king2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα θέμα συνήθειας είναι. Κι εγώ θα προτιμούσα μικρότερα bezels αλλά δεν με ενοχλούν κατά τη χρήση του τηλεφώνου. Τώρα αν κάποιος που έχει συνηθήσει αλλιώς και το πιάσει στα χέρια του, εννοείται ότι θα του φανεί κάπως. Του χρόνου με τον νέο σχεδιασμό πιστεύω θα το σουλουπωσει η μπορεί να πάει σε EDGE στυλ όπως η samsung. Τα bezels ήταν όμορφα σε κινητά των 4" που δεν σε πειραζαν τόσο γιατί ήταν ήδη μικρό το κινητό. Σε 5.5 ίντσες δεν είναι εύχρηστο όμως εκτός αν έχεις μεγάλα χέρια και το δουλεύεις εύκολα με ένα χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τα edge μας απέδειξαν ότι ένα ελάχιστο bezel είναι απαραίτητο για το σωστό χειρισμό της συσκευής... που τα edge δεν προσφέρουν, δυστυχώς! Εκτός και αν βελτιωθεί τόσο πολύ το hw/sw που να αντιλαμβάνεται πότε δίνει ο χρήστης εντολή και πότε απλώς κρατάει τη συσκευή. Luffy καλοριζικο φιλε ,αλλα πλεον σε μισω Bαλε καμμια φωτο να δουμε γιατι εμεις αργουμε ακομα . https://www.youtube.com/watch?v=DYmUxxqBiRs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Το γυαλί της κάμερας του iphone δεν γρατζουνιέται όταν το αφήνεις σε κάποια σχετικά τραχιά επιφάνεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Coil whine σε κινητα?Μωρε μπράβο πρωτοπορία! iphone 7 devices making hissing sound under heavy load :https://9to5mac.com/2016/09/17/iphone-7-plus-hissing/υγ. αναμένοντας αμφισβήτηση της είδησης,καθώς το 9to5mac ειναι γνωστό πως ειναι εχθρικο προς το μήλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Coil whine σε κινητα? Μωρε μπράβο πρωτοπορία! iphone 7 devices making hissing sound under heavy load : https://9to5mac.com/2016/09/17/iphone-7-plus-hissing/ Πες τους να ανοίξουν το vsync, με τόσο δυνατό soc σίγουρα θα ανεβάζει 2000 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Coil whine σε κινητα? Μωρε μπράβο πρωτοπορία! iphone 7 devices making hissing sound under heavy load : https://9to5mac.com/2016/09/17/iphone-7-plus-hissing/ υγ. αναμένοντας αμφισβήτηση της είδησης,καθώς το 9to5mac ειναι γνωστό πως ειναι εχθρικο προς το μήλο. Πω πωωωωωωω να μην το πάρω τότε! btw όπου εμφανίστηκε τέτοια περίπτωση η συσκευή αντικαταστάθηκε άμεσα. Ξέρεις ε, όσο γρήγορα κινήθηκε και η samsung... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πω πωωωωωωω να μην το πάρω τότε! Προφανώς απευθυνομαι σε οποιον ακόμα κρίνει και κανει ερευνα αγορας πριν αγοράσει,παρα μπαίνει και πάει απευθείας τυφλα στον παγκο του μαναβη ^^ Ή,καποιοι κακοβουλοι θα ελεγαν οτι θα επρεπε να έχεις απαιτήσεις οταν δινεις ενα χιλιάρικο για τηλέφωνο,but,oh well.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τα edge μας απέδειξαν ότι ένα ελάχιστο bezel είναι απαραίτητο για το σωστό χειρισμό της συσκευής... που τα edge δεν προσφέρουν, δυστυχώς! Εκτός και αν βελτιωθεί τόσο πολύ το hw/sw που να αντιλαμβάνεται πότε δίνει ο χρήστης εντολή και πότε απλώς κρατάει τη συσκευή. εισαι τοσο τρολ ρε τυπε ελεος πια ξεκολλα. Δεν εχει κανενα μα κανενα θεμα η εντζ οθονη τελος ΞΕΚΟΛΛΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 εισαι τοσο τρολ ρε τυπε ελεος πια ξεκολλα. Δεν εχει κανενα μα κανενα θεμα η εντζ οθονη τελος ΞΕΚΟΛΛΑ Καταρχήν ηρέμησε πρώτα, ο φίλος πάνω όπως και εγώ όπως και πολλοί παραπάνω έχουμε το Edge στο σπίτι. Χθες μάλιστα σύγκρινα στην χρήση το Note 3 που βρήκα θαμμένο με το Edge. Καμία σχέση, το Note 3 ήταν πολύ πιο βολικό στην χρήση από το Edge. Τα κινητά χρειάζονται στα πλάγια ένα λεπτό Bezel μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει Software που να αναγνωρίζει την παλάμη. Οπότε ηρέμησε και ξανασκέψου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 εισαι τοσο τρολ ρε τυπε ελεος πια ξεκολλα. Δεν εχει κανενα μα κανενα θεμα η εντζ οθονη τελος ΞΕΚΟΛΛΑ Ηρεμησε καταρχην θα παθεις εγκεφαλικο .