Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστεύεις πως αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που επιλέγει το iphone επειδή έχει LCD  οθόνες και όχι OLED? Αυτό πιστεύεις πως είναι το χαρακτηριστικό που φέρνει πελάτες? :)

Αν δεν βαρεθω,θα πρεπει να ψαξω 2-3  σαμσουνγκοVsαπλ τοπικ,να μαζεψω τα replies που ισχυριζονται lcd>oled και να γελάσουμε παρέα.

Οπως ειδες,απαντηση  αν θα πανυγυρισει του χρόνου απεφυγε 3 φορες να δωσει.Αλλα λογια να αγαπιομαστε.Δεν τα διαβάζει μαλλον. :)

Οταν τελειώσει αυτο το καραγκιοζιλικι που ο καθενας προσπαθει να πεισει πως το δικο του ειναι καλυτερο διχως ελλατώματα,τοτε θα στανιαρω  B) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν είσαι στο ios από το 2007 έχεις δώσει 100 200 ευρώ σε εφαρμογές το έχεις μάθει δύσκολα πας σε άλλο λειτουργικο όσο καλό και αν είναι. Εγώ έχω δώσει 70 ευρώ στο android για εφαρμογές/παιχνίδια και το λειτουργικό το παίζω στα δάχτυλα και με βολεύει 100% για πιο λόγο να πάω σε άλλο λειτουργικο? Οι οθόνη σε ένα Smartphone είναι το σημαντικότερο κριτήριο αγοράς γιατί αυτή βλέπουμε όλη τη μέρα αλλά μερικές φορές το παραβλεπουμε λόγο των παραπάνω που έγραψα.

Μετα το λειτουργικο, ναι ειναι η οθονη.

• Super Moderators

Αν δεν βαρεθω,θα πρεπει να ψαξω 2-3  σαμσουνγκοVsαπλ τοπικ,να μαζεψω τα replies που ισχυριζονται lcd>oled και να γελάσουμε παρέα.

Οπως ειδες,απαντηση  αν θα πανυγυρισει του χρόνου απεφυγε 3 φορες να δωσει.Αλλα λογια να αγαπιομαστε.Δεν τα διαβάζει μαλλον. :)

Οταν τελειώσει αυτο το καραγκιοζιλικι που ο καθενας προσπαθει να πεισει πως το δικο του ειναι καλυτερο διχως ελλατώματα,τοτε θα στανιαρω  B) 

Και οι 2 οθόνες είναι πάρα πολύ καλές με την OLED να κερδίζει γιατί συνδυάζει και άλλα πλεονεκτήματα όπως η κατανάλωση, το πάχος, η δυνατότητες να αλλάζει σχήμα κλπ. Έχει όμως τις αδυναμίες της όπως έχει άλλες και η LCD. Και οι 2 είναι πολύ καλές στην καθημερινή χρήση σε σημείο που αν απομονώσω κάποια σημεία από ένα iphone plus και ένα s7 edge, δεν θα ξεχωρίσεις εύκολα ποια είναι ποια... 

Oταν του χρονου βάλει ο μαναβης oled,θα πανηγυρισει ή θα κράξει?

Ή θα μας πει πάλι,oπως τις προαλλες "ε ναι,αλλαξαν τα γούστα,ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ OLED <3 <3 :wub:  " ??

Απλα θα έχει πλακα οταν μερικοι θα προσπαθουν να μαζεψουν τα λογια τους  για τις oled στην επομενη παρουσιαση.

Και πως θα γινει ξαφνικα ολοι οι "τετοιοι" να θεωρήσουν οτι η τεχνολογια ωριμασε χρονικα ΑΚΡΙΒΩΣ με την υιοθετηση απο τον μαναβη?

Αυτες οι συγκυρίες πια,ποσο διαβολικες!

Τετοιου ειδους ποστ;; :-D

Το συμπέρασμα είναι ότι το 2016, όποιος θέλει μια "οθονάρα" με σοβαρή απόδοση όπως χαρακτηριστικά λένε κάποιοι, θα πρέπει αναγκαστικά να στραφεί σε κάποιο iPhone, ή άλλη ναυαρχίδα με IPS LCD οθόνη. Εάν πάλι τον νοιάζουν περισσότερο τα εντυπωσιακά χρώματα για το τραπεζάκι της καφετέριας, ακόμα κι αν το ροζ το δείχνει φούξια, ε, ας πάρει AMOLED.

Το συμπέρασμα είναι (αν δε θέλεις να εθελοτυφλείς) ότι αρχίζουν οι OLED να "πιάνουν" τις IPS LCD, αποδίδοντας πολύ κοντά με τις δεύτερες. 

Για εξήγησέ μου λοιπόν πως η S-AMOLED του S7 / Edge καταλήγει να είναι "καλύτερη" από την IPS LCD του iPhone 6, όταν αποδίδει το ίδιο ή ακόμα και χειρότερα, σε κάποια πράγματα.

• Like 1

• Super Moderators

Όταν είσαι στο ios από το 2007 έχεις δώσει 100 200 ευρώ σε εφαρμογές το έχεις μάθει δύσκολα πας σε άλλο λειτουργικο όσο καλό και αν είναι. Εγώ έχω δώσει 70 ευρώ στο android για εφαρμογές/παιχνίδια και το λειτουργικό το παίζω στα δάχτυλα και με βολεύει 100% για πιο λόγο να πάω σε άλλο λειτουργικο? Οι οθόνη σε ένα Smartphone είναι το σημαντικότερο κριτήριο αγοράς γιατί αυτή βλέπουμε όλη τη μέρα αλλά μερικές φορές το παραβλεπουμε λόγο των παραπάνω που έγραψα.

Εγώ πάλι ενώ δεν έχω παράπονα απο το ios, αλλάζω κατά καιρούς συσκευές και στρατόπεδο επειδή ταυτόχρονα είμαι και gadgetάκιας και βαριέμαι εύκολα. Στο τέλος επιστρέφω πάλι στο ios αλλά δεν μετανιώνω για το διάστημα που ήμουν εκτός μιας και αυτό με βοηθάει στο να μη λέω αερολογίες και να κρίνω με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες. 

Εγώ πάλι ενώ δεν έχω παράπονα απο το ios, αλλάζω κατά καιρούς συσκευές και στρατόπεδο επειδή ταυτόχρονα είμαι και gadgetάκιας και βαριέμαι εύκολα. Στο τέλος επιστρέφω πάλι στο ios αλλά δεν μετανιώνω για το διάστημα που ήμουν εκτός μιας και αυτό με βοηθάει στο να μη λέω αερολογίες και να κρίνω με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες.

Όταν έχεις μάθει σε ένα ανοιχτό λειτουργικό όπως το Android δύσκολα πας σε ένα κλειστό όπως το ios. Το αντίθετο συμβαίνει πολυ πιο εύκολα. Αρκετοί πάνε από ios σε Android των 100 ευρώ και λενε ότι το Android κολλάει(είναι αρκετοί αυτοί).

Ακόμα προσπαθούν να βγάλουν ορισμένοι τις LCD συνολικά καλύτερες από τις OLED; Ας αφήσουμε κάποια πρωτιά και στη Samsung.

Μερικοι ειναι σε αρνηση!!  :-)

Αν και το κανουν απλα για την ιντριγκα πιστευω.

Όσο και να το λέμε όλοι, πάντα κάποιος θα βρεθεί να επαναλάβει το τροπάριο ότι η sammy έχει καλύτερες οθόνες και ότι όλα αυτά είναι πληρωμένα από την Apple...

Τι, ξαφνικά δεν αγαπάμε display mate?  :P

Μέχρι τώρα παίζαμε με λέξεις όπως "υποδεέστερες" κλπ κλπ. Ε να τώρα άλλαξε αυτό.  :P

Εντυπωσιακα τα αποτελεσματα αρα μετα την καλυτερη camera  που μπηκε ποτε σε smartphone  να βαλω και την καλυτερη οθονη στην κατηγορια .

Νομιζω πως αυτο που  πρεπει να μας απασχολει  πλεον  μονο  ειναι η διαθεσιμοτητα τιποτα αλλο .

Sorry, Apple: The iPhone 7 camera is not better than Samsung's Galaxy S7

Όλα τα reviews το ίδιο λένε, ότι είναι οριακά πίσω από την κάμερα του s7.

Ειμαι σε αρνηση  :P

• Like 1

• Super Moderators

Μερικοι ειναι σε αρνηση!!  :-)

Αν και το κανουν απλα για την ιντριγκα πιστευω.

Sorry, Apple: The iPhone 7 camera is not better than Samsung's Galaxy S7

Αρχίσαμε πάλι τους διαλόγους απο τον Φώσκολο??? :P

Βγάζω άπειρες φωτό με το s7 edge. Ειδικά σε low light δεν θα το ξεπεράσει ακόμη το iphone. Αλλά η δεύτερη κάμερα του plus πετυχαίνει περισσότερες λεπτομέρειες κάτω απο ιδανικές συνθήκες και αυτό είναι το πλεονέκτημά του έναντι του s7.

Αν κρίνουμε το "απλό" iphone 7, στα σημεία κερδίζει η κάμερα του S7 (κάτι αντίστοιχο με τις οθόνες).

Αρχίσαμε πάλι τους διαλόγους απο τον Φώσκολο??? :P

Νομιζω εχουν αρχισει ωρα: :P

Τι, ξαφνικά δεν αγαπάμε display mate?   :P

Μέχρι τώρα παίζαμε με λέξεις όπως "υποδεέστερες" κλπ κλπ. Ε να τώρα άλλαξε αυτό.   :P

• Super Moderators

Νομιζω εχουν αρχισει ωρα: :P

Δεν σε καταλαβαίνω Γιάνγκο, θες να πεις πως το S7 έχει καλύτερη κάμερα απο το iphone 7? :P

Η ελάχιστη διαφορά στις κάμερες εντοπίζεται ουσιαστικά στις βραδινές και πιστεύω ότι είναι η διαφορά που προκύπτει από το f1.7 σε f1.8. Σε ορισμένους τομείς, από αυτά που διαβάζω, όπως στα πορτραίτα, η κάμερα του iPhone περνάει μπροστά, αυτό είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο. Από τη δική μου εμπειρία, η κάμερα του S7 edge Γ@Μ@ΕΙ και ΔΕΡΝΕΙ! Τη λατρεύω, έχω τραβήξει άπειρες φωτογραφίες το μικρό και στις διακοπές και έχω μείνει υπερευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Αρκετά πια με τις μέτριες κάμερες των κινητών, μπούχτησα. Είναι κρίμα σημαντικές στιγμές της ζωής μας που δε θα ξαναγυρίσουν ποτέ να αποτυπώνονται από μια κακή κάμερα κινητού, η οποία καλώς ή κακώς είναι πάντα μαζί μας. Σε αυτό το θέμα δε θα ξανασυμβιβαστώ ποτέ!

Η ελάχιστη διαφορά στις κάμερες εντοπίζεται ουσιαστικά στις βραδινές και πιστεύω ότι είναι η διαφορά που προκύπτει από το f1.7 σε f1.8. Σε ορισμένους τομείς, από αυτά που διαβάζω, όπως στα πορτραίτα, η κάμερα του iPhone περνάει μπροστά, αυτό είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο. Από τη δική μου εμπειρία, η κάμερα του S7 edge Γ@Μ@ΕΙ και ΔΕΡΝΕΙ! Τη λατρεύω, έχω τραβήξει άπειρες φωτογραφίες το μικρό και στις διακοπές και έχω μείνει υπερευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Αρκετά πια με τις μέτριες κάμερες των κινητών, μπούχτησα. Είναι κρίμα σημαντικές στιγμές της ζωής μας που δε θα ξαναγυρίσουν ποτέ να αποτυπώνονται από μια κακή κάμερα κινητού, η οποία καλώς ή κακώς είναι πάντα μαζί μας. Σε αυτό το θέμα δε θα ξανασυμβιβαστώ ποτέ!

Να συμπληρωσω πως εκτος απο την ποιοτητα, σημαντικη ειναι κ η ταχυτητα/ευχρηστια.

Το s7 εχει πολυ ευχρηστο launch φωτογραφικης(διπλο κλικ στο home button ενω ειναι ακομα στην τσεπη σου και δεν κοιτας το κινητο), ταχυτατη εκκινηση της εφαρμογης και εχει και απιστευτα γρηγορη εστιαση.

Ετσι καταληγεις να βγαζεις περισσοτερες φωτογραφιες και να μην χανεις καδρα κλπ, ειδικα αν μιλαμε για παιδια που τρεχουν σαν διαολοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...