Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλύτερο απο lcd εννοεις. Γιατι μπερδευτηκες μαλλον. Περιμένω να μου πεις τώρα οτι οι oled δεν εχουν ωραια χρώματα/ειναι υποδεεστερες για να το κανω σελιδοδεικτη και να στο quotαρω του χρονου που θα πανηγυριζεις που ο μπακάλης θα ομολογήσει την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και υιοθέτηση των oled,και εσύ θα κανεις κωλοτούμπες απ την χαρά σου. Ναι το καλυτερο σε lcd ,μιλησα για το καλυτερο στην κατηγορια . Τωρα πες μου λοιπον εσυ με το κινεζικο των 150 ευρω που εχεις τι ακριβως παιρνεις? Και αν μπερδεψες το τοπικ αυτο με το τοπικ των κινεζικων συσκευων ,γιατι σε βλεπω σχολιαζεις με πολυ θερμη και εδω μιλαμε για premium συσκευες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Την καλύτερη LCD οθόνη* υπάρχουν φυσικά και οι OLED στην αγορά. Καλά, δεν νομίζω να αμφέβαλε κανείς οτι έχει την καλύτερη LCD. Χρόνια τώρα. Σε σχέση με τα Galaxy S όμως, θεωρώ οτι δεν είναι τόσο απολαυστική. Ετσι ακριβως, εχει την καλυτερη LCD το iPhone 7 Plus, οπως πχ ειχε την καλυτερη LCD το iPhone 6 Plus οταν βγηκε(που ομως ηταν υποδεεστερη απο την καλυτερη OLED): iPhone 6 Plus: Based on our extensive Lab tests and measurements, the iPhone 6 Plus is the Best performing Smartphone LCD display that we have ever tested. ... The iPhone 6 Plus has raised the bar for top LCD display performance up by a notch. ... The iPhone 6 and 6 Plus are the current Best Mobile LCD Displays ... The iPhone 6 Plus matches or breaks new records in LCD Smartphone display performance for: Highest Peak Brightness, Lowest Screen Reflectance, Highest (True) Contrast Ratio, Highest Contrast Rating in Ambient Light, most accurate (pure logarithmic power-law) Intensity Scale and Gamma, most accurate Image Contrast, and the smallest Variations with Viewing Angle for Brightness, Contrast Ratio and Color. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και μετά κοιτάς υπό γωνία μια oled οθόνη με λευκό χρώμα κλπ και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για το πόσο "υποδεέστερη" είναι η LCD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ετσι ακριβως, εχει την καλυτερη LCD το iPhone 7 Plus, οπως πχ ειχε την καλυτερη LCD το iPhone 6 Plus οταν βγηκε(που ομως ηταν υποδεεστερη απο την καλυτερη OLED): Ωραία οπότε καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα τα iPhone 7 έχουν την καλύτερη LCD στην αγορά αλλά όχι την καλύτερη οθόνη αφού υπάρχουν και OLED (οι οποίες θέλουν να ωριμάσουν λίγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εκεί θέλω να καταλήξω, πολλοί κράζουν μία εταιρία γιατί οι ανατολικές εταιρίες κινητής στην Ευρώπη έχουν χάλια συμβόλαια και εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις. Οι ναυαρχίδες ήταν ανέκαθεν φτιαγμένες για συμβόλαια με απεριόριστα τα πάντα, για να μπορείς να την χρησιμοποιείς όπου και να είσαι. Πολλοί κοιτάνε το πόσο κοστίζει μόνο σαν συσκευή, το θέμα είναι τι να την κάνω σκέτη την συσκευή δίχως συμβόλαιο, να κοιτάω να αγοράζω κάρτες; Αν θέλω καρτοκινητό δεν παίρνω εξαρχής ακριβό Smartphone. Και στο συμβολαιο πληρωνεις την συσκευη. Για αυτο ενα συμβολαιο χωρις συσκευη ειναι πιο φθηνο απο ενα συμβολαιο με συσκευη. Σε πολλες περιπτωσεις δεν συμφερει το συμβολαιο, γιατι πληρωνεις το κινητο (σε δοσεις μεσω του συμβολαιου) στην αρχικη/επισημη τιμη του, ενω μπορεις να το αγορασεις σε φθηνοτερη τιμη απο μαγαζια τυπου skroutz κλπ. Εχεις μαλιστα και την ευελιξια να αγοραζεις κινητο οποτε θελεις και οχι μονο οταν στο επιτρεπει το συμβολαιο, να εχεις μεγαλυτερη ποικιλια συμβολαιων κλπ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από haHa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι το καλυτερο σε lcd ,μιλησα για το καλυτερο στην κατηγορια . Τωρα πες μου λοιπον εσυ με το κινεζικο τον 150 ευρω τι ακριβως παιρνεις? Και αν μπερδεψες το τοπικ αυτο με το τοπικ των κινεζικων συσκευων ,γιατι σε βλεπω σχολιαζεις με πολυ θερμη και εδω μιλαμε για premium συσκευες . Aκόμα και το διακοσίων σαραντα ευρώ oneplus Χ που πέρασε απ τα χέρια μου,καλύτερη όθονη είχε. Rip. Δεν είχε και coil whine,btw,και κούμπωνα και τα ακουστικά μου. Ωπα,μπερδευτηκα τώρα με όλα αυτά. Λεμε για premium συσκευές ή premium κοστολογημένες συσκευες? :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και μετά κοιτάς υπό γωνία μια oled οθόνη με λευκό χρώμα κλπ και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για το πόσο "υποδεέστερη" είναι η LCD... Καμια απο τις 2 τεχνολογιες δεν ειναι ΠΑΝΤΟΥ καλυτερη απο την αλλη. Πχ οι LCD εχουν σημαντικα υποδεεστερες γωνιες θεασης, χαμηλοτερο contrast και χειροτερο μαυρο κλπ. Αντιστοιχα, οι OLED εχουν τα δικα τους μειονεκτηματα: οπως πχ χειροτερο ασπρο υπο γωνια. Αλλα οπως λεει και ο Neg, συνολικα οι OLED ειναι καλυτερες. Ωραία οπότε καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα τα iPhone 7 έχουν την καλύτερη LCD στην αγορά αλλά όχι την καλύτερη οθόνη αφού υπάρχουν και OLED (οι οποίες θέλουν να ωριμάσουν λίγο) Οπως λες, ειναι ηδη καλυτερες. Το θετικο ειναι οτι λογω οτι ειναι πιο καινουρια τεχνολογια εχουν ακομα μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης(αυτο που λες για να ωριμασουν), οποτε λογικα θα αυξησουν κι αλλο την διαφορα απο τις LCD. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Aκόμα και το διακοσίων σαραντα ευρώ oneplus Χ που πέρασε απ τα χέρια μου,καλύτερη όθονη είχε. Rip. Δεν είχε και coil whine,btw,και κούμπωνα και τα ακουστικά μου. Ωπα,μπερδευτηκα τώρα με όλα αυτά. Λεμε για premium συσκευές ή premium κοστολογημένες συσκευες? :s Μαλιστα ,μπερδεψες τα τοπικ. Εχετε πολυ πλακα ολοι εσεις παντως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καμια απο τις 2 τεχνολογιες δεν ειναι ΠΑΝΤΟΥ καλυτερη απο την αλλη. Πχ οι LCD εχουν σημαντικα υποδεεστερες γωνιες θεασης, χαμηλοτερο contrast και χειροτερο μαυρο κλπ. Αντιστοιχα, οι OLED εχουν τα δικα τους μειονεκτηματα: οπως πχ χειροτερο ασπρο υπο γωνια. Αλλα οπως λεει και ο Neg, συνολικα οι OLED ειναι καλυτερες. Οπως λες, ειναι ηδη καλυτερες. Το θετικο ειναι οτι λογω οτι ειναι πιο καινουρια τεχνολογια εχουν ακομα μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης(αυτο που λες για να ωριμασουν), οποτε λογικα θα αυξησουν κι αλλο την διαφορα απο τις LCD. Συμφωνώ με τα παραπάνω εκτός τις γωνίες θέασης. Στις LCD που έχω, έχω μια χαρά γωνίες θέασης σε αντίθεση με τις οθόνες των Samsung που έχω σπίτι, άμα την κοιτάξεις από την άκρη κιτρινίζει. Εκεί για παράδειγμα έχουν χώρο βελτίωσης, αλλά σαφώς έχουν πιο ζωηρά χρώματα από αυτά της LCD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαστε Ελλάδα όμως και με βάση τις συνθήκες εδώ κρίνουμε ένα προϊόν όχι με βάση την Αμερική. Επίσης ενα συμβόλαιο στα 50 ότι σου δίνει μπορείς να το έχεις με 20 ευρώ το μήνα με καρτοκινητο. Εγώ χθες πχ έβαλα 10αρα καρτα πήρα 1.5gb δώρο και έχω και 8.90 για ότι πακέτο θέλω. Τα συμβόλαια στο εξωτερικό ίσως να συμφέρουν Ελλάδα όμως σε καμία περίπτωση. Και στην Αμερικη δεν δινουν τα κινητα με συμβολαιο, αλλα με installment plans (δανειο) που πληρωνεις τα κινητα στην φουλ τιμη τους σε διαστημα 2 ετων. Οποιος νομιζει οτι αγοραζοντας κινητο με ακριβο συμβολαιο εξοικονομει χρηματα, ας ξυπνησει. Στις περισσοτερες περιπτωσεις ισχυει το ακριβως αντιθετο: δινει περισσοτερα χρηματα αγοραζοντας κινητο "δωρεαν" με ακριβο συμβολαιο απο οτι αν το αγοραζε σκετο το κινητο και εκανε ξεχωριστα συμβολαιο χωρις επιδοτηση συσκευης(οποτε θα ηταν χαμηλοτερο το παγιο). Συν οτι εχεις μεγαλυτερη ευελιξια στην επιλογη συμβολαιου, στο ποτε αλλαζεις/σταματας το συμβολαιο και στο ποτε επιθυμεις να αλλαξεις/αναβαθμισεις συσκευη κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνώ με τα παραπάνω εκτός τις γωνίες θέασης. Στις LCD που έχω, έχω μια χαρά γωνίες θέασης σε αντίθεση με τις οθόνες των Samsung που έχω σπίτι, άμα την κοιτάξεις από την άκρη κιτρινίζει. Εκεί για παράδειγμα έχουν χώρο βελτίωσης, αλλά σαφώς έχουν πιο ζωηρά χρώματα από αυτά της LCD. Για να έχεις τέλεια εικόνα υπο γωνία σε μια oled πρέπει να προβάλει full εικόνα με χρώματα κλπ (φωτό, video). Αν έχεις κάποια web page ή κάποιο doc κλπ, εκεί το αποτέλεσμα δεν είναι καλό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλιστα ,μπερδεψες τα τοπικ. Εχετε πολυ πλακα ολοι εσεις παντως . Eσυ με μπερδεψες,και φταιω και εγώ που σε πιστεψα. Ειπες οτι ειναι για premium συσκευες. Εγω να δεις τι γελιο κάνω καθε φορά που προκυπτει νεα πατάτα του μαναβη και προσπαθειτε να το παιξετε κουλ (μερικοι μονο,ευτυχως) και οτι δεν τρεχει τιποτα. Σχεδον θα απογοητευτώ την μερα που θα παραδεχτειτε οτι το ελουσε. Τελικά έχεις υποδεεστερη οθονη? Δεν μου ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Eσυ με μπερδεψες,και φταιω και εγώ που σε πιστεψα. Ειπες οτι ειναι για premium συσκευες. Εγω να δεις τι γελιο κάνω καθε φορά που προκυπτει νεα πατάτα του μαναβη και προσπαθειτε να το παιξετε κουλ (μερικοι μονο,ευτυχως) και οτι δεν τρεχει τιποτα. Σχεδον θα απογοητευτώ την μερα που θα παραδεχτειτε οτι το ελουσε. Οπότε εσύ είσαι απλά ένα Fanboy της Google που μισεί την Apple γιατί κατάφεραν να σε πλάσουν έτσι οι φίλοι του Android και έρχεσαι σε κάθε άρθρο της Apple να βγάλεις τα σωθικά σου με στόχο; Να νιώσεις καλύτερα που έχεις 200-300€ συσκευή; Η γιατί η συσκευή σου δεν φτάνει σε χρησιμότητα αυτή του iOS? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε εσύ είσαι απλά ένα Fanboy της Google που μισεί την Apple γιατί κατάφεραν να σε πλάσουν έτσι οι φίλοι του Android και έρχεσαι σε κάθε άρθρο της Apple να βγάλεις τα σωθικά σου με στόχο; Να νιώσεις καλύτερα που έχεις 200-300€ συσκευή; Η γιατί η συσκευή σου δεν φτάνει σε χρησιμότητα αυτή του iOS? Τιποτα ειναι γραφικοι πλεον ουτε 200 ευρω συσκευη δεν εχει. Η εμπειρια χρησης του απεχει ετη φωτος απο την δικη μας και προσπαθει να πει τι ακριβως?Οτι ειμαστε κοροιδα εμεις που πληρωνουμε παραπανω . Ουτε ο ιδιος ξερει τι θελει να πει ... Κλασικη περιπτωση "εχω φτιαξει ενα δικο μου περιβαλλον που δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα γιατι η πραγματικοτητα δεν μου αρεσει και δεν με συμφερει " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τιποτα ειναι γραφικοι πλεον ουτε 200 ευρω συσκευη δεν εχει. Μια πυρηνική βόμβα. Τίποτα άλλο δε μας σώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα