Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μία γυάλινη οθόνη (π.χ. iPhone) δε θα πάθει κάτι. Και AZAX βάλε. Οθόνες σε συσκευές των 80-100 ευρώ βέβαια, που είναι πλαστικές, μπορεί να θαμπώσουν μόνιμα με οινόπνευμα ή άλλα καθαριστικά. Οπότε, ελέγχουμε τη συσκευή μας τι οθόνη "φοράει". Πάλι δεν το ρισκάρω χρησιμοποιώ καθαριστικό σπρέι για οθόνες που δεν περιέχει οινόπνευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 What? Ποτέ δεν χρησιμοποιείς καθαριστικά που περιέχουν οινόπνευμα πάνω στις οθόνες. Τα πάντα με καθαρό οινόπνευμα τα καθαρίζω. Μόνο πολύ φτηνά πλαστικά χαλάνε. Το Wacom Intuos 4 μου που το καθάριζα κάθε 3-4 μέρες με οινόπνευμα έκανε 5 χρόνια να χαλάσει το πλαστικό. Τα καθαριστικά spray είναι άθλια και πασαλείβουν, το καθαρό οινόπνευμα δεν αφήνει ίχνος δαχτυλιών επάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogero Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι άσχετο ... Κάνα νεο ήχο κλήσης βάλανε οι τραγικοί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι άσχετο ... Κάνα νεο ήχο κλήσης βάλανε οι τραγικοί ; Mε το iOS 10 θα βγάλανε κανένα. Ο ήχος κλήσης του 6αριού πάντως δεν νομίζω να ξεπεραστεί ποτέ. Τον αγάπησα στο LG G4 μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το επόμενο iPhone θα πάει σε ασύρματη φόρτιση για να λύσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την ακρόαση, παράλληλα με την φόρτιση. Είναι λάθος αυτό που έχει γίνει με το jack και όσο και να θέλει να στηρίξει κανείς την Apple, εδώ πρέπει να το παραδεχτεί αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία IMHO. Εγω πραγματικα περιμενα να βαλουν και εναν αναπτορα που θα σου επιτρεπει να φορτιζεις και να εχεις τα ακουστικα συνδεδεμενα ταυτοχρονα. Η απουσια του μου φαινεται μεγαλο φαουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω πραγματικα περιμενα να βαλουν και εναν αναπτορα που θα σου επιτρεπει να φορτιζεις και να εχεις τα ακουστικα συνδεδεμενα ταυτοχρονα. Η απουσια του μου φαινεται μεγαλο φαουλ. Τους πρόλαβε η Belkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τους πρόλαβε η Belkin Και μετα βαζεις αλλο ενα απο πανω και αλλο ενα και αλλο ενα και αλλο ενα και ακουνε μουσικη απο ενα κινητο 4 ατομα! Αντε γεια android! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και μετα βαζεις αλλο ενα απο πανω και αλλο ενα και αλλο ενα και αλλο ενα και ακουνε μουσικη απο ενα κινητο 4 ατομα! Αντε γεια android! Μόνο 4? Βάλε όσα Dongle θες φτιάξε στην ανάγκη και γέφυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο 4? Βάλε όσα Dongle θες φτιάξε στην ανάγκη και γέφυρα. Nα το ξαναπω; Αντε γεια Android! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Nα το ξαναπω; Αντε γεια Android! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 What? Πανάκι με καθαρό οινόπνευμα και μόνο εξωτερικά. Σιγα μην το βαλω και σε κορνιζα.Εγω τα πραγματα τα αγοραζω για να τα ευχαριστιεμαι, οχι να ζω με το αγχος μην γρατζουνιστει λιγο η να σκουπιζω καθε δαχτυλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σοβαρά ευχαριστιέσαι με τα στημένα δίχως χιούμορ σκετς του Kimmel? Jesus... Οχι,δεν γελάω,θλιβομαι. Επειδή δεν ειναι στημένο. Δεν θα είχε λόγο αλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγα μην το βαλω και σε κορνιζα.Εγω τα πραγματα τα αγοραζω για να τα ευχαριστιεμαι, οχι να ζω με το αγχος μην γρατζουνιστει λιγο η να σκουπιζω καθε δαχτυλια. Ε εντάξει ρε φίλε, smartphone είναι. Όχι παϊδάκι γάλακτος για φυσαρμόνικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ε εντάξει ρε φίλε, smartphone είναι. Όχι παϊδάκι γάλακτος για φυσαρμόνικα μωρε του δινω και καταλαβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souki7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Σταματηστε να λετε τεχνολογια retina.Δεν υπαρχει τεχνολογια ρετινα ειναι κολπο μαρκετινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα