Abudi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αντί να δοκιμάσεις κάτι μόνος σου, ποστάρεις συνεχώς άρθρα τρίτων. Όταν θα βγει στα καταστήματα όπως θα πάμε οι περισσότεροι πήγαινε και εσύ και δοκίμασε το κουμπί και τότε σχημάτισε γνώμη. Ψάχνεις σε κάθε άρθρο της Apple να βγάλεις από την μύγα ξίγκι. Το έχουμε καταλάβει ότι γουστάρεις Android συσκευές, δεν χρειάζεται να μας πείσεις σε κάθε άρθρο, αγοραστές Apple είμαστε και δεν αλλάζουμε. Έλα πόσταρε μερικά ακόμα πληρωμένα άρθρα της Samsung για να μου αποδείξεις πόσο λάθος έχω και το πόσο εργονομικές είναι οι Edge οθόνες στην καθημερινή χρήση. Επίτρεψε μου να σου πω εδώ οτι το The Verge θεωρείται αρκετά biased προς τις Apple συσκευές. Και επίσης, μπορεί ο @haHA να μην το έχει πιάσει στα χέρια του ώστε να δει αν αυτό που λέει το άρθρο είναι έτσι ή όχι, αλλά ούτε εσύ το έχεις δει για να το διαψεύσεις. Μπορεί πράγματι να είναι μια κάπως προβληματική υλοποίηση ή μπορεί να φάνηκε έτσι μόνο στον αρθρογράφο του The Verge. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απλά καλή αναβάθμιση. Μεγάλη τσατσιά να μην δίνουν το μαύρο μοντέλο όμως σε 32GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahill2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 τι δεν καταλαβες? αυτοι που θα παρουν το 32αρι 7αρι (οι περισσοτεροι) θα φαινεται σαν 6αρι,δεν θα ξεχωριζει ,νεα πατεντα της apple Η απλά θα πάρουν το black στα 32gb και όχι το jet black,αλλά έτσι είναι,αν μπαίνεις σε ένα θέμα απλά για να κράξεις σιγά μην κάτσεις να τσεκάρεις αν ισχύουν αυτά που λές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει όμως και τα "αλλά" του. Από το site της apple: "The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone." το να πω εγω κατι καλο και να πεταχτεις εσυ και να πεις κατι κακο, δε περιμενα να το δω εδω μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μια απλά καλή αναβάθμιση. Μεγάλη τσατσιά να μην δίνουν το μαύρο μοντέλο όμως σε 32GB. Το δίνουν. Το jet black δεν δίνουν στα 32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (κουμπι που πιανει χωρο, αλλα φαινεται να εχει κακη αισθηση πατηματος) Πως ακριβώς "φένεται" η αίσθηση πατήματος? Με τα μάτια τα πατάς εσύ τα κουμπιά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πως ακριβώς "φένεται" η αίσθηση πατήματος? Με τα μάτια τα πατάς εσύ τα κουμπιά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πως ακριβώς "φένεται" η αίσθηση πατήματος? Με τα μάτια τα πατάς εσύ τα κουμπιά? Α, δεν ξερεις τη μη κυριολεκτικη χρηση του φαινομαι. Κατσε να σε βοηθησω: Φαινομαι φαίνομαι είμαι ορατός, εμφανής κάποιος φαίνεται στον ορίζοντα κάνω την εμφάνισή μου μόλις φάνηκε ο ήλιος, ξεκίνησαν την πορεία Πού είναι ο Νίκος; Έχει μέρες να φανεί δίνω την εντύπωση ο Γιώργος φαίνεται άρρωστος σήμερα (στο γ' ενικό, απροσώπως) μου φαίνεται: για να εκφραστεί υποκειμενική ή και τελείως λανθασμένη αίσθηση ή γνώμη πώς σου