Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εντυπωσιακα τα αποτελεσματα αρα μεσα στην καλυτερη camera που μπηκε ποτε σε smartphone να βαλω και την καλυτερη οθονη στην κατηγορια . Νομιζω πως αυτο που πρεπει να μας απασχολει πλεον μονο ειναι η διαθεσιμοτητα τιποτα αλλο . υπαρχουν μερικοι που βαλανε αγγελιες ζητησης για iphone 7.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχουν μερικοι που βαλανε αγγελιες ζητησης για iphone 7.... Ενταξει αυτοι το τερματισαν ,δεν ειμαι τοσο απεγνωσμενος αλλα οκ .Αν το εχουν τοσο πολυ αναγκη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εντυπωσιακα τα αποτελεσματα αρα μετα την καλυτερη camera που μπηκε ποτε σε smartphone να βαλω και την καλυτερη οθονη στην κατηγορια . Νομιζω πως αυτο που πρεπει να μας απασχολει πλεον μονο ειναι η διαθεσιμοτητα τιποτα αλλο . Ε, οχι και την καλύτερη οθόνη. Τουλάχιστον την βελτιωσε αισθητα και πλησιασε τις κορυφαίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, οχι και την καλύτερη οθόνη. Τουλάχιστον την βελτιωσε αισθητα και πλησιασε τις κορυφαίες. Την καλύτερη LCD οθόνη* υπάρχουν φυσικά και οι OLED στην αγορά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Την καλύτερη LCD οθόνη* υπάρχουν φυσικά και οι OLED στην αγορά. Zητάει και τα διπλά λεφτα πανω κατω απ το επομενο κινητο που δινει ακομα lcd,οπότε αυτό έλειπε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Zητάει και τα διπλά λεφτα πανω κατω απ το επομενο κινητο που δινει ακομα lcd,οπότε αυτό έλειπε. Καλά κανείς δεν σας είπε να το πάρετε, οπότε αυτή η καραμέλα με τα λεφτά δεν είναι θέμα για όλους, ειδικά όταν έχεις συμβόλαιο σε δυτικές χώρες. Αλλά οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά, δεν νομίζω να αμφέβαλε κανείς οτι έχει την καλύτερη LCD. Χρόνια τώρα. Σε σχέση με τα Galaxy S όμως, θεωρώ οτι δεν είναι τόσο απολαυστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά κανείς δεν σας είπε να το πάρετε, οπότε αυτή η καραμέλα με τα λεφτά δεν είναι θέμα για όλους, ειδικά όταν έχεις συμβόλαιο σε δυτικές χώρες. Αλλά οκ. Ειτε έχω συμβολαιο,ειτε όχι, η αξία κοστολόγηση της συσκευής ειναι παντού η υψηλότερη και στις ίδιες αναλογίες συγκριτικά με τα υπολοιπα.Αρα άκαιρο αυτό που λες. Η "καραμέλα" ειναι κοινή λογικη,πως όταν πληρώνεις τόσα πολλα,πληρώνεις για το καλύτερο. Οχι να το παρουσιαζεις σαν κελεπούρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ειτε έχω συμβολαιο,ειτε όχι, η αξία κοστολόγηση της συσκευής ειναι παντού η υψηλότερη και στις ίδιες αναλογίες συγκριτικά με τα υπολοιπα.Αρα άκαιρο αυτό που λες. Η "καραμέλα" ειναι κοινή λογικη,πως όταν πληρώνεις τόσα πολλα,πληρώνεις για το καλύτερο. Οχι να το παρουσιαζεις σαν κελεπούρι. Τα 800-900€ που κοστίζει αυτή τη στιγμή το Note 7 τα ζητάει και η Apple για το πρόσφατο κινητό της που πραγματικά γονάτισε στα τεστ το Note 7. Τέλος είτε το Note είτε το iPhone αν θέλω να το πάρω θα το πάρω με συμβόλαιο, γιατί κανείς δεν αγοράζει ναυαρχίδες τέτοιου κόστους για να την έχει καρτοκινητό. Οπότε άμα θέλω να πάρω μία ναυαρχίδα θα σκάσω 45-50€ τον μήνα με απεριόριστο συμβόλαιο και θα την έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τα 800-900€ που κοστίζει αυτή τη στιγμή το Note 7 τα ζητάει και η Apple για το πρόσφατο κινητό της που πραγματικά γονάτισε στα τεστ το Note 7. Τέλος είτε το Note είτε το iPhone αν θέλω να το πάρω θα το πάρω με συμβόλαιο, γιατί κανείς δεν αγοράζει ναυαρχίδες τέτοιου κόστους για να την έχει καρτοκινητό. Οπότε άμα θέλω να πάρω μία ναυαρχίδα θα σκάσω 45-50€ τον μήνα με απεριόριστο συμβόλαιο και θα την έχω. Στο εξωτερικό συμφέρει αυτό γιατί θα δίνεις ένα 50αρι το μήνα για συμβόλαιο αλλά θα πάρεις το κινητό στα 100 ευρώ. Εδώ όχι μόνο θα δίνεις 50καθε μήνα όχι μόνο θα έχεις πολύ λιγότερες υπηρεσίες από εξωτερικό αλλά θα πάρεις και το κινητό κάνα 500αρι. Είμαστε τριτοκοσμικη χώρα στσ περισσότερα τεχνολογικά θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Zητάει και τα διπλά λεφτα πανω κατω απ το επομενο κινητο που δινει ακομα lcd,οπότε αυτό έλειπε. Τα 800-900€ που κοστίζει αυτή τη στιγμή το Note 7 τα ζητάει και η Apple για το πρόσφατο κινητό της που πραγματικά γονάτισε στα τεστ το Note 7. Τέλος είτε το Note είτε το iPhone αν θέλω να το πάρω θα το πάρω με συμβόλαιο, γιατί κανείς δεν αγοράζει ναυαρχίδες τέτοιου κόστους για να την έχει καρτοκινητό. Οπότε άμα θέλω να πάρω μία ναυαρχίδα θα σκάσω 45-50€ τον μήνα με απεριόριστο συμβόλαιο και θα την έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Η "καραμέλα" ειναι κοινή λογικη,πως όταν πληρώνεις τόσα πολλα,πληρώνεις για το καλύτερο. Ακριβως ,πληρωνουμε και παιρνουμε το καλυτερο αυτο λεμε εδω και 2 σελιδες. Εσυ τι εχει δεν μας ειπες ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Στο εξωτερικό συμφέρει αυτό γιατί θα δίνεις ένα 50αρι το μήνα για συμβόλαιο αλλά θα πάρεις το κινητό στα 100 ευρώ. Εδώ όχι μόνο θα δίνεις 50καθε μήνα όχι μόνο θα έχεις πολύ λιγότερες υπηρεσίες από εξωτερικό αλλά θα πάρεις και το κινητό κάνα 500αρι. Είμαστε τριτοκοσμικη χώρα στσ περισσότερα τεχνολογικά θέματα. Εκεί θέλω να καταλήξω, πολλοί κράζουν μία εταιρία γιατί οι ανατολικές εταιρίες κινητής στην Ευρώπη έχουν χάλια συμβόλαια και εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις. Οι ναυαρχίδες ήταν ανέκαθεν φτιαγμένες για συμβόλαια με απεριόριστα τα πάντα, για να μπορείς να την χρησιμοποιείς όπου και να είσαι. Πολλοί κοιτάνε το πόσο κοστίζει μόνο σαν συσκευή, το θέμα είναι τι να την κάνω σκέτη την συσκευή δίχως συμβόλαιο, να κοιτάω να αγοράζω κάρτες; Αν θέλω καρτοκινητό δεν παίρνω εξαρχής ακριβό Smartphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβως ,πληρωνουμε και παιρνουμε το καλυτερο αυτο λεμε εδω και 2 σελιδες. Εσυ τι εχει δεν μας ειπες ? Το καλύτερο απο lcd εννοεις. Γιατι μπερδευτηκες μαλλον. Περιμένω να μου πεις τώρα οτι οι oled δεν εχουν ωραια χρώματα/ειναι υποδεεστερες για να το κανω σελιδοδεικτη και να στο quotαρω του χρονου που θα πανηγυριζεις οταν ο μπακάλης θα ομολογήσει την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και υιοθέτηση των oled,και εσύ θα κανεις κωλοτούμπες απ την χαρά σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εκεί θέλω να καταλήξω, πολλοί κράζουν μία εταιρία γιατί οι ανατολικές εταιρίες κινητής στην Ευρώπη έχουν χάλια συμβόλαια και εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις. Οι ναυαρχίδες ήταν ανέκαθεν φτιαγμένες για συμβόλαια με απεριόριστα τα πάντα, για να μπορείς να την χρησιμοποιείς όπου και να είσαι. Πολλοί κοιτάνε το πόσο κοστίζει μόνο σαν συσκευή, το θέμα είναι τι να την κάνω σκέτη την συσκευή δίχως συμβόλαιο, να κοιτάω να αγοράζω κάρτες; Αν θέλω καρτοκινητό δεν παίρνω εξαρχής ακριβό Smartphone. Είμαστε Ελλάδα όμως και με βάση τις συνθήκες εδώ κρίνουμε ένα προϊόν όχι με βάση την Αμερική. Επίσης ενα συμβόλαιο στα 50 ότι σου δίνει μπορείς να το έχεις με 20 ευρώ το μήνα με καρτοκινητο. Εγώ χθες πχ έβαλα 10αρα καρτα πήρα 1.5gb δώρο και έχω και 8.90 για ότι πακέτο θέλω. Τα συμβόλαια στο εξωτερικό ίσως να συμφέρουν Ελλάδα όμως σε καμία περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα