suffocater Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτσε μισό λεπτό. Είμαι μια εταιρεία και αποφασίζω να βγάλω Χ συσκευές. Και τις πουλάω ΟΛΕΣ. Δεν κρίνεται επιτυχημένο το σχέδιο? Θα πρέπει πάντα να συγκρίνω τις πωλήσεις με άλλες παλιότερες? Είναι ίδιες οι συνθήκες κάθε φορά? Πρόβλημα θα είχα αν έβγαζα απο το εργοστάσιο Χ συσκευές και δεν θα μπορούσα να τις πουλήσω όλες. Αρα η oneplus που περιμενες με την προσκληση για να αγορασεις,επειδή η ζητηση ήταν μεγαλύτερη απ την προσφορα και πηγαινε η φάση 1:1 (ενα παραγω,ενα πουλάω),ειναι η πιο επιτυχημένη εταιρία στον χώρο. Οχι? επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα κάτι τέτοιο με λίγα sec ψάξιμο στο google (έβαλα να ψάξει: "fotis13 insomnia παντοφλα κινητο" και η google κατάλαβε αμέσως τι θέλω) http://www.insomnia.gr/topic/489721-φημη-h-apple-εξετάζει-το-ενδεχόμενο-να-παράγει-smartphone-των-47/?p=52434077 απλά να καταλαβαίνουμε και λίγο τι πραγματικά χρειαζόμαστε και τι μας κάνουν να νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε και φυσικά είσαι ένας από τους πολλούς που έκραζαν τις "παντόφλες" όταν δεν είχε apple και τώρα δε μπορούν χωρίς αυτές επειδή το λέει η apple.. Καταραμένα γραπτά! Δεν μιλησε κανεις για γούστο.Μιλησε για αποτυχία. Αλλο "δεν μ αρεσει η κοκα κολα",και αλλο το "η κοκα κολα ειναι fail". Υγ.Ειναι και αυτές οι ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ συμπτώσεις που αλλάζουν τα γούστα σε πληρη χρονική αρμονία με την απλ. Μα πώς γινεται ΚΑΘΕ φορα? Ξαφνικα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 3,5 jack απ τους μετόχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα κάτι τέτοιο με λίγα sec ψάξιμο στο google (έβαλα να ψάξει: "fotis13 insomnia παντοφλα κινητο" και η google κατάλαβε αμέσως τι θέλω) http://www.insomnia.gr/topic/489721-φημη-h-apple-εξετάζει-το-ενδεχόμενο-να-παράγει-smartphone-των-47/?p=52434077 απλά να καταλαβαίνουμε και λίγο τι πραγματικά χρειαζόμαστε και τι μας κάνουν να νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε και φυσικά είσαι ένας από τους πολλούς που έκραζαν τις "παντόφλες" όταν δεν είχε apple και τώρα δε μπορούν χωρίς αυτές επειδή το λέει η apple.. Κάποτε θεωρουσα το πιο όμορφο κινητό το Nokia 7110. Κοίταζα το design του και την οθόνη και το καμαρωνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα έβρισκα κάτι τέτοιο με λίγα sec ψάξιμο στο google (έβαλα να ψάξει: "fotis13 insomnia παντοφλα κινητο" και η google κατάλαβε αμέσως τι θέλω) http://www.insomnia.gr/topic/489721-φημη-h-apple-εξετάζει-το-ενδεχόμενο-να-παράγει-smartphone-των-47/?p=52434077 απλά να καταλαβαίνουμε και λίγο τι πραγματικά χρειαζόμαστε και τι μας κάνουν να νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε και φυσικά είσαι ένας από τους πολλούς που έκραζαν τις "παντόφλες" όταν δεν είχε apple και τώρα δε μπορούν χωρίς αυτές επειδή το λέει η apple.. Ε και ? Αναθεωρησα ,τοτε οι αναγκες μου καλυπτοντουσαν απο μικροτερο .