φάνηκε το βιβλίο; (ποια είναι η γνώμη σου για το βιβλίο; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μα είναι σαν να πας σε ένα κατάστημα με αθλητικά παπούτσια και να σου πει ο υπάλληλος "θέλετε να τα φορέσετε για δοκιμή?" κι εσύ να πεις "μπα όχι δεν χρειάζεται, φορέστε τα εσείς για να δω αν έχουν βολική αίσθηση". Η προσπάθεια να βρούμε οπωσδήποτε κάτι αρνητικό έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Α, δεν ξερεις τη μη κυριολεκτικη χρηση του φαινομαι. Κατσε να σε βοηθησω: Φαινομαι Μια χαρά ξέρω για το "φαίνομαι", μάλλον εσύ δεν ξέρεις για την αίσθηση της αφής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά ξέρω για το "φαίνομαι", μάλλον εσύ δεν ξέρεις για την αίσθηση της αφής... Δεν εδειξες κατι τετοιο με το προηγουμενο μηνυμα σου: Πως ακριβώς "φένεται" η αίσθηση πατήματος? Με τα μάτια τα πατάς εσύ τα κουμπιά? Το "φαινομαι" οπως χρησιμοποιηθηκε δεν αναφερεται στην αισθηση της ορασης(ανεφερες τα ματια) οπως νομιζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως, κοκορομαχίες aside η υλοποίηση του trackpad στα MacBooks είναι πολύ καλή, οπότε περιμένω κάτι παρόμοιο και στο iPhone. Αλλά θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν εδειξες κατι τετοιο με το προηγουμενο μηνυμα σου: Ήταν και αυτό μια "μή κυριολεκτική" χρήση του πατήματος. Είδες κάποιον να πατάει ένα κουμπί σε βίντεο και συμπέρανες πως το κουμπί δεν είναι βολικό στην αίσθηση. Τι να πω... δεν έσπασε και το δάχτυλό του ο τύπος πάνω στο κουμπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ήταν και αυτό μια "μή κυριολεκτική" χρήση του πατήματος. Είδες κάποιον να πατάει ένα κουμπί σε βίντεο και συμπέρανες πως το κουμπί δεν είναι βολικό στην αίσθηση. Τι να πω... δεν έσπασε και το δάχτυλό του ο τύπος πάνω στο κουμπί. Αδυνατεις να καταλαβεις τη μη κυριολεκτικη χρηση του φαινομαι. Φαινομαι φαίνομαι είμαι ορατός, εμφανής κάποιος φαίνεται στον ορίζοντα κάνω την εμφάνισή μου μόλις φάνηκε ο ήλιος, ξεκίνησαν την πορεία Πού είναι ο Νίκος; Έχει μέρες να φανεί δίνω την εντύπωση ο Γιώργος φαίνεται άρρωστος σήμερα (στο γ' ενικό, απροσώπως) μου φαίνεται: για να εκφραστεί υποκειμενική ή και τελείως λανθασμένη αίσθηση ή γνώμη πώς σου φάνηκε το βιβλίο; (ποια είναι η γνώμη σου για το βιβλίο; ) Hint: Δεν εχει να κανει με τα ματια οπως ανεφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αδυνατεις να καταλαβεις τη μη κυριολεκτικη χρηση του φαινομαι. Φαινομαι Hint: Δεν εχει να κανει με τα ματια που ανεφερες. Νομίζω ότι σε κάλυψα επαρκώς στη δεύτερη γραμμή και κατάλαβες και μόνος σου ότι αυτό που είπες δεν ανταποκρίνεται και πολύ στην πραγματικότητα. Πιάσε τη συσκευή στα χέρια σου, πάτα το κουμπάκι και δες αν έχει βολική αίσθηση. Δεν θα λέμε τα αυτονόητα. Εκτός αν ο τύπος στο βίντεο ήσουν εσύ. Ξεκόλλα (μη κυριολεκτική χρήση) από το παιχνίδι των λέξεων και προχώρα στην ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα