Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τουλαχιστον εσυ (ασχετα αν κανεις λαθος) απαντας ontopic, οχι σαν το αλλο το fanboy που δεν μπορει να διαβασει απο το παθος του.

Εγραψες

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τουλαχιστον εσυ (ασχετα αν κανεις λαθος) απαντας ontopic, οχι σαν το αλλο το fanboy που δεν μπορει να διαβασει απο το παθος του.

Έγινε μεγάλε συνέχισε έτσι.

• Like 1

και ασυρματη φορτιση

Σε τι χρησιμευει η ασυρματη φορτιση καλε μου ανθρωπε εκτος απο το οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο κατα τη διαρκεια της φορτισης;
  • Like 2

Σε τι χρησιμευει η ασυρματη φορτιση καλε μου ανθρωπε εκτος απο το οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο κατα τη διαρκεια της φορτισης;

μαρκετίστικο εφέ είναι για να πουλήσει παραπάνω αξεσουάρ και δυνατότητες τίποτα παραπάνω.

• Like 3

Υπάρχει μία βάση με ένα καλώδιο τοποθετείς το κινητό πάνω στην βάση και όσο είναι πάνω στην βάση φορτίζει και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αφού πρέπει να ακουμπάει στην βάση που είναι συνδεδεμένη με καλώδιο για να πάρει ρεύμα. Πως ακριβώς είναι το παραπάνω Ασύρματη φόρτιση;

• Like 2

μαρκετίστικο εφέ είναι για να πουλήσει παραπάνω αξεσουάρ και δυνατότητες τίποτα παραπάνω.

Όντως, επειδή δεν έχω ασχοληθει, απλά αφήνεις το κινητό σου σε μια επιφάνεια χωρίς καλώδιο έτσι; Νομίζω βάζει μεγαλύτερο strain στην μπαταρία η ασύρματη; Υψηλότερες θερμοκρασίες;

Η ασυρματη φορτιση δεν αποκλειει και την κανονικη φορτιση αν θελεις να το χρησιμοποιεις εκεινη την στιγμη.

Η ασυρματη φορτιση φερνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκολια φορτισης, πχ:

α) εισαι ξαπλωμενος και στα τυφλα ακουμπας το κινητο στη βαση και αρχιζει να φορτιζει. Χτυπαει και το σηκωνεις με ενα χερι χωρις να πρεπει να μπλεκεις με καλωδια και να το βγαζεις απο το καλωδιο.

β) στο γραφειο το ακουμπας σε βαση και αρχιζει να φορτιζει. Οταν σε παρουν τηλεφωνο ή πρεπει να φυγεις για να πας σε διπλανο γραφειο/τουαλετα κλπ, δεν χρειαζεται να το ξεσυνδεεις, απλα το σηκωνεις και φευγεις.

Δεν ειναι τυχαιο οτι και η apple ακολουθησε τον ανταγωνισμο και εβαλε ασυρματη φορτιση στο apple watch. 

Σε λιγα χρονια που θα κανει το ιδιο και στα κινητα της.

Η ασυρματη φορτιση δεν αποκλειει και την κανονικη φορτιση αν θελεις να το χρησιμοποιεις εκεινη την στιγμη.

Η αυσρματη φορτιση φερνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκολια φορτισης.

Δεν ειναι τυχαιο οτι και η apple ακολουθησε τον ανταγωνισμο και εβαλε ασυρματη φορτιστη στο apple watch. 

Πώς το επιτυγχάνει αυτό; Ρωτάω εντελώς σοβαρά χωρίς να θέλω να προβοκάρω, δεν έχω ασχοληθεί

Υπάρχει μία βάση με ένα καλώδιο τοποθετείς το κινητό πάνω στην βάση και όσο είναι πάνω στην βάση φορτίζει και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αφού πρέπει να ακουμπάει στην βάση που είναι συνδεδεμένη με καλώδιο για να πάρει ρεύμα. Πως ακριβώς είναι το παραπάνω Ασύρματη φόρτιση;

Ασυρματο λεγεται αυτο και αυτος ειναι ο ορος της να μην υπαρχει καλωδιο για τη λειτουργια.

Edit γραψε λαθος μιλαω απο κινητο και τα μηνυματα ειναι τοσα πολλα που δε προλαβαινω να τα δω αλλο καταλαβα σορυ.

• Like 1

Η αυσρματη φορτιση φερνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκολια φορτισης.

Δεν ειναι τυχαιο οτι και η apple ακολουθησε τον ανταγωνισμο και εβαλε ασυρματη φορτιστη στο apple watch. 

Απο τη στιγμη που χρειαζεται κι αυτη καλωδια για να λειτουργησει δεν νομιζω πως προσφερει τιποτα αλλο περα απο την ευκολια του πεταω το κινητο εκει πανω και τελειωσα. Επισης αν θελεις να το λειτουργησεις κατα τη φορτιση η θα ζεματαει και δεν θα μπορεις να το ακουμπησεις, η θα γλιστρισει και θα φυγει το κινητο απο τη βαση.
  • Like 1

Απο τη στιγμη που χρειαζεται κι αυτη καλωδια για να λειτουργησει δεν νομιζω πως προσφερει τιποτα αλλο περα απο την ευκολια του πεταω το κινητο εκει πανω και τελειωσα. Επισης αν θελεις να το λειτουργησεις κατα τη φορτιση η θα ζεματαει και δεν θα μπορεις να το ακουμπησεις, η θα γλιστρισει και θα φυγει το κινητο απο τη βαση.

Ακριβως αυτη ειναι ευκολια.

Κανενας δεν ειπε οτι η ασυρματη φορτιση θα αντικαταστησει τελειως την κανονικη. Ναι, εχει μειονεκτηματα, οπως αυτα που αναφερεις, αλλα εχει και πλεονεκτηματα.

Απο την στιγμη λοιπον που η δυνατοτητα της ασυρματης φορτισης δεν αποκλειει την κανονικη, ειναι προφανης η πρακτικοτητα της και για αυτο θα ακολουθησει και η apple.

Αλλη φαση απλα να αφηνεις με ενα χερι το κινητο στο κομοδινο/γραφειο/βαση λαμπας και αυτο να φορτιζει και οταν χτυπαει απλα να το σηκωνεις χωρις να χρειαζεται να ξεσυνδεεις καλωδια. Εδω και λαμπες IKEA με ενσωματωμενη ασυρματη φορτιση:

varv-lampu-mj-dg-charger-wireless__03710

ikea_wireless_charging_qi.jpg

Το ιδιο και στο αυτοκινητο, οπου μπορει να εχει βαση ασυρματης φορτισης και απλα με το που μπαινεις και αφηνεις το κινητο να αρχιζει να φορτιζει χωρις να μπλεκεις με καλωδια.

• Like 5

Η ασυρματη φορτιση φερνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκολια φορτισης, πχ:

α) εισαι ξαπλωμενος και στα τυφλα ακουμπας το κινητο στη βαση και αρχιζει να φορτιζει. Χτυπαει και το σηκωνεις με ενα χερι χωρις να πρεπει να μπλεκεις με καλωδια και να το βγαζεις απο το καλωδιο.

β) στο γραφειο το ακουμπας σε βαση και αρχιζει να φορτιζει. Οταν σε παρουν τηλεφωνο ή πρεπει να φυγεις για να πας σε διπλανο γραφειο/τουαλετα κλπ, δεν χρειαζεται να το ξεσυνδεεις, απλα το σηκωνεις και φευγεις.

Δεν ειναι τυχαιο οτι και η apple ακολουθησε τον ανταγωνισμο και εβαλε ασυρματη φορτιση στο apple watch. 

ετσι ακριβως ,απιστευτη ευκολια ,εχω μια στο γραφειο και μια στο σπιτι ,θερμοκρασια ολοιδια

Ε κοίτα από Ορατό φως και πάνω, πας σε Μη-Ιονιστική ακτινοβολία οπότε μάλλον μιλάμε για αφύσικη έκθεση. Άλλωστε το μήκος κύματος των ραδιοκυμάτων είναι τέτοιο που δεν μπορεί να εισέλθει στο ανθρώπινο σώμα. Σε αντίθεση με τις ακτίνες Χ για παράδειγμα που το διαπερνούν λόγω μικρού μήκους κύματος

Εννοείς ότι το σώμα είναι σχεδιασμένο να την απορροφάει, είναι αλλά πλέον πέρα απο τις φυσικές ακτινοβολίες έχεις και τις "δημιουργούμενες" + συσσώρευση μαγνητικών πεδίων απο τις συσκευές, καλό θα ήταν να μας προβληματίζει λέω εγώ τώρα.

Εννοείς ότι το σώμα είναι σχεδιασμένο να την απορροφάει, είναι αλλά πλέον πέρα απο τις φυσικές ακτινοβολίες έχεις και τις "δημιουργούμενες" + συσσώρευση μαγνητικών πεδίων απο τις συσκευές, καλό θα ήταν να μας προβληματίζει λέω εγώ τώρα.

νομίζω το σώμα δεν τις απορροφά, αλλά τις ανακλά. Αλλιώς θα ήμασταν μαύροι κατασκότεινοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...