Φυσικα και εχει προβλημα στα πλαγια της οθονης το εχω διαπιστωσει και εγω με φιλου .Εσυ δεν μας ειπες τι εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχήν ηρέμησε πρώτα, ο φίλος πάνω όπως και εγώ όπως και πολλοί παραπάνω έχουμε το Edge στο σπίτι. Χθες μάλιστα σύγκρινα στην χρήση το Note 3 που βρήκα θαμμένο με το Edge. Καμία σχέση, το Note 3 ήταν πολύ πιο βολικό στην χρήση από το Edge. Τα κινητά χρειάζονται στα πλάγια ένα λεπτό Bezel μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει Software που να αναγνωρίζει την παλάμη. Οπότε ηρέμησε και ξανασκέψου. Ενα λεπτό bezel χρειάζεται είναι η αλήθεια και εμένα δεν μου αρέσει πολύ η EDGE οθόνη. Κινητά όπως g2 note 3 με ελάχιστο bezel τα δουλεύω άνετα με ένα χέρι χωρίς κανένα θέμα. Καλα ρε τι θαμμενο το NOTE 3? Σαν βασικό κινητό πρέπει να το έχεις πρέπει να βγάλω κάποιο βίντεο όπως το έχω φτιάξει να δείτε πόσο smooth και lag free είναι σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχήν ηρέμησε πρώτα, ο φίλος πάνω όπως και εγώ όπως και πολλοί παραπάνω έχουμε το Edge στο σπίτι. Χθες μάλιστα σύγκρινα στην χρήση το Note 3 που βρήκα θαμμένο με το Edge. Καμία σχέση, το Note 3 ήταν πολύ πιο βολικό στην χρήση από το Edge. Τα κινητά χρειάζονται στα πλάγια ένα λεπτό Bezel μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει Software που να αναγνωρίζει την παλάμη. Οπότε ηρέμησε και ξανασκέψου. Ηρεμησε καταρχην θα παθεις εγκεφαλικο .Φυσικα και εχει προβλημα στα πλαγια της οθονης το εχω διαπιστωσει και εγω με φιλου .Εσυ δεν μας ειπες τι εχεις? ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΟΟΟΟΣΣΣΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα ρε τι θαμμενο το NOTE 3? Σαν βασικό κινητό πρέπει να το έχεις πρέπει να βγάλω κάποιο βίντεο όπως το έχω φτιάξει να δείτε πόσο smooth και lag free είναι σε όλα. Καραλαγκ εχει το 3 ,σερνεται ειναι παρωχημενο πλεον ειδικα στις φωτογραφιες στο μενου κολαει να ανοιξει delay sto scroll αηδια .Ειναι παλιο κινητο για καδο μονο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα λεπτό bezel χρειάζεται είναι η αλήθεια και εμένα δεν μου αρέσει πολύ η EDGE οθόνη. Κινητά όπως g2 note 3 με ελάχιστο bezel τα δουλεύω άνετα με ένα χέρι χωρίς κανένα θέμα. Καλα ρε τι θαμμενο το NOTE 3? Σαν βασικό κινητό πρέπει να το έχεις πρέπει να βγάλω κάποιο βίντεο όπως το έχω φτιάξει να δείτε πόσο smooth και lag free είναι σε όλα. Ο καθένας όπως βολεύεται, εγώ προτιμώ iOS για καθημερινή μου χρήση αλλά θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα όμως που είπες πέρα από το μαρκαρισμένο. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΟΟΟΟΣΣΣΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gixxersixer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 s6 edge plus εχω και iPhone 5s + 6s το edge όταν το κραταω και ακουμοπαει πχ το μερος της παλαμης κατω απτον αντιχειρα ποτε δεν πατιεται κατι από λαθος. ισα ισα αν μεγαλη επιφανεια της παλαμης ακουμπάει είναι σαν να κλεινει ολο το touch της οθονης μιας και αν πατησω με το άλλο χερι κατι δεν ακουει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα