haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να θυμηθώ να φορτίσω την μπαταρία της Nikon DSLR γιατί παίζει να είναι κάνα χρόνο στο ράφι... Κρίμα είναι! Τα ιδια και εδω, θα παει για πουλημα η DSLR, μονο για mirrorless(απο τις πιο μαζεμενες μαλιστα) σκεφτομαι. Άσε ...ήρθε και ο ΕΝΦΙΑ... Ναι, αν και δεν θεωρώ τις παραπάνω "δύσκολες" πολύ. Και με ένα iphone δεν θα είχες τρελές διαφορές. Σε ακόμη λιγότερο φως η διαφορά αρχίζει να γίνεται έντονη. Η πρωτη ειχε ελαχιστο φως, ασχετα αν επαιξα με το EV και φαινεται φωτεινη. (ειναι 21:30 τραβηγμενη) Αλλα δυσκολες συνθηκες δεν ειναι μονο το λιγο φως. Ειναι πχ και το κοντρα φως που πχ καταφερνει (προφανως λογω HDR) να μην βγαζει σκουρα τα κοντινα στην 2η φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ιδια και εδω, θα παει για πουλημα η DSLR, μονο για mirrorless(απο τις πιο μαζεμενες μαλιστα) σκεφτομαι. Είμαι σίγουρος πω και η mirrorless θα έχει την ίδια τύχη. Αντε να βγάλει λίγες παραπάνω μιας και θα μεταφέρεται πιο εύκολα. (είπα πως θέλω μία pen? Το λέω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι σίγουρος πω και η mirrorless θα έχει την ίδια τύχη. Αντε να βγάλει λίγες παραπάνω μιας και θα μεταφέρεται πιο εύκολα. (είπα πως θέλω μία pen? Το λέω) Αυτην την στιγμη, σχεδον δεν παιρνω σε μερικα ταξιδια την dslr λογω ογκου απο την στιγμη που τραβαω ικανοποιητικες με το κινητο. Αν ηταν mirrorless μικρη, θα την επαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Κι' όμως έτσι βολεύει, με το ένα χέρι ξεσκατώνεις και με το άλλο ποστάρεις στο fb. Δεν τα κανεις αυτα, ειδες τι επαθαν οι αλλοι στην Αυστρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτην την στιγμη, σχεδον δεν παιρνω σε μερικα ταξιδια την dslr λογω ογκου απο την στιγμη που τραβαω ικανοποιητικες με το κινητο. Αν ηταν mirrorless μικρη, θα την επαιρνα. Έχω μια olympus mirrorless. Μετά την αγορά του s7, πωλείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ας αφησω αυτο εδω... Sorry Παιδια αλλα εχει πολυ γελιο!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σου έλεγα να την πουλήσεις για να αγοράσεις το iPhone 7, αλλά μετά θυμήθηκα ότι αγοράζεις αν θες όλο το χρέος της χώρας και σου μένουν και ρέστα. Τα βλεπεις bildane πως δεν εχεις τρελανει μονο εμενα ετσι? και ο Κirι λαλησε με την παρτυ σου . Που τα βρισκεις πες μας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ας αφησω αυτο εδω... Sorry Παιδια αλλα εχει πολυ γελιο!!! Ένα φεστιβάλ με χιπστεράδες και κάγκουρες, που οι μισοί είναι ίδιοι φτιαγμένοι. Ότι και να τους πλασάρεις θα σου πούνε και ευχαριστώ. Δοκίμασε να κάνεις το παραπάνω σε έναν που ασχολείται με την τεχνολογία ή είναι Fan της εταιρίας. Αν το παραπάνω δεν είναι στημένο, τότε είμαστε πραγματικά κατεστραμμένοι ως ανθρωπότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα φεστιβάλ με χιπστεράδες και κάγκουρες, που οι μισοί είναι ίδιοι φτιαγμένοι. Ότι και να τους πλασάρεις θα σου πούνε και ευχαριστώ. Δοκίμασε να κάνεις το παραπάνω σε έναν που ασχολείται με την τεχνολογία ή είναι Fan της εταιρίας. Αν το παραπάνω δεν είναι στημένο, τότε είμαστε πραγματικά κατεστραμμένοι ως ανθρωπότητα. δωστο απλα σε εναν φανατικο της apple το ιδιο θα δεις,ταπαμε αρκει να εχει το μηλαρακι και ας ειναι σαπιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 δωστο απλα σε εναν φανατικο της apple το ιδιο θα δεις,ταπαμε αρκει να εχει το μηλαρακι και ας ειναι σαπιο Αδυνατείς να καταλάβεις προφανώς ότι ο "Φανατικός" της Apple ή κάποιας άλλης εταιρίας γνωρίζει πολύ καλά μάλιστα τι προϊόντα