Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 με νέο φινίρισμα, χωρίς θύρα ακουστικών, ανανεωμένη κάμερα, και με αντοχή στο νερό

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eάν έχει αντάπτορα για τα 3,5 ακουστικά, τότε μ' ενδιαφέρει - φυσικά (αυτή τη φορά) θα περιμένω την "S" σειρά, δεν την "ξαναπατάω".

Όσο αφορά ένα σορό που λέτε ότι "καλύτερα τα BT ακουστικά", διαβάστε πόσο πολύ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ τρώτε στο κεφάλι σας με τα ΒΤ ακουστικά και μετά το ξανασκέφτεστε!

Ραδιενεργεια δυσκολο ... Ακτινοβολια ισως :P

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eάν έχει αντάπτορα για τα 3,5 ακουστικά, τότε μ' ενδιαφέρει - φυσικά (αυτή τη φορά) θα περιμένω την "S" σειρά, δεν την "ξαναπατάω".

Όσο αφορά ένα σορό που λέτε ότι "καλύτερα τα BT ακουστικά", διαβάστε πόσο πολύ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ τρώτε στο κεφάλι σας με τα ΒΤ ακουστικά και μετά το ξανασκέφτεστε!

Α από αυτούς είσαι? Τότε παλικάρι μου γιατί χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο, ασύρματο ίντερνετ, ασύρματο τηλέφωνο στο σπίτι, λάπτοπ και άλλες ωραίες ασύρματες συσκευές;

• Like 1

Η δική μου άποψη:

+ η βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών, η νέα κάμερα και το OIS (αν και του plus δείχνει 2 βήματα πάνω)

+ αδιαβροχοποίηση - είναι χαζό να πέφτει λίγο νερό και να χαλάει μια τόσο ακριβή συσκευή

+ η υποστήριξη του home kit (όταν αρχίσει να δουλεύει αυτό το concept θα βοηθήσει πολύ κόσμο)

+ ο διπλασιασμός της χωρητικότητας στην ίδια ονομαστική τιμή. 

+ το νέο κεντρικό κουμπί - θεωρώ πως πάει ένα βήμα πριν να "εξαφανιστεί" και να επιτρέψει μικρότερα bezels ή πιο πολύ χώρο για οθόνη.

+ το 2ο ηχείο που δίνει στερεοφωνική αίσθηση

+ οι πολλές μικρές βελτιώσεις. 

- η αφαίρεση του jack. συμφωνώ εν μέρει στο ότι πρέπει να προχωράμε μπροστά, αλλά δεν είναι πρακτικό. ίσως αν έδινε μόνο lightning ακουστικά στη συσκευασία (αλλά κράταγε την υποδοχή των συμβατικών) έκανε τη μετάβαση πιο εύκολη. 

- τα ασύρματα ακουστικά που παρουσίασε: ε, υπερβολή. θα μπορούσαν να τα κάνουν ασύρματα, οκ, αλλά με κάποιον τρόπο που να στέκονται στο αυτί, να είναι μεταξύ τους συνδεδεμένα, κάτι ευρηματικό έστω (τι να πω, σκουλαρίκια έστω!). Το να φυτεύεις 2 ακουστικά μόνα τους, ένα σε κάθε αυτί, ε μου φαίνεται παράξενο. 

αν και το gaming δεν με πολυαπασχολεί (σπάνια παίζω γενικά παιγνίδια) το mario είναι εξαιρετική προσθήκη (σύμπραξη nintendo-apple!). για το Pokemon go στο ρολόι απλά γέλασα, ούτε ο συμπαθής παρουσιαστής μπορούσε να το υποστηρίξει. Τραβηγμένο από τα μαλλιά και νομίζω πως και το κοινό δεν ασχολήθηκε καθόλου.

γενικά χαίρομαι να βλέπω την apple να συμπράττει με άλλες εταιρείες: κάπου βγάζουν νόημα για μένα, κάπου δεν βγάζουν.

Π.χ. στο ipad συνεργάστηκε με την adobe, microsoft, τώρα με τη nintendo, την nike (πολύ έξυπνο, με δεδομένη την fitness τρέλλα των αμερικανών και πολλών άλλων), και την...hermes (ε, και οι μεσανατολίτες πρέπει να αγοράσουν!).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρεψου λιγο ,εισαι μεγαλο παιδι πλεον ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 6

Σημείωση! Η έκθεση στον ήλιο είναι άκρως πιο επικίνδυνη από την πλήρη καλωδίωσή σου (ή για την ακρίβεια, την μη καλωδίωση). Στην μία περίπτωση αντιμετωπίζεις υπεριώδη ακτινοβολία (μήκος κύματος μικρότερο του ορατού φωτός, δηλαδή μικρότερο από 400nm = 0.0004 mm) και στην άλλη περίπτωση, κάποιας συχνότητας ραδιοκύματα με μήκος κύματος κοντά στα 10 εκατοστά

τι δεν καταλαβες? αυτοι που θα παρουν το 32αρι 7αρι (οι περισσοτεροι) θα φαινεται σαν 6αρι,δεν θα ξεχωριζει ,νεα πατεντα της apple

Μάλλον κάτι σου ξέφυγε από την παρουσίαση. Οι περιορισμοί είναι για το JET black. Υπάρχει και το black στα 32 αν είναι τόσο σημαντικό να ξεχωρίζεις από αυτούς που έχουν 6S.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τί παραπάνω θα μου προσφέρει ένα iPhone των 1000 ευρώ σε σχέση με ένα κινητό των 200-300 ευρώ;

Ότι προσφέρει στους Rapper το γουναρικό. Τους προστατεύει από το κρύο

Ότι προσφέρει στις γκόμενες η τσάντα 1.000 ευρώ. Τις βοηθάει να οργανώσουν καλύτερα τα πράγματά τους (ασχέτως αν ψάχνουν για ένα αναπτήρα μισή ώρα)

• Like 1

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τί παραπάνω θα μου προσφέρει ένα iPhone των 1000 ευρώ σε σχέση με ένα κινητό των 200-300 ευρώ;

Ότι σου προσφέρει ένα Galaxy S7, S7 Edge, Nexus 6P, LG V20 σε σχέση με ένα κινητό των 200-300. Και 1000 ευρώ πάει το 256 iPhone Plus αν δεν κάνω λάθος

• Like 1

Μάλλον κάτι σου ξέφυγε από την παρουσίαση. Οι περιορισμοί είναι για το JET black. Υπάρχει και το black στα 32 αν είναι τόσο σημαντικό να ξεχωρίζεις από αυτούς που έχουν 6S.

για αυτο μιλαμε ,και γιατι δεν εβαλε 32αρα μνημη?

Ότι σου προσφέρει ένα Galaxy S7, S7 Edge, Nexus 6P, LG V20 σε σχέση με ένα κινητό των 200-300. Και 1000 ευρώ πάει το 256 iPhone Plus αν δεν κάνω λάθος

υπολογισετο 1100+ το 256 iPhone Plus

Μπορεις να μου εξηγησεις τι παραπανω θα σου προσφερει ενα οποιοδηποτε Android κινητο των 1000ευρω σε σχεση με ενα κινητο των 200-300ευρω?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...