Abudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Παρόμοια τριτοκοσμικές με εμάς που έχουν Apple Store είναι η Τουρκία κυρίως και λιγότερο η Ισπανία και η Ιταλία (πολύ λιγότερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι πάντα καλό να στηρίζουμε εταιρείες που μας θεωρούν τριτοκοσμικές, ίσως έτσι καταφέρουμε να γίνουμε και επίσημα αποικία Όταν κάποιος απο τα στοιχεία που έχει, βλέπει πως δεν αξίζει να επενδύσει στη χώρα σου, αυτόματα σε θεωρεί τριτοκοσμικό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είπα εγώ αυτή τη λέξη πρώτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Παρόμοια τριτοκοσμικές με εμάς που έχουν Apple Store είναι η Τουρκία κυρίως και λιγότερο η Ισπανία και η Ιταλία (πολύ λιγότερο) Θεωρείς την Τουρκία τριτοκοσμικη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Θεωρείς την Τουρκία τριτοκοσμικη;; Το μεγαλύτερο μέρος της είναι φάση Πακιστάν. Στην Κωνσταντινούπολη στην πέφτουν άμα ακούς Radiohead. Οπότε, ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Θεωρείς την Τουρκία τριτοκοσμικη;; Όχι, είναι... Βιέννη!!! ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ;;;; Μόνο τα παράλια είναι κοσμοπολίτικα και πολιτισμένα... λόγο ΙΩΝΩΝ προγόνων μου (λόγο των ελληνικών πόλεων και της επιρροής στη περιοχή). Τράβα Ανατολία... πήγαινε Καπαδοκία... κτλ... να δεις "τί εστί βερίκοκο" εκεί, να καταλάβεις τί είναι Τουρκία! Σαν τα επίκαιρα απ' τον πόλεμο εναντίον του ISIS στη Συρία, είναι οι περιοχές και οι κάτοικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Η Καππαδοκία έχει luxury caves όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, τι? Μπορεί κάποιος να μου πει το νόημα αυτών των βίντεο; Υπάρχει περίπτωση να λυγίσω το κινητό μου με τέτοια δύναμη? Να πάρω μαχαίρια και να το χαρακώνω; Να του βάλω φωτιά; Έχει χαζέψει ο κόσμος μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, τι? Ναι δεν υπαρχει θεμα με λυγισμα,ναι δεν χαραζεται η οθονη του ευκολα,αλλα εχει ενδιαφερει οπως αναφερει για την απουσια θυρας των ακουστικων τι επιπτωσεις μπορει να εχει στο κινητο(στο επομενο video λογικα).Αλλωστε δεν σχολιασα ειρωνικα στο παραπανω video απλα πληροφοριακα το ανεβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά κάνει τόσα λεφτά και δε βάζουν ζαφείρι ούτε στο κουμπί που ψευδώς διαδίδεται ότι βάζουν; Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλο ζαφείρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά κάνει τόσα λεφτά και δε βάζουν ζαφείρι ούτε στο κουμπί που ψευδώς διαδίδεται ότι βάζουν; Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλο ζαφείρι Το κουμπί όπως και ο φακός είναι από ζαφείρι, γιαυτό και δεν χαρακωνόταν με το κοπίδι. Πραγματικά έχεις πάρει εσύ ποτέ κατσαβίδι ή δεν ξέρω γω τι μέταλλο και βανδάλιζες το κινητό σου; Τέτοια βίντεο είναι ανούσια για οποιαδήποτε συσκευή οποιασδήποτε εταιρίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει το νόημα αυτών των βίντεο; Υπάρχει περίπτωση να λυγίσω το κινητό μου με τέτοια δύναμη? Να πάρω μαχαίρια και να το χαρακώνω; Να του βάλω φωτιά; Έχει χαζέψει ο κόσμος μου φαίνεται. Εχεις δει ακριβως τι λεει ο ανθρωπος?Στο θεμα με τις οθονες σου δειχνει πανω κατω αν αυτα που σου λενε οι εταιριες ισχυουν(αυτος ηταν που εβγαλε στην φορα και για το Note 7 με το νεο gorila glass οτι κατι δεν παει καλα).Αλλωστε το αναφερει κιολας οτι πιο πολυ το κανει σαν συγκριση μεταξυ κινητων να δει απο πλευρας κατασκευης πως τα πανε και το αναφερει οτι προφανως πιο πολυ κλειδια και κερματα ειναι που ενδιαφερουν τον κοσμο τι αντοχη εχουν. Πιστεψε με εχουν πολυ μεγαλυτερο νοημα τα video αυτα απο το αν εχεις μεγαλυτερο score στο antutu απο Iphone 6s στο Iphone 7 ή στο geekbench. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το κουμπί όπως και ο φακός είναι από ζαφείρι, γιαυτό και δεν χαρακωνόταν με το κοπίδι. Πραγματικά έχεις πάρει εσύ ποτέ κατσαβίδι ή δεν ξέρω γω τι μέταλλο και βανδάλιζες το κινητό σου; Τέτοια βίντεο είναι ανούσια για οποιαδήποτε συσκευή οποιασδήποτε εταιρίας.Το εξηγεί γιατί ΔΕΝ είναι από ζαφείρι, δε θα έπρεπε να χαράσσονται με κοπιδια σκληρότητας 6 στη κλίμακα moh, το ζαφείρι θα πρέπει να χαράσσεται στο 9 Αν το λέει αυτό η ίδια η Apple είναι ψευδής διαφήμιση Κοπιδια δεν έχω πάρει να χαρασσω το κινητό μου όμως σε ρολόγια πχ το κανονικό ζαφείρι ξέρω μετά από αρκετές κακουχίες ότι δε χαράσσεται για κανένα λόγο με πράγματα που υπάρχουν γύρω μας. Και γενικά περιμένω χρόνια τώρα να μπει τουλάχιστον στα πολύ ακριβά κινητά αντί για τη μάπα το gorilla Η Apple σε δύο μικρά σημεία λέει ότι το έβαλε αλλά τελικά δεν έκανε ούτε αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα