Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστεύεις ότι κοιτάμε στα 7s ή στα 8 (αν ονομαστούν έτσι τέλος πάντων) για τέτοιες αλλαγές;

Πιστεύω το 7S ή 8 να έχει OLED γιατί θεωρητικά θα πρέπει να βγάλουν το 10 Year Anniversary iPhone. Οπότε θα το τουμπανιάσουν μέχρι εκεί που δεν πάει και αυτοί που θα παραγγείλουν τώρα το 7άρι θα πάρουν @@ με το συμπάθιο :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστεύω το 7S ή 8 να έχει OLED γιατί θεωρητικά θα πρέπει να βγάλουν το 10 Year Anniversary iPhone. Οπότε θα το τουμπανιάσουν μέχρι εκεί που δεν πάει και αυτοί που θα παραγγείλουν τώρα το 7άρι θα πάρουν @@ με το συμπάθιο :P

Χαχα! Ξέρεις τί σκέφτομαι. Παίρνεις τα Χριστούγεννα ένα iPhone και έρχεται και σου πετάει σε ένα 6μηνο ένα συνήθως αρκετά καλύτερο "s". Κι επειδή κάποια χαρακτηριστικά στα δίνει με το σταγονόμετρο, έχει την δυνατότητα να στο κάνει αυτό.

Nαι αν ενσωματωσει τοσο μεγαλες και σημαντικες αλλαγες(που δεν το θεωρω  απιθανο ) θα ντραπουμαι να το παρουμε ...

• Super Moderators

Χαχα! Ξέρεις τί σκέφτομαι. Παίρνεις τα Χριστούγεννα ένα iPhone και έρχεται και σου πετάει σε ένα 6μηνο ένα συνήθως αρκετά καλύτερο "s". Κι επειδή κάποια χαρακτηριστικά στα δίνει με το σταγονόμετρο, έχει την δυνατότητα να στο κάνει αυτό.

Θες να πάμε ένα στοίχημα για το πότε θα δούμε και το νέο Samsung S8? Την ίδια τακτική ακολουθούν όλοι ως προς τα κορυφαία μοντέλα τους!

• Like 1

Δύσκολο τα S Βγαίνουν κάθε 12 μήνες. Η απορία μου είναι αν βγάλει κανένα Special Edition iPhone ή αντί για S βγάλει το 8

USB-C is a next-generation industry standard that allows charging, data transfer, and video—all in one simple connector. Your MacBook comes with one USB-C port:

USB-C is a next-generation industry standard that allows charging, data transfer, video and audio —all in one simple connector. Your iPhone 8 comes with one USB-C port:

• Like 1

USB-C is a next-generation industry standard that allows charging, data transfer, video and audio —all in one simple connector. Your iPhone 8 comes with one USB-C port:

και αυτοί που έχουν τα ακουστικά από το 7άρι θα χρειαστούν αντάπτορα πάλι.

Θες να πάμε ένα στοίχημα για το πότε θα δούμε και το νέο Samsung S8? Την ίδια τακτική ακολουθούν όλοι ως προς τα κορυφαία μοντέλα τους!

Το 6μηνο το είπα καθ'υπερβολή. Εννοώ να το πάρεις χειμώνα και να βγει το επόμενο αρκετά καλύτερο με λίγο "δεδομένα" χαρακτηριστικά τον Σεπτέμβρη. Λίγο πολύ τα Android flagships έχουν φτάσει σε ένα ταβάνι από άποψη χαρακτηριστικών βάσει της δεδομένης τεχνολογίας αυτή τη στιγμή. Δε θα έλεγα ότι από το S7 λείπει κάτι από άποψη χαρακτηριστικών. Αδιαβροχοποίηση, γρήγορη φόρτιση, υψηλό PPI, AMOLED, δυνατό γυαλί, σωστότατη κάμερα. Το S8 θα δώσει καλύτερο επεξεργαστή, ίσως καλύτερη RAM? Βελτιώσεις επί υπαρχόντων χαρακτηριστικών που έχουν να κάνουν με επιδόσεις.

Αντίθετα το επόμενο iPhone (όπως και κάθε φορά το "επόμενο iPhone") μπορεί να δώσει αρκετά "δεδομένα" χαρακτηριστικά

και αυτοί που έχουν τα ακουστικά από το 7άρι θα χρειαστούν αντάπτορα πάλι.

Είδα μόνο αποσπάσματα από την παρουσίαση, διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι τα ακριβά beats που παρουσίασε είναι ασύρματα. Ουσιαστικά τα μόνα ακουστικά με lightning connector που έχει αυτή την στιγμή η apple είναι τα στάνταρ ακουστικά που θα έρθουν στο κουτί με τις καινούριες συσκευές άρα μικρό το κακό αφού όταν περάσουν σε USB C θα έχουν πάλι στο κουτί τα στάνταρ ακουστικά με άλλη σύνδεση.

Αυτή η μεταβατική περίοδος πάντως είναι λίγο περίεργη για κάποιον που έχει και το νέο MacBook και πάρει και το νέο iPhone όσον αφορά το θέμα ήχου και φόρτισης.

Είδα μόνο αποσπάσματα από την παρουσίαση, διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι τα ακριβά beats που παρουσίασε είναι ασύρματα. Ουσιαστικά τα μόνα ακουστικά με lightning connector που έχει αυτή την στιγμή η apple είναι τα στάνταρ ακουστικά που θα έρθουν στο κουτί με τις καινούριες συσκευές άρα μικρό το κακό αφού όταν περάσουν σε USB C θα έχουν πάλι στο κουτί τα στάνταρ ακουστικά με άλλη σύνδεση.

Κάπως έτσι θα γίνει η φάση. Θα αλλάξουν απλά τον Connector.

Αυτή η μεταβατική περίοδος πάντως είναι λίγο περίεργη για κάποιον που έχει και το νέο MacBook και πάρει και το νέο iPhone όσον αφορά το θέμα ήχου και φόρτισης.

Ισχύει αυτό που λες. Τα beats που παρουσίασε, τα πακετάρισε μαζί με τα AirPods με την έννοια ότι έχουν το ίδιο W1 chip που είναι φοβερό και τρομερό ασύρματο κλπ.

Τώρα για το άλλο, η Apple τα έχει κάνει λίγο κ@λο με τα I/O της αλλά δεν είμαι ειδικός να πω παραπάνω γιατι εγώ μέχρι USB3.0 ξέρω

Το 256gb σίγουρη αναβάθμιση για να δώσω το 6 μου στην σύζηγο που θέλει να δώσει το 5 μου στον γιό μου που θέλει να δώσει το 4 μου στην κόρη μου. ΝΑΙ έιμαι εθισμένος με τα iphone και τα παίρνω όλα day one γιατί είναι καταπληκτικά,πανέμορφα,πρωτότυπα,πρωτοπόρα και δε σηκώνω κουβέντα. Αν πείτε τίποτα θα σας διαγράψω.

Ποτε μη λες ποτε.

Παρομοια τραγικα δειγματα εχει να επιδειξει και το quality control της apple.

Πρεπει να εισαι μεγαλο γιδι να παθει ο κυριοτερος ανταγωνιστης σου τετοια ζημια με ενα εξαρτημα και εσυ να μην δωσεις την τριπλασια προσοχη στο δικο σου.

Πρεπει να εισαι μεγαλο γιδι να παθει ο κυριοτερος ανταγωνιστης σου τετοια ζημια με ενα εξαρτημα και εσυ να μην δωσεις την τριπλασια προσοχη στο δικο σου.

Ειναι τραγικα τετοια προβληματα, αλλα συνεχιζουν και συμβαινουν σε πολλες εταιρειες (samsung, microsoft, apple, hp κλπ) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...