Και παλαιοτερα θεωρουσα τα star tac τα καλυτερα κινητα ever και υποδειγμα design . Εδω εσεις εχετε πει τερατα βλ. ειναι ο αλλος με κινεζικο των 200 ευρω και κανει κριτικη σε ναυαρχιδα δεν κοιταει εκει που εχει την μπουρδα του, η κριτικη τον μαρανε . Εχετε κανει τα θεματα της Αpple συγκεντρωση κομπλεξικων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων . To 3.5 jack θα καταργηθει σταδιακα διοτι ειναι παρωχημενη και παλια τεχνολογια, η εποχη ειναι ασυρματα ολα .Οσο και να γκρινιαζετε δεν αλλαζει αυτο παμε μπροστα. Κατα τα αλλα αγαπατε την τεχνολογια. Ααα παλια μου αρεσαν οι ξανθες ,τελευταια οι μελαχρινες δεν ξερω γιατι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichaelJackson Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ε και ? Αναθεωρησα τοτε οι αναγκες μου καλυπτοντουσαν απο μικροτερο .Και παλιαοτερα θεωρουσα τα star tac τα καλυτερα κινητα ever και υποδειγμα design . Εδω εσεις εχετε πει τερατα βλ ειναι ο αλλος με κινεζικο των 200 ευρω και κανει κριτικη σε ναυαρχιδα δεν κοιταει εκει που εχει την μπουρδα του, η κριτικη τον μαρανε . Εχετε κανει τα θεματα της Αpple συγκεντρωση κομπλεξικων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων . To 3.5 jack θα καταργηθει σταδιακα διοτι ειναι παρωχημενη και παλια τεχνολογια, η εποχη ειναι ασυρματα ολα .Οσο και να γκρινιαζετε δεν αλλαζει αυτο παμε μπροστα. Κατα τα αλλα αγαπατε την τεχνολογια. Ααα παλια μου αρεσαν οι ξανθες ,τελευταια οι μελαχρινες δεν ξερω γιατι . Ναι γιατί το Design σας είναι το πρώτο, όταν υπάρχουν κοσμήματα στην αγορά όπως το S7 με την πανέμορφη οθόνη και τα τέλεια Specs τι να το κάνουμε το μήλο; Να μας περιορίζει στα πάντα; Εδώ πόσα χρόνια πέρασαν και ακόμα δεν μπορείτε να στείλετε τραγούδια μέσω Bluetooth! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι γιατί το Design σας είναι το πρώτο, όταν υπάρχουν κοσμήματα στην αγορά όπως το S7 με την πανέμορφη οθόνη και τα τέλεια Specs τι να το κάνουμε το μήλο; Να μας περιορίζει στα πάντα; Εδώ πόσα χρόνια πέρασαν και ακόμα δεν μπορείτε να στείλετε τραγούδια μέσω Bluetooth! Αλλο ενα κλασικο παραδειγμα ,εσυ εισαι με Note 3 για να σκρολαρεις αναμεσα στις φωτος σου σε πιανει χασμουρητο εχεις μισο δευτερολεπτο delay και αυτο το εχω δει εγω ιδιος . Εσυ φυσικα νομιζεις πως εχεις απροβληματιστη λειτουργια ,ειναι τι παραστασεις εχει ο καθενας .Και τον αφρικανο αν τον φερεις στην Ελλαδα ,Ελβετια θα του φανει . Το bt δεν με πειραζει αυτο που με κανει να μην κοιμαμαι τα βραδια ειναι που δεν εχουμε ραδιο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichaelJackson Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλο ενα κλασικο παραδειγμα ,εσυ εισαι με Note 3 για να σκρολαρεις αναμεσα στις φωτος σου σε πιανει χασμουρητο εχεις μισο δευτερολεπτο delay και αυτο το εχω δει εγω ιδιος . Εσυ φυσικα νομιζεις πως εχεις απροβληματιστη λειτουργια ,ειναι τι παραστασεις εχει ο καθενας .Και τον αφρικανο αν τον φερεις στην Ελλαδα ,Ελβετια θα του φανει . Το bt δεν με πειραζει αυτο που με κανει να μην κοιμαμαι τα βραδια ειναι που δεν εχουμε ραδιο . 