάσεις ειδικά όταν μιλάμε για συσκευές που απαξιωνονται με γοργούς ρυθμούς και κάνουν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα

Τη γουσταρεις γιατί έτσι; Δεκτό και σεβαστό. Αλλά μη της αποδίδεις εξωπραγματικές ιδιότητες

Ναι είναι σαφώς καλύτερο, αλλά δεν είναι και φερραρι

Η Apple πουθενά δεν έχει υπάρξει τόσο μπροστά από τους υπόλοιπους για να γίνουν τέτοιοι παραλληλισμοί

Αν η Apple δεν ήταν μπροστά τότε δεν θα την αντέγραφαν οι άλλοι κατασκευαστές. Η Apple ηταν αυτή που καθιέρωσε το μοντέρνο Smartphone το 2007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...