Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oποιος συνέδεε το τηλεφωνο του με το στερεοφωνικο στο αμαξι για να ακουει μουσικη και φορτιζε παραλληλα?

Ξέρω,ξερω,"παμε μπροστά".

Δημιουργεί πολλαπλά θέματα. Βέβαια, αυτός που έχει iPhone 6 και το χρησιμοποιεί για να ακούει στο αυτοκίνητο, απλά δε θα πάρει το 7.

Θέλω να πω οτι για τον α,β,γ, λόγο κάποιον τον δυσκολεύει η απώλεια του 3,5mm jack, πολύ απλά, δε θα πάρει κινητό που ΔΕΝ έχει αυτό το jack. Δηλαδή στο τέλος τέλος, δεν αναγκάζει καμία εταιρεία τους καταναλωτές να "δυσκολευτούν". Αν τώρα αυτή η απόφαση της Apple αποδειχτεί φλόμπα, αυτό θα φανεί και στις πωλήσεις και παντού. 

Παραδείγματος χάριν, έχω ακούσει το επιχείρημα για φόρτιση και μουσική ταυτόχρονα. Εγώ αυτό το κάνω ψιλοσυχνά. Βάζω το κινητό στο backpack, με ένα powerbank και παράλληλα ακούω με ενσύρματα ακουστικά. Αν λοιπόν για μένα είναι τόσο σημαντικό αυτό, θα μπορούσα άνετα (έχοντας δώσει 750 ευρώ για κινητό -που δε θα τα δώσω, αλλά λέμε τώρα) να τσιμπήσω κάτι σαν το splitter της Belkin και να είμαι άρχοντας. Αλλιώς, απλά δε θα το πάρω

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργεί πολλαπλά θέματα. Βέβαια, αυτός που έχει iPhone 6 και το χρησιμοποιεί για να ακούει στο αυτοκίνητο, απλά δε θα πάρει το 7.

Θέλω να πω οτι για τον α,β,γ, λόγο κάποιον τον δυσκολεύει η απώλεια του 3,5mm jack, πολύ απλά, δε θα πάρει κινητό που ΔΕΝ έχει αυτό το jack. Δηλαδή στο τέλος τέλος, δεν αναγκάζει καμία εταιρεία τους καταναλωτές να "δυσκολευτούν". Αν τώρα αυτή η απόφαση της Apple αποδειχτεί φλόμπα, αυτό θα φανεί και στις πωλήσεις και παντού. 

Παραδείγματος χάριν, έχω ακούσει το επιχείρημα για φόρτιση και μουσική ταυτόχρονα. Εγώ αυτό το κάνω ψιλοσυχνά. Βάζω το κινητό στο backpack, με ένα powerbank και παράλληλα ακούω με ενσύρματα ακουστικά. Αν λοιπόν για μένα είναι τόσο σημαντικό αυτό, θα μπορούσα άνετα (έχοντας δώσει 750 ευρώ για κινητό -που δε θα τα δώσω, αλλά λέμε τώρα) να τσιμπήσω κάτι σαν το splitter της Belkin και να είμαι άρχοντας. Αλλιώς, απλά δε θα το πάρω

Με καλυψες,Εκει θέλω να καταλήξω.

Οτι για να κάνεις ο,τι εκανες με προηγούμενο κινητο,τωρα θα πρεπει να δωσεις περισσότερα φραγκα για να παρεις κ αλλα πραγματα.

Λεφτά υπαρχουν.

Με καλυψες,Εκει θέλω να καταλήξω.

Οτι για να κάνεις ο,τι εκανες με προηγούμενο κινητο,τωρα θα πρεπει να δωσεις περισσότερα φραγκα για να παρεις κ αλλα πραγματα.

Λεφτά υπαρχουν.

Και οχι μόνο αυτό, αλλα θα ειναι και πιο ακριβή η ίδια η συσκευή...

Καλύτερη ποιότητα ήχου.

Δύο παρατηρήσεις σε αυτό:

1) Καλύτερη ποιότητα ήχου θα έχει μόνο με την προυπόθεση οτι το DAC που θα έχουν ενσωματωμένο τα lightning ακουστικά είναι καλύτερο απο το DAC που έχει το κινητό.

2) Ο αδύναμος κρίκος στον ήχο είναι πάντα τα ηχεία. Αυτά προσθέτουν τάξεις μεγέθους παραπάνω distortion σε σχέση με το DAC ή τις απώλειες που έχει το MP3 encoding.

Σχετικα με την τελευταια προταση εκει ειναι ολη η ουσια .

Η τεχνολογια αυτη μετραει δεκαετιες υπαρξης ειναι καιρος να παμε μπροστα .Οπως εκραζαν και οταν αφαιρεσε τα οπτικα μεσα απο τα Mac  ετσι και τωρα το παραδειγμα της θα το ακολουθησουν και αλλες εταιρειες 

και για μια ακομα φορα θα θεσει τα standards  στην βιομηχανια και με την καλυτερη υλοποιηση που ειναι ιδιαιτερα σημαντικο .

Το να καταργείς έναν ευρέως διαδεδομένο τρόπο διασύνδεσης με κάτι το οποίο δέν προσφέρει κανένα ουσιαστικό πλεονέκτημα (ίσα ίσα έχει πολλά μειονεκτήματα) μόνο βήμα μπροστά δέν είναι.

Συσκευή με minijack μπορείς να τη συνδέσεις σε ενισχυτή ηχου της δεκαετίας του 70, σε αυτοκίνητα, σε Smart TV τελευταίας τεχνολογίας κτλ. Το οτι μπορεί να διασυνδέσει τόσες διαφορετικές συσκευές διαφορετικών χρονολογιών δείχνει πόσο χρήσιμο είναι το minijack σαν τεχνολογία.

Αντίθετα, τα ακουστικά με lightning μονο στο iphone θα μπορείς να τα βάλεις. Οι άλλοι κατασκευαστές δέν προκειται να ακολουθήσουν γιατι πολύ απλά το lightning είναι proprietary βύσμα της Apple και δέν το δίνει σε άλλους κατασκευαστές (και ούτε οι άλλοι θέλουν να το πάρουν).

Να θυμίσω οτι παρόμοια φάση είχε γίνει και στο παρελθόν με το Firewire, οπου αν και είχε πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το USB, η Apple ζητούσε δικαιώματα σε όσους OEM ήθελαν να το ενσωματώσουν στις συσκευές τους, και έτσι πρακτικά το σκότωσε.

• Like 1

Ενημερωτικα ,εχουν ανοιξει πλεον σε ολες τις μεγαλες αλυσιδες και εταιρειες οι  εκδηλωσεις ενδιαφεροντος  με  τις μεχρι τωρα πληροφοριες να συγκλινουν πως στην πρωτη παρτιδα θα ερθουν ελαχιστα 7  plus  jet black .

Οποτε οποιος προλαβει πηρε .

Εισαι για  το plus ρε Billdanos   ειναι μονοδρομος  και η διαφορα σχετικα μικρη .To μεγεθος δεν ειναι τιποτα θα το συνηθισεις προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες .

το προβλημα με τα μεγαλα κινητα ειναι το τζιν :/

γιατι κι εμενα με βολευει απιστευτα να γραφω οταν εχω μεγαλη οθονη,γιατι με οτιδηποτε μικροτερο απο 5.5 με ενα δαχτυλο πατα 2 πληκτρα μαζι.

το προβλημα με τα μεγαλα κινητα ειναι το τζιν :/

γιατι κι εμενα με βολευει απιστευτα να γραφω οταν εχω μεγαλη οθονη,γιατι με οτιδηποτε μικροτερο απο 5.5 με ενα δαχτυλο πατα 2 πληκτρα μαζι.

Ναι το καταλαβαινω αυτο αλλα εγω δεν το βαζω ποτε σε τσεπη τζην   συνηθως εχω τσαντακια .Επισης πλεον και εγω δεν μπορω σε μικροτερη οθονη κανω βαρια χρηση   θελω επιφανεια μεγαλη.

Πολυ σωστα εκανε που εβγαλε την θυρα ακουστικων. Τα bluetooth ειναι πολυ πιο πρακτικα και βολικα.

Το bluetooth όμως δίνει χαμηλότερης ποιότητας ήχο από την ενσύρματη σύνδεση.

• Super Moderators

Το bluetooth όμως δίνει χαμηλότερης ποιότητας ήχο από την ενσύρματη σύνδεση.

Τα νέα ασύρματα που έβγαλε όμως δεν είναι ακριβώς bluetooth. Νομίζω το bt το χρησιμοποιούν μόνο το pairing και όχι και για τη μετάδοση των data της μουσικής.

Τα νέα ασύρματα που έβγαλε όμως δεν είναι ακριβώς bluetooth. Νομίζω το bt το χρησιμοποιούν μόνο το pairing και όχι και για τη μετάδοση των data της μουσικής.

To αντιστροφο γινεται.

Bluetooth ειναι και αυτο χρησιμοποιουν για τη μεταδοση της μουσικης, οποτε ο ηχος θα ειναι λιγο υποδεεστερος απο οτι τα ιδια θεωρητικα ακουστικα σε ενσυρματα.

Να θυμίσω οτι παρόμοια φάση είχε γίνει και στο παρελθόν με το Firewire, οπου αν και είχε πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το USB, η Apple ζητούσε δικαιώματα σε όσους OEM ήθελαν να το ενσωματώσουν στις συσκευές τους, και έτσι πρακτικά το σκότωσε.

Δεν ήταν μόνο της Apple. http://www.mpegla.com/main/programs/1394/pages/Licensors.aspx

Δεν θυμάμαι υπολογιστή ή laptop χωρίς κάποιο FireWire. Από περιφερειακά όμως ελάχιστα. Κυρίως βιντεοκάμερες και κάποιοι σκληροί.

• Super Moderators

To αντιστροφο γινεται.

Bluetooth ειναι και αυτο χρησιμοποιουν για τη μεταδοση της μουσικης, οποτε ο ηχος θα ειναι λιγο υποδεεστερος απο οτι τα ιδια θεωρητικα ακουστικα σε ενσυρματα.

Εγώ δεν το έγραψα καλά πριν, νομίζοντας πως επειδή είδα αναφορές σε aac κλπ θα χρησιμοποιούσε και το wifi για τη μετάδοση της μουσικής. 

Oταν είναι συνδεδεμένα με το νέο iphone τα νέα ασύρματα ακουστικά στέλνουν aac μιας και το υποστηρίζει το νέο W1 chip. Ενώ αν τα συνδέσεις με οποιαδήποτε άλλη συσκευή με bt, τότε λειτουργούν όπως όλα τα υπόλοιπα. Έκανε δηλαδή κάτι ανταγωνιστικό ως προς το aptX. 

http://www.digitalaudioreview.net/2016/09/assume-bluetooth-piped-aac-apple-makes-an-ass-out-of-you-and-me/

Εγώ δεν το έγραψα καλά πριν, νομίζοντας πως επειδή είδα αναφορές σε aac κλπ θα χρησιμοποιούσε και το wifi για τη μετάδοση της μουσικής. 

Oταν είναι συνδεδεμένα με το νέο iphone τα νέα ασύρματα ακουστικά στέλνουν aac μιας και το υποστηρίζει το νέο W1 chip. Ενώ αν τα συνδέσεις με οποιαδήποτε άλλη συσκευή με bt, τότε λειτουργούν όπως όλα τα υπόλοιπα. Έκανε δηλαδή κάτι ανταγωνιστικό ως προς το aptX. 

http://www.digitalaudioreview.net/2016/09/assume-bluetooth-piped-aac-apple-makes-an-ass-out-of-you-and-me/

Σημαντικο μειονεκτημα που δεν υποστηριζουν aptx.

Ας ελπισουμε οτι η λυση της apple ειναι καλυτερη απο το aptx, γιατι διαφορετικα τα ακουστικα της δεν θα ακουγονται απλα χειροτερα απο τα αντιστοιχα θεωρητικα ενσυρματα, αλλα χειροτερα απο αντιστοιχα θεωρητικα bluetooth με aptx.

• Super Moderators

Σημαντικο μειονεκτημα που δεν υποστηριζουν aptx.

Ας ελπισουμε οτι η λυση της apple ειναι καλυτερη απο το aptx, γιατι διαφορετικα τα ακουστικα της δεν θα ακουγονται απλα χειροτερα απο τα αντιστοιχα θεωρητικα ενσυρματα, αλλα χειροτερα απο αντιστοιχα θεωρητικα bluetooth με aptx.

Κανένα aptX από όσα χρυσοπληρωσα δεν με έπεισε για την ανωτερότητα του σε σχέση με άλλα που δεν το υποστήριζαν. Γι αυτό και επιστρέφω κάθε φορά στα ενσύρματα μετά από λίγο καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...