900€ συσκευή και να μην έχει μεταφορά αρχείων με BT, Split Screen, πενάκι και όλα τα καλούδια που προσφέρουν οι άριστες εταιρίες που σέβονται τον καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 900€ συσκευή και να μην έχει μεταφορά αρχείων με BT, Split Screen, πενάκι και όλα τα καλούδια που προσφέρουν οι άριστες εταιρίες που σέβονται τον καταναλωτή. Εκρηκτικος σεβασμος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichaelJackson Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εκρηκτικος σεβασμος ? Ναι βρήκατε αφορμή με τα ατυχήματα, ενώ τα δικά σας δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, ο ποδηλάτης.. η μαθήτρια.. πρίζες.. αλλά σοβαρή εταιρία σου λέει μετά που ούτε αναγνώρισε το πρόβλημα και ορίστε οι πελάτες της τους πουλάει 900€ συσκευές με 2 χρονών τεχνολογία και αυτοί μπε.. κάθε χρόνο σαν τους τσιγγάνους έξω στα πεζοδρόμια έτσι και φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να κι ένα από τα πρώτα unboxings από τον συναγωνιστή Marques Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είχαν πει ότι φέτος δε θα έχουν θέματα διαθεσιμότητας; Αυτοί γιατί στήνουν αντίσκηνα; Τηρούν το έθιμο ή είναι εγκάθετοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichaelJackson Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είχαν πει ότι φέτος δε θα έχουν θέματα διαθεσιμότητας; Αυτοί γιατί στήνουν αντίσκηνα; Τηρούν το έθιμο ή είναι εγκάθετοι; Εκεί τους έχει καταντήσει αυτή η εταιρία, να αφήνουν τα σπίτια τους και να την βγάζουν στους δρόμους για ένα παλαιάς τεχνολογίας κινητό που θα το χρυσοπληρώσουν και από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αλήθεια δεν απαγορεύεται αυτό που κάνουν; Σοβαρά τώρα, χρόνια μου κάνει εντύπωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είχαν πει ότι φέτος δε θα έχουν θέματα διαθεσιμότητας; Αυτοί γιατί στήνουν αντίσκηνα; Τηρούν το έθιμο ή είναι εγκάθετοι; Έχει γίνει κάτι σαν ...happening όλο αυτό. Αν τους δεις απο κοντά (είχα βρεθεί εκεί στο κεντρικό του Βερολίνου στην κυκλοφορία του 6s), θα δεις διαφορετικές φάτσες: τον gadgetάκια που δεν αντέχει να περιμένει, τον τουρίστα που ούτως ή άλλως κυκλοφορεί με ένα αντίσκηνο στην πλάτη και αράζει όπου βρει κόσμο, τον "δούλο" που τον έστειλαν απο κάποιο κατάστημα για να σταθεί στην ουρά και να πάρει πρώτος όσα μπορέσει για να τα πουλήσουν μετά πρώτοι σε υψηλότερες τιμές, κλπ κλπ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, μεγάλα παιδιά είναι/είμαστε! Εκεί τους έχει καταντήσει αυτή η εταιρία, να αφήνουν τα σπίτια τους και να την βγάζουν στους δρόμους για ένα παλαιάς τεχνολογίας κινητό που θα το χρυσοπληρώσουν και από πάνω. Αν προσπαθήσεις λίγο, ίσως δεν σε περάσουμε μόνο για troll... Αλήθεια δεν απαγορεύεται αυτό που κάνουν; Σοβαρά τώρα, χρόνια μου κάνει εντύπωση Ειδικά στο Βερολίνο και στο σημείο που είναι το store, απαγορεύεται να κατασκηνώσεις, αλλά δεν θα παραξενευτώ αν και το ίδιο το κατάστημα έχει κάνει κάποιου είδους συμφωνία με τις αρχές για αυτές τις ημέρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πότε θα ανοίξει Apple store στην Αθήνα ρε γμτ, να ζήσουμε και εμείς τέτοιες συγκινήσεις. Ακόμα και ο Ριζοσπάστης θα βάλει πρωτοσέλιδο για την Apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πότε θα ανοίξει Apple store στην Αθήνα ρε γμτ, να ζήσουμε και εμείς τέτοιες σεργιανίσεις. Ακόμα και ο Ριζοσπάστης θα βάλει πρωτοσέλιδο για την Apple. Θα πρέπει να είναι τρελοί στην Apple για να αποφασίσουν να ανοίξουν επίσημο store Ελλάδα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα