nickmortonzikos4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βλεπω μικρη διαφορα με 6a σε ταχυτητα - ισχυ - μπαταρια, αλλα τεραστια με iphone 6 και κατω. Νομιζω η apple μεσα σε 2 χρονια, καταφερε να παρουσιασει ενα απο τα μεγαλυτερα fail της σαν κινητο (6), να το σωσει με το πιο γρηγορο και το πιο "μπροστα" για την εποχη του (6s - θεωρω οτι θα τα βλεπουμε μεχρι το 2020 χαλαρα και χωρις κοληματα με τιμη μεταχειρισμενων 200 ευρουλακια το 64αρι), και επειτα να βγαλει τηλεφωνο που θα εχει κανει στροφη 180 μοιρες σε πολλα θεματα (ακουστικα, επιτελους ενα σωστο μαυρο, 2 ηχεια, αδιαβροχο κλπ) αλλα χωρις να δειχνει να ειναι κανενα τεχνολογικο breakthrough. Μεσα σε 3 χρονια ειδαμε το κακο, το καλο και το εναλλακτικο. Φοβερα reflex παντως. Εγω κραταω καινουργιο χρωμα και επεξεργαστη. Τα υπολοιπα ή θα εχουν αμελητεα επιδραση σε μενα, ή θα εχουν μικρη διαφορα με το 6s. (Ηχεια κλαϊν, απουσια τζακ κλαϊν, αδιαβροχο και καλυτερη οθονη κλαϊν). Ο μονος λογος που πιστευω οτι ισως αξιζει για να αλλαξει καποιος που εχει 6s, ειναι ισως επειδη εχει καποιο απωθημενο να ανεβει σε ιντσες. Εκει ιιισως και να αξιζει η αλλαγη μιας και το 7 plus ειναι πραγματικα εντυπωσιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι συμφωνω αλλα καπως πρεπει να γεμισουν και τα 90 λεπτα. Και οσο να ναι το μαριο στο appstore ειναι λιγακι ειδηση Και να γεμίσουν τα 90 λεπτά αλλά και θα τους είπε η Nintendo "μάγκα, σου φέρνω αποκλειστικότητες και ιστορίες, θα γίνεις το π....κι μου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ήταν nice όμως το αρχικό να είναι 64gb κι όχι 32gb, oh well προς το iPhone 10 λογικά θα το έχουν κάνει... Όντως τα 64 θα ήταν καλή επιλογή. τι δεν καταλαβες? αυτοι που θα παρουν το 32αρι 7αρι (οι περισσοτεροι) θα φαινεται σαν 6αρι,δεν θα ξεχωριζει ,νεα πατεντα της apple Ίσως έχεις δίκιο, τι να σου πω δεν είμαι ειδικός στo πως σκέφτονται οι κάγκουρες. Στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ποτε δεν ειχα iphone. Το σκεφτομουν περσυ αλλα δεν αλλαξα. Το ξανασκεφτομαι φετος. Δεν ξερω #katidiakamou Ποτέ δεν είχα και ούτε θα έχω στο εγγύς μέλλον, διοτι για μένα τα χρήματα είναι πολλά. Αν το βαλάντιο σου το σηκώνει όμως, θεωρώ πως το 7άρι είναι αρκετά δυνατό και γιατί όχι και το 6s τώρα που θα πέσει η τιμή του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ήταν nice όμως το αρχικό να είναι 64gb κι όχι 32gb, oh well προς το iPhone 10 λογικά θα το έχουν κάνει... Αν το αρχικο ηταν 64gb ή αν επαιρνε και επεκταση μνημης τοτε κανεις δεν θα αγοραζε τα μεγαλυτερα μοντελα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ Φώτη, πώς κάνεις διάδρομο με το plus επάνω σου? Eχω την θηκη που μπαινει στο μπρατσο αλλα το βαζω και στην τσεπη και σε κολαν τρεξιματος (nike) δεν κουνιεται καν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτηηηη τωρα σοβαρα ρε συ θα κατσω να περιμενω με το galaxy ως του χρονου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Eχω την θηκη που μπαινει στο μπρατσο αλλα το βαζω και στην τσεπη και σε κολαν τρεξιματος (nike) δεν κουνιεται καν . Με προκαλείς να πω, ότι έπρεπε να βγάλουν το 7 σε κόκκινο για τους γαύρους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτηηηη τωρα σοβαρα ρε συ θα κατσω να περιμενω με το galaxy ως του χρονου?? Εσυ περιμενε ναι αν αντεχεις χαχαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Eχω την θηκη που μπαινει στο μπρατσο αλλα το βαζω και στην τσεπη και σε κολαν τρεξιματος (nike) δεν κουνιεται καν . Έχω κρατήσει το 4s με δεύτερη sim και armband για να τρέχω με αυτό. Ούτε καν σκέφτομαι να βάλω τέτοια κουμούτσα στο μπράτσο. Ασε που αν το βάλω στο σορτσάκι θα μου φτάσει στα γόνατα από το βάρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω κρατήσει το 4s με δεύτερη sim και armband για να τρέχω με αυτό. Ούτε καν σκέφτομαι να βάλω τέτοια κουμούτσα στο μπράτσο. Ασε που αν το βάλω στο σορτσάκι θα μου φτάσει στα γόνατα από το βάρος Εγώ με το Galaxy S5 και το αισθάνομαι τεράστιο στο χέρι μου. Ή είναι αυτό υπερβολικά μεγάλο, ή πρέπει να πάρω πιο σοβαρά το γυμναστήριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 θα τους είπε η Nintendo "μάγκα, σου φέρνω αποκλειστικότητες και ιστορίες, θα γίνεις το π....κι μου" Σιγά μη γίνει η Apple το Κορκολάκι της χρεοκοπημένης Nintendo. Σανίδα σωτηρίας τους έδωσε η Apple και πιαστήκαν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει τα δικά του apps Ενημερώνει για όλα αυτά που λες . Επιπλέον : volume control , next song, pause , answer call , drop call . Απο εκεί και πέρα έχει απο βαρόμετρο , πυξίδα , υψόμετρο , καιρός ( απο το κινητό ) gps , memory navigation . 30 αθλήματα , τρίαθλο , δίαθλο , θερμίδες. Ενα χρόνο το εχω . Η μπαταρία του διαρκεί περίπου 20 μέρες αν μέτρα καθημερινά βήματα , καύσεις θερμίδων διάρκεια ύπνου και γενικά daily activities . Με συνέχεια το gps , να είσαι σε βουνό δηλαδή και να γράφεις χλμ ~48 ώρες. Μιλάμε όμως για εντελώς διαφορετικά ρολόγια με διαφορετικό target group. Επιπλέων. το Apple ειναι το ρολόι που θα φορέσεις και με πουκάμισο στο γραφείο , ενό το Garmin ειναι το ρολόι γκουμουτσα του Ράμπο . Φίλε μου δεν έχει η τουλάχιστον δεν το βρίσκω κάπου σε video να μου δείχνει δρόμους με οδούς κλπ. Δεν αναφέρομαι να κάτσω εγώ να φτιάξω διαδρομή. Η φάση "πήγαινε με στην τάδε οδό & αριθμό" δεν υπάρχει στο Fenix. Αν έχεις κάποιο link για το αντίθετο, δείξε μου. btw αυτό "The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone." επειδή στην παρουσίαση νομίζω ανέφερε πως το υλικό κατασκευής του Jet black είναι 50x πιο σκληρό από ατσάλι, θεωρώ πως γράφτηκε ώστε να γλιτώσει πιθανή γκρίνια. Ωστόσο δεν νομίζω πως είναι πολλοί αυτοί που δουλεύουν τα κινητά τους χωρίς έστω μια απλή θήκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Σιγά μη γίνει η Apple το Κορκολάκι της χρεοκοπημένης Nintendo. Σανίδα σωτηρίας τους έδωσε η Apple και πιαστήκαν Σωστό. Απλώς εγώ αυτό σκέφτηκα για να δικαιολογήσω το cringefest με τον τύπο που έσκαγε αυγά στη σκηνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Eάν έχει αντάπτορα για τα 3,5 ακουστικά, τότε μ' ενδιαφέρει - φυσικά (αυτή τη φορά) θα περιμένω την "S" σειρά, δεν την "ξαναπατάω". Όσο αφορά ένα σορό που λέτε ότι "καλύτερα τα BT ακουστικά", διαβάστε πόσο πολύ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ τρώτε στο κεφάλι σας με τα ΒΤ ακουστικά και μετά το ξανασκέφτεστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα