Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία γυάλινη οθόνη (π.χ. iPhone) δε θα πάθει κάτι. Και AZAX βάλε. :P Οθόνες σε συσκευές των 80-100 ευρώ βέβαια, που είναι πλαστικές, μπορεί να θαμπώσουν μόνιμα με οινόπνευμα ή άλλα καθαριστικά.

Οπότε, ελέγχουμε τη συσκευή μας τι οθόνη "φοράει".

Πάλι δεν το ρισκάρω χρησιμοποιώ καθαριστικό σπρέι για οθόνες που δεν περιέχει οινόπνευμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

What? Ποτέ δεν χρησιμοποιείς καθαριστικά που περιέχουν οινόπνευμα πάνω στις οθόνες. 

Τα πάντα με καθαρό οινόπνευμα τα καθαρίζω. Μόνο πολύ φτηνά πλαστικά χαλάνε. Το Wacom Intuos 4 μου που το καθάριζα κάθε 3-4 μέρες με οινόπνευμα έκανε 5 χρόνια να χαλάσει το πλαστικό.

Τα καθαριστικά spray είναι άθλια και πασαλείβουν, το καθαρό οινόπνευμα δεν αφήνει ίχνος δαχτυλιών επάνω. :P

Κατι άσχετο ...

Κάνα νεο ήχο κλήσης βάλανε οι τραγικοί ;

Mε το iOS 10 θα βγάλανε κανένα. Ο ήχος κλήσης του 6αριού πάντως δεν νομίζω να ξεπεραστεί ποτέ. Τον αγάπησα στο LG G4 μου  :lol:

Το επόμενο iPhone θα πάει σε ασύρματη φόρτιση για να λύσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την ακρόαση, παράλληλα με την φόρτιση.

Είναι λάθος αυτό που έχει γίνει με το jack και όσο και να θέλει να στηρίξει κανείς την Apple, εδώ πρέπει να το παραδεχτεί αυτό.

Δεν υπάρχει δικαιολογία IMHO.

Εγω πραγματικα περιμενα να βαλουν και εναν αναπτορα που θα σου επιτρεπει να φορτιζεις και να εχεις τα ακουστικα συνδεδεμενα ταυτοχρονα.

Η απουσια του μου φαινεται μεγαλο φαουλ.

Εγω πραγματικα περιμενα να βαλουν και εναν αναπτορα που θα σου επιτρεπει να φορτιζεις και να εχεις τα ακουστικα συνδεδεμενα ταυτοχρονα.

Η απουσια του μου φαινεται μεγαλο φαουλ.

Τους πρόλαβε η Belkin :D 

hero.372.jpg

• Like 1

Τους πρόλαβε η Belkin :D

hero.372.jpg

Και μετα βαζεις αλλο ενα απο πανω και αλλο ενα και αλλο ενα και αλλο ενα και ακουνε μουσικη απο ενα κινητο 4 ατομα!

Αντε γεια android! :P

Και μετα βαζεις αλλο ενα απο πανω και αλλο ενα και αλλο ενα και αλλο ενα και ακουνε μουσικη απο ενα κινητο 4 ατομα!

Αντε γεια android! :P

Μόνο 4? Βάλε όσα Dongle θες :P φτιάξε στην ανάγκη και γέφυρα. 

What? Πανάκι με καθαρό οινόπνευμα και μόνο εξωτερικά.

Σιγα μην το βαλω και σε κορνιζα.Εγω τα πραγματα τα αγοραζω για να τα ευχαριστιεμαι, οχι να ζω με το αγχος μην γρατζουνιστει λιγο η να σκουπιζω καθε δαχτυλια.

• Like 1

Σοβαρά ευχαριστιέσαι με τα στημένα δίχως χιούμορ σκετς του Kimmel? Jesus...

Οχι,δεν γελάω,θλιβομαι.

Επειδή δεν ειναι στημένο.

Δεν θα είχε λόγο αλλωστε.

Σιγα μην το βαλω και σε κορνιζα.Εγω τα πραγματα τα αγοραζω για να τα ευχαριστιεμαι, οχι να ζω με το αγχος μην γρατζουνιστει λιγο η να σκουπιζω καθε δαχτυλια.

Ε εντάξει ρε φίλε, smartphone είναι. Όχι παϊδάκι γάλακτος για φυσαρμόνικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...