έχει η εταιρία που είναι πελάτης, ακόμα και τα Spec τους έτσι; Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους φανατικούς και τους χιπστεράδες που πάνε και αγοράζουν κάθε συσκευή από οποιαδήποτε εταιρία για να κάνουν το κομμάτι τους στα Social Media. Έχω συναντήσει μοσχάρια όπως αυτά στο βίντεο που αγόραζαν όλη τους τη ζωή Galaxy επειδή είναι κουλ και χίπ με το Snapchat και το Insta αλλά το τι κάνει η συσκευή και τι χρησιμότητα έχει δεν το γνώριζαν καν. Οπότε για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ψάχνετε διάφορες αφορμές να βγάλετε από την μύγα ξίγκι μερικοί. Είναι πραγματικά θλιβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αδυνατείς να καταλάβεις προφανώς ότι ο "Φανατικός" της Apple ή κάποιας άλλης εταιρίας γνωρίζει πολύ καλά μάλιστα τι προϊόντα έχει η εταιρία που είναι πελάτης, ακόμα και τα Spec τους έτσι; Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους φανατικούς και τους χιπστεράδες που πάνε και αγοράζουν κάθε συσκευή από οποιαδήποτε εταιρία για να κάνουν το κομμάτι τους στα Social Media. Έχω συναντήσει μοσχάρια όπως αυτά στο βίντεο που αγόραζαν όλη τους τη ζωή Galaxy επειδή είναι κουλ και χίπ με το Snapchat και το Insta αλλά το τι κάνει η συσκευή και τι χρησιμότητα έχει δεν το γνώριζαν καν. Οπότε για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ψάχνετε διάφορες αφορμές να βγάλετε από την μύγα ξίγκι μερικοί. Είναι πραγματικά θλιβερό. οι περισσοτεροι που εχουν apple δεν ξερουν ουτε το 1% της συσκευης,και με ενα αυτοκολλητακι την βγαζουν ανετα υ.γ. apple fan ειμαι οχι ομως apple μπουφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αδυνατείς να καταλάβεις προφανώς ότι ο "Φανατικός" της Apple ή κάποιας άλλης εταιρίας γνωρίζει πολύ καλά μάλιστα τι προϊόντα έχει η εταιρία που είναι πελάτης, ακόμα και τα Spec τους έτσι; Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους φανατικούς και τους χιπστεράδες που πάνε και αγοράζουν κάθε συσκευή από οποιαδήποτε εταιρία για να κάνουν το κομμάτι τους στα Social Media. Έχω συναντήσει μοσχάρια όπως αυτά στο βίντεο που αγόραζαν όλη τους τη ζωή Galaxy επειδή είναι κουλ και χίπ με το Snapchat και το Insta αλλά το τι κάνει η συσκευή και τι χρησιμότητα έχει δεν το γνώριζαν καν. Οπότε για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ψάχνετε διάφορες αφορμές να βγάλετε από την μύγα ξίγκι μερικοί. Είναι πραγματικά θλιβερό. όπως ξαναειπα ότι μα ότι και να σας πουν κατι θα βρειτε να πειτε δεν υπαρχει περιπτωση.γρηγορα ψυχολογο/ψυχιατρο γιατι δεν σας βλεπω καλα. εχεις δει κολλημένους με galaxy?λολ εδώ οι περισσοτεροι δεν λενε που είναι το κινητο μου/πιασε το κινητο μου , λενε iPhone αντι για κινητο το διανοησε αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 οι περισσοτεροι που εχουν apple δεν ξερουν ουτε το 1% της συσκευης,και με ενα αυτοκολλητακι την βγαζουν ανετα υ.γ. apple fan ειμαι οχι ομως apple μπουφ Για πες, τι πρέπει να ξέρουν για τη συσκευή τους που δεν το γνωρίζουν ακόμη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 όπως ξαναειπα ότι μα ότι και να σας πουν κατι θα βρειτε να πειτε δεν υπαρχει περιπτωση.γρηγορα ψυχολογο/ψυχιατρο γιατι δεν σας βλεπω καλα. εχεις δει κολλημένους με galaxy?λολ εδώ οι περισσοτεροι δεν λενε που είναι το κινητο μου/πιασε το κινητο μου , λενε iPhone αντι για κινητο το διανοησε αυτό? Oh the irony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Διασκεδάζουν αυτοί που το έχουν, διασκεδάζουν και αυτοί που δεν το έχουν, win-win. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα