Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να εισαι μεγαλο γιδι να παθει ο κυριοτερος ανταγωνιστης σου τετοια ζημια με ενα εξαρτημα και εσυ να μην δωσεις την τριπλασια προσοχη στο δικο σου.

Ναι γιατί ως γνωστόν οι μπαταρίες σε τόσα εκατομμύρια συσκευές τοποθετούνται τρεις βδομάδες πριν την αποστολή στον πελάτη. Όταν έσκασε το φιάσκο της Samsung τα iPhone που προορίζονται για preorder είχαν ήδη περάσει στο στάδιο της συσκευασίας.

Δημοσ.

Η εγγύηση δεν καλύπτει καταστροφή από νερό.

iPhone 7 and iPhone 7 Plus are splash, water, and dust resistant and were tested under controlled laboratory conditions with a rating of IP67 under IEC standard 60529. Splash, water, and dust resistance are not permanent conditions and resistance might decrease as a result of normal wear. Do not attempt to charge a wet iPhone; refer to the user guide for cleaning and drying instructions. Liquid damage not covered under warranty.

Δημοσ.

iPhone 7 and iPhone 7 Plus are splash, water, and dust resistant and were tested under controlled laboratory conditions with a rating of IP67 under IEC standard 60529. Splash, water, and dust resistance are not permanent conditions and resistance might decrease as a result of normal wear. Do not attempt to charge a wet iPhone; refer to the user guide for cleaning and drying instructions. Liquid damage not covered under warranty.

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση αυτό. Θεωρώ πως θέλει να αποφύγει τύπους που θα το πιέσουν με το ζόρι προσπαθώντας να το καταστρέψουν; Δεν ξέρω. Από την άλλη αν το "controlled laboratory conditions" που τους έδωσε το IP67 είναι μούφα, τότε το backlash θα είναι πολύ σημαντικό από κόσμο που τους έπεσε απλώς ένα ποτήρι νερό πάνω. Υποθέτω πώς στα κλασικά "reviews-drop tests" θα δοκιμαστεί και η αδιαβροχοποίηση

Δημοσ.

Ναι γιατί ως γνωστόν οι μπαταρίες σε τόσα εκατομμύρια συσκευές τοποθετούνται τρεις βδομάδες πριν την αποστολή στον πελάτη. Όταν έσκασε το φιάσκο της Samsung τα iPhone που προορίζονται για preorder είχαν ήδη περάσει στο στάδιο της συσκευασίας.

Συμφωνω, αλλα σιγουρα η Apple θα εκανε μετα το συμβαν της Samsung και αλλα τεστ στις μπαταριες, και αν εβλεπε οτι υπαρχει προβλημα δεν θα τα διεθετε στην αγορα και θα προλαβαινε το κακο.
Δημοσ.

iPhone 7 and iPhone 7 Plus are splash, water, and dust resistant and were tested under controlled laboratory conditions with a rating of IP67 under IEC standard 60529. Splash, water, and dust resistance are not permanent conditions and resistance might decrease as a result of normal wear. Do not attempt to charge a wet iPhone; refer to the user guide for cleaning and drying instructions. Liquid damage not covered under warranty.

Στην αρχή μου έκανε κι εμένα εντύπωση αυτό. Λέω τι φάση, συσκευή IP67 και δεν καλύπτουν ζημιά από το νερό; Αλλά μετά το καλοσκέφτηκα. Για να γίνει ζημιά από το νερό, πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια της συσκευής (π.χ. με παρατεταμένη βύθιση, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από το IP67). Συνεπώς, για να έχει ζημιά από νερό η συσκευή, θα πρέπει να έχεις παραβιάσει τους όρους της εγγύησης.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HxXbrnJ6l4A"frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Αυτός ο πάπαρος ο Kimmel δε βαρέθηκε με το ίδιο κακόγουστο -και στημμένο- "αστείο" τόσα χρόνια; Στην αρχή που το έκανε πριν 5-6 χρόνια πρώτα ψαρώσαμε, μετά που το καταλάβαμε γελάσαμε. Τώρα πια δεν έχει πλάκα. Το ίδιο ανέκδοτο άμα το πεις 5 φορές γίνεται απλά βαρετό.

• Like 4
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι άντε εσύ να αποδείξεις ότι το τηλέφωνο σου έπεσε σε βάθος μικρότερο του ενός μέτρου ή ότι σου έμεινε λιγότερο από μισή ώρα βυθισμένο. Με άλλα λόγια αν έχεις πρόβλημα με την αδιαβροχοποίηση δεν είσαι καλυμμένος..

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι άντε εσύ να αποδείξεις ότι το τηλέφωνο σου έπεσε σε βάθος μικρότερο του ενός μέτρου ή ότι σου έμεινε λιγότερο από μισή ώρα βυθισμένο. Με άλλα λόγια αν έχεις πρόβλημα με την αδιαβροχοποίηση δεν είσαι καλυμμένος..

Δυστυχως.

Αλλες εταιρειες καλυπτουν και τη ζημια απο νερο στην εγγυηση.

Μην δινεις ιδιαιτερη σημασια στις φθηνες δικαιολογιες απο φερεφωνα του marketing των εταιρειων για να δικαιολογησουν την αποφαση να μην καλυπτουν τη ζημια απο το νερο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως.

Αλλες εταιρειες καλυπτουν και τη ζημια απο νερο στην εγγυηση.

Ποιες εταιρίες? Γιατί μέχρι στιγμής δεν μου έτυχε καμία, μάλιστα πήγαν να μου φορτώσουν ότι το έπαθε το πρόβλημα από υγρασία όταν το πήγα για επισκευή, πράγμα που δεν το έπραξε ποτέ η Apple.

Δημοσ.

Ποιες εταιρίες? Γιατί μέχρι στιγμής δεν μου έτυχε καμία, μάλιστα πήγαν να μου φορτώσουν ότι το έπαθε το πρόβλημα από υγρασία όταν το πήγα για επισκευή, πράγμα που δεν το έπραξε ποτέ η Apple.

H sony πχ με τα z3 καλυπτει την ζημια απο νερο στην εγγυηση.

Προσεξε, οχι καθε ζημια απο νερο(πχ αν το εβαλες σε θαλασσινο ή ειχες ανοιχτα τα καπακια ή ηταν σοβαρα χτυπημενο το κινητο).

Αρκετα sony z3 εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης γιατι πηραν νερο, ενω δεν επρεπε να παρουν. (ειναι αδιαβροχα)

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα πειραμάτων, αν μια εταιρεία σου "πουλάει" ένα χαρακτηριστικό τότε πρέπει να το καλύπτει και με εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα πειραμάτων, αν μια εταιρεία σου "πουλάει" ένα χαρακτηριστικό τότε πρέπει να το καλύπτει και με εγγύηση.

Το καλυπτει με εγγυηση συμφωνα με τις προδιαγραφες που εχει το προτυπο .Το οποιο δεν σε καλυπτει αν το παρω εγω και  το παω 50 μετρα π,χ η' ο αργοσχολος στο youtube  το αφησει μεσα σε μια μπανιερα μια βδομαδα.

Δημοσ.

H sony πχ με τα z3 καλυπτει την ζημια απο νερο στην εγγυηση.

Προσεξε, οχι καθε ζημια απο νερο(πχ αν το εβαλες σε θαλασσινο ή ειχες ανοιχτα τα καπακια ή ηταν σοβαρα χτυπημενο το κινητο).

Αρκετα sony z3 εχουν αλλαχτει εντος εγγυησης γιατι πηραν νερο, ενω δεν επρεπε να παρουν. (ειναι αδιαβροχα)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440982#post6889950

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...