Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λεγεται αντροιντ

Η κοινή συμφωνία όλων των κατασκευαστών για την αφαίρεση του audio jack λέγεται Android; Περίεργο, είχα την αίσθηση ότι αυτό είναι λειτουργικό σύστημα της Google.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτό το μύθο για τη πολύ υψηλή τιμή των iphone ποτέ δε τη κατάλαβα. Δηλαδή κάποιος που πληρώνει 800€ για Samsung είναι η χαμηλή λαϊκή τάξη της Ελλάδας και κάποιος που πληρώνει 850€ για ένα iphone είναι ο καπιταλισμός της; Ρε σταματήστε να είστε υπερ μιας εταιρείας σε τόσο μεγάλο βαθμό, εσείς τι κέρδος έχετε ακριβώς ίσα ίσα που γίνεστε πρόβατα του marketing; Το καλύτερο κερδίζει έλεος πια με τους Samsungakides & τους iphonakides.

Ξέρεις τί γίνεται;

Εγώ έχω Samsung S5. Το πήρα 1 χρόνο μετά σε τιμή 350. Φίλος πήρε τώρα πριν λίγο S7 480 νομίζω. Η διαφορά με τα iProducts είναι οτι η Apple έχει πλήρως ελεγχόμενη την προσφορά. Οπότε δεν παίζουν εύκολα "back-channels" για να βρεις καλύτερη τιμή. Όλα ακριβά είναι. Απλώς τα άλλα θα τα βρεις πιο φθηνά μετά από λίγο καιρό

ποτε δεν εχω χρειαστει να φορτιζω και ταυτοχρονα να χρησιμοποιω ακουστικα. βασικα -ειδικα οσο η συσκευη ειναι καινουρια- δε θελω να τη δουλευω ενω φορτιζει.

A, ok.....

Η κοινή συμφωνία όλων των κατασκευαστών για την αφαίρεση του audio jack λέγεται Android; Περίεργο, είχα την αίσθηση ότι αυτό είναι λειτουργικό σύστημα της Google.

εμένα κάτι μου λέει οτι το επόμενο Galaxy δεν θα έχει Audio Jack και θα έχει καινούργια ακουστικά.

• Like 1

εμένα κάτι μου λέει οτι το επόμενο Galaxy δεν θα έχει Audio Jack και θα έχει καινούργια ακουστικά.

Το audio jack πιθανώς να το αφήσουν. Πως αλλιώς θα πουν ότι "να, εμείς δίνουμε πιο πολλά";

Σίγουρα όμως θα έχει κεντρικό πλήκτρο αφής.

• Like 1

Ξέρεις τί γίνεται;

Εγώ έχω Samsung S5. Το πήρα 1 χρόνο μετά σε τιμή 350. Φίλος πήρε τώρα πριν λίγο S7 480 νομίζω. Η διαφορά με τα iProducts είναι οτι η Apple έχει πλήρως ελεγχόμενη την προσφορά. Οπότε δεν παίζουν εύκολα "back-channels" για να βρεις καλύτερη τιμή. Όλα ακριβά είναι. Απλώς τα άλλα θα τα βρεις πιο φθηνά μετά από λίγο καιρό

Μαζί σου αλλά οι περισσότεροι που εδώ μέσα που κράζουν τρέχουν να προλάβουν τις νέες συσκευές με το που θα βγούνε που οι τιμές είναι στα ύψη. Εξού και η ερώτηση μου.. Απλά η Apple δε βγάζει τηλέφωνο κάθε εξάμηνο για να πέφτουν έτσι οι τιμές της για αυτό και κρατάει τιμή ψηλά.

Εγώ είμαι με το καλύτερο και πάλι καλά που υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός γιατί αναγκάζονται να εξελίσσονται συνέχεια όλοι.

Το audio jack πιθανώς να το αφήσουν. Πως αλλιώς θα πουν ότι "να, εμείς δίνουμε πιο πολλά";

Σίγουρα όμως θα έχει κεντρικό πλήκτρο αφής.

Σιγά μην το αφήσουν. Θα πρέπει να ακολουθήσουν στο θέμα του πάχους και θα υποχρεωθούν να το αφαιρέσουν. Εξάλλου έκαναν άλλοι την αρχή, δεν θα φάνε τόσο κράξιμο πλέον.

Δεν ειναι apple η samsung για να ακολουθει πιστα τον ανταγωνισμο ακομα και σε αρνητικες αποφασεις(βλεπε αφαιρεση audio jack).

Η apple κλασσικα ακολουθησε τον δρομο που εδειξε ο ανταγωνισμος με διπλες καμερες, αδιαβροχοποιηση, ασυρματα ακουστικα κλπ.

Σε επομενη φαση θα βαλει και OLED, βαζει οτι εχει ο ανταγωνισμος και αυτο ειναι θετικο για εμας τους καταναλωτες.

• Like 1

Μαζί σου αλλά οι περισσότεροι που εδώ μέσα που κράζουν τρέχουν να προλάβουν τις νέες συσκευές με το που θα βγούνε που οι τιμές είναι στα ύψη. Εξού και η ερώτηση μου.. Απλά η Apple δε βγάζει τηλέφωνο κάθε εξάμηνο για να πέφτουν έτσι οι τιμές της για αυτό και κρατάει τιμή ψηλά.

Εγώ είμαι με το καλύτερο και πάλι καλά που υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός γιατί αναγκάζονται να εξελίσσονται συνέχεια όλοι.

Ρε φίλε, γουστάρω να συζητάω σε θέμα και για Apple και για Samsung (για Apple μου αρέσει περισσότερο γιατί επειδή δεν είχα ποτέ τα παρακολουθώ πιο πολύ) αλλά μπαίνουν όλοι οι τελειωμένοι και του αλλάζουν την πίστη. Μαζί σου κι εγώ. Ανταγωνισμός να υπάρχει, ώστε να έχουμε περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Ο ανταγωνισμός οδήγησε την Apple να βγάλει IP67, 32GB κ.ο.κ.

Ο ίδιος ανταγωνισμός οδήγησε και την Samsung να βγάλει το καταπληκτικό κατ'εμέ Galaxy S7

• Like 1

Σημείωση! Η έκθεση στον ήλιο είναι άκρως πιο επικίνδυνη από την πλήρη καλωδίωσή σου (ή για την ακρίβεια, την μη καλωδίωση). Στην μία περίπτωση αντιμετωπίζεις υπεριώδη ακτινοβολία (μήκος κύματος μικρότερο του ορατού φωτός, δηλαδή μικρότερο από 400nm = 0.0004 mm) και στην άλλη περίπτωση, κάποιας συχνότητας ραδιοκύματα με μήκος κύματος κοντά στα 10 εκατοστά

Ναι αλλά για να μην ξεχνιόμαστε η επικινδυνότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την ένταση αλλά και με την διάρκεια, η παρατεταμένη έκθεση σε χαμηλής ισχύς ακτινοβολία θα μπορούσε (θεωρητικά) να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Ρε φίλε, γουστάρω να συζητάω σε θέμα και για Apple και για Samsung (για Apple μου αρέσει περισσότερο γιατί επειδή δεν είχα ποτέ τα παρακολουθώ πιο πολύ) αλλά μπαίνουν όλοι οι τελειωμένοι και του αλλάζουν την πίστη. Μαζί σου κι εγώ. Ανταγωνισμός να υπάρχει, ώστε να έχουμε περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Ο ανταγωνισμός οδήγησε την Apple να βγάλει IP67, 32GB κ.ο.κ.

Ο ίδιος ανταγωνισμός οδήγησε και την Samsung να βγάλει το καταπληκτικό κατ'εμέ Galaxy S7

+ του ότι οι αλλαγές στο design των apple 4, 5, 6 ώθησαν την samsung να ξεφύγει από το ΙΔΙΟ σχέδιο των S3, S4, S5 και να μας δώσει τα πιο όμορφα s6, s7. 

Αυτή είναι και η έννοια του ανταγωνισμού νομίζω. 

• Like 1

Δεν ειναι apple η samsung για να ακολουθει πιστα τον ανταγωνισμο ακομα και σε αρνητικες αποφασεις(βλεπε αφαιρεση audio jack).

Η apple κλασσικα ακολουθησε τον δρομο που εδειξε ο ανταγωνισμος με διπλες καμερες, αδιαβροχοποιηση, ασυρματα ακουστικα κλπ.

Σε επομενη φαση θα βαλει και OLED, βαζει οτι εχει ο ανταγωνισμος και αυτο ειναι θετικο για εμας τους καταναλωτες.

Για την Samsung μιλάμε που το πρώτο της Galaxy ήταν Καρμπόν αντιγραφή του iPhone 2G. Για την εταιρία που αντέγραψε μέχρι και τις διαφημίσεις και ονόματα τα οποία παραποίησε, την εταιρία που δημιούργησε Haters και έκανε το καρναβάλι έξω από τα καταστήματα του ανταγωνιστή. Από πότε έχει επίπεδο η Samsung?

• Like 4

Ναι αλλά για να μην ξεχνιόμαστε η επικινδυνότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την ένταση αλλά και με την διάρκεια, η παρατεταμένη έκθεση σε χαμηλής ισχύς ακτινοβολία θα μπορούσε (θεωρητικά) να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Ε κοίτα από Ορατό φως και πάνω, πας σε Μη-Ιονιστική ακτινοβολία οπότε μάλλον μιλάμε για αφύσικη έκθεση. Άλλωστε το μήκος κύματος των ραδιοκυμάτων είναι τέτοιο που δεν μπορεί να εισέλθει στο ανθρώπινο σώμα. Σε αντίθεση με τις ακτίνες Χ για παράδειγμα που το διαπερνούν λόγω μικρού μήκους κύματος

Για την Samsung μιλάμε που το πρώτο της Galaxy ήταν Καρμπόν αντιγραφή του iPhone 2G. Για την εταιρία που αντέγραψε μέχρι και τις διαφημίσεις και ονόματα τα οποία παραποίησε, την εταιρία που δημιούργησε Haters και έκανε το καρναβάλι έξω από τα καταστήματα του ανταγωνιστή. Από πότε έχει επίπεδο η Samsung?

Don't feed the troll :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...