raid_av Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πιο πολλες αγγελιες για iPhone 6 και 6s δεν εχω ξαναδει στο insomnia και για ενα περιεργο λογο ξεκινανε απο της 20:00 και μετα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το πόσο θα κοστίζει είναι άλλο θέμα, και προφανώς το 256 GiB μοντέλο δεν είναι το "μαζικής κατανάλωσης". Φυσικά και έχεις δίκιο το 128 Gib μοντέλο είναι μαζικής κατανάλωσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βγάλανε τα ακουστικά, μετά θα βγάλουν και το ράδιο γιατί μπορείς να μπαίνεις στο internet και να ακους, μετά θα βγάλουν και την οθόνη γιατί το Siri είναι φοβερό και τρομερό κτλ κτλ κτλ κτλ Φίλε, ποτέ κανενα iphone/ipod/ipad δεν είχε ράδιο. Θελουv να πουλανε μουσική itunes. Κλιέφτες να γίνουν;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θεωρήσουμε ως ανταγωνιστή του s7 edge το 5.5" iphone 7 plus 32GB , τότε είναι κατά 40% φτηνότερο. Σχεδόν μισή τιμή !!!! Και υπόψη στο ένα κινητό εγκλωβίζεσαι στα 32GB , ενώ στο άλλο πας στα 160GB με ένα κόστος 40 επιπλέον ευρώ. Το πανάκριβο λοιπόν έχει μια λογική, αν αντιστοιχα θεωρείς την τιμή του Iphone 7 plus "ληστεία"!!! Ληστεία βασικά θεωρώ κάθε συσκευή σε αυτές τις τιμές (400+) αλλά έλα που οι φτηνότερες δεν μου παρέχουν την εμπειρία που ψάχνω. Για την τιμολόγηση τα παραλές. Το S7 Edge είχε launch price $780 στις ΗΠΑ. Το iPhone 7 Plus ανακοινώθηκε στα $769 (φτηνότερο του Galaxy!). Οι τιμή που μπορείς να βρεις μία συσκευή μήνες μετά την κυκλοφορία της σε "σκρουτζομάγαζο" δεν αντικατοπτρίζει την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θα προτιμούσα να ήταν κλικ το κεντρικό κουμπί. Χρησιμοποιώντας τωρα Galaxy, κάμποσες φορές όπως το κρατάω έχω ακουμπήσει κατα λάθος στα δυο touch κουμπιά Το λέω από την άποψη ότι στα προηγούμενα μοντέλα είχαν παρουσιαστεί διάφορα θέματα με το home button, έτσι όπως το κάνανε τώρα πιστεύω ότι δεν θα χαλάει πλέον! Ίσως να ήταν καλό, δε θα την αντιμετώπιζα αρνητικά τέτοια αλλαγή. Αλλά αν γινόταν θα συνοδευτόταν από αλλαγή στην ανάλυση, κάτι το οποίο θα έφερνε λίγο τα πάνω κάτω στο App Store. Ίσως βέβαια να το αντιμετώπιζαν και πάλι όπως παλιότερα, με "κενά" γύρω από τις legacy εφαρμογές. Εντάξει, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό όμως και απλά θα προσαρμόσουν και οι devs τις εφαρμογές τους. Έτσι δεν είχε γίνει και παλιότερα που βγήκαν οι retina; Οι κάρτες μνήμης αποτελούν μια πολύ φτηνή-προσιτή-πρακτική λύση για το σύνολο του κόσμου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι ανάγκες που εξυπηρετούν είναι η αποθήκευση αρχείων μουσικής και βίντεο και μάλιστα όχι σε καθημερινή βάση. Για την χρήση λοιπόν που προορίζονται μια χαρά δουλειά κάνουν και ας μην είμαστε μηδενιστές. Να είσαι σίγουρος ότι αν και άλλες εταιρείες είχαν το brand ώστε να πουλάνε κινητά στα 1150 ευρώ, θα είχαν φτάσει τις χωρητικότητες στο 1ΤΒ. Επίσης πολύ σημαντικό για την κάρτα μνήμης, τη βγάζεις, τη βάζεις σε άλλη συσκευή ή υπολογιστή και έχεις άμεσα τα αρχεία σου. Δεν θα έπαιρνα κινητό χωρίς κάρτα μνήμης. (Όπως πλέον δεν παίρνω και κινητό με μία σιμ που ανέφερες πιο κάτω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει, κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό όμως και απλά θα προσαρμόσουν και οι devs τις εφαρμογές τους. Έτσι δεν είχε γίνει και παλιότερα που βγήκαν οι retina; Επίσης πολύ σημαντικό για την κάρτα μνήμης, τη βγάζεις, τη βάζεις σε άλλη συσκευή ή υπολογιστή και έχεις άμεσα τα αρχεία σου. Δεν θα έπαιρνα κινητό χωρίς κάρτα μνήμης. (Όπως πλέον δεν παίρνω και κινητό με μία σιμ που ανέφερες πιο κάτω). Όντως, το συνειδητοποίησα ενώ το έγραφα. Νομίζω όμως ότι θα κάνουν την αλλαγή στην ανάλυση όταν αλλάξουν και σε OLED. Τότε θα χρειαστεί, ώστε να διατηρήσει το ίδιο clarity η οθόνη. Όσο μένουν με IPS δεν έχουν λόγο να υποστούν την επιβάρυνση της επιπλέον ανάλυσης. Η κάρτα μνήμης από την άλλη, είναι όπως έχεις συνηθίσει. Εγώ π.χ. δε θα την πάλευα χωρίς cloud + sync. Δε κάνω τίποτα απολύτως, καμία ενέργεια, κι απλά βλέπω τα αρχεία μου σε όλες τις συσκευές μου. Έτσι απλά. Το να βάζω - βγάζω κάρτες SD από τη μία συσκευή στην άλλη, μου φαίνεται μεγάλος μπελάς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πιο πολλες αγγελιες για iPhone 6 και 6s δεν εχω ξαναδει στο insomnia και για ενα περιεργο λογο ξεκινανε απο της 20:00 και μετα 4 σελίδες μέσα σε λίγες ώρες. LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης πολύ σημαντικό για την κάρτα μνήμης, τη βγάζεις, τη βάζεις σε άλλη συσκευή ή υπολογιστή και έχεις άμεσα τα αρχεία σου. Δεν θα έπαιρνα κινητό χωρίς κάρτα μνήμης. (Όπως πλέον δεν παίρνω και κινητό με μία σιμ που ανέφερες πιο κάτω). Πας πολύ μακριά, βρίσκεις ενα καλώδιο usb το κουμπώνεις σε ενα υπολογιστή και βλέπεις τα αρχεια σου η μεταφέρεις αρχεια οπως με στικάκι. Την επαθα προσφατα που πήγα σε πελάτη και δεν ειχα το στικάκι μου για να πάρω μια βάση, είχε ομως micro USB οποτε το εριξα στο τηλέφωνο και απο εκει απ΄' έυθειας με email στην εταιρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλό!!! Android παίρνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eptapsyxos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ΝαιΦιλε σε ευχαριστω θα τα χτυπήσω και τα τρία.Προφανώς και θα πρεπει να είμαι τυπικός με τις φορτίσεις αλλα με βολεύει και θα το τολμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ...οπως και να το δεις η ενσυρματη συνδεση ειναι παντα η ποιο αξιοπιστη..Κατι που δουλευει σωστα δε πας και το καταργεις ετσι απλα..νταξει νομιζω βιαστικε η απλ με αυτη τη κινηση Κατάργησε η Apple τα ενσυρματα ακουστικα? Πότε? Ανοιγω bluetooth να μου στείλεις το αρχείο της ειδησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θα προτιμούσα να ήταν κλικ το κεντρικό κουμπί. Χρησιμοποιώντας τωρα Galaxy, κάμποσες φορές όπως το κρατάω έχω ακουμπήσει κατα λάθος στα δυο touch κουμπιά Βασικά και τώρα "κλικ" θα ειναι. Απλά δε θα κάνει κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayatevo9 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά αν και κάτοχος note 4 και σίγουρα θα πάω στο 7 οταν σταματήσει να λειτουργεί ως δυναμιτάκι, θα πω για πρώτη φορά οτι μου άρεσαν τα νέα μήλα. Ναι δεν καινοτομήσαν σχεδόν σε τίποτα αλλα έφεραν πολλά στοιχεία που έχουμε όσοι χρησιμοποιούμε android (εκτός απο το ανοιχτό λογισμικό ). Εχω κι ένα iPad mini 4 και πραγματικά ειναι υπέρ γρήγορο και για τη χρήση που το θέλω ειναι απίστευτο. Όποτε αυτο με τόσα νέα στοιχεία που ναι ομολογουμένως τα είχαμε καιρο όσοι έχουμε android και wp θα ειναι πραγματικά μεγάλη αναβάθμιση (κυρίως αναφέρομαι σε όσους εχουν 6s κτλ ). Δεν με ενδιαφέρει που ειναι πιο γρήγορο απο το note 7, η διαφορά ειναι ανεπαίσθητη. Με ενδιαφέρει που βλέπω πολλά στοιχεία απο android κι αυτο μόνο καλο μπορει να ειναι. Δε καταλαβαίνω τα τόσα αρνητικά σχόλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δε καταλαβαίνω τα τόσα αρνητικά σχόλια... Σιγά τα πολλά μωρέ. 6-7 είναι και επαναλαμβάνονται για να φαίνονται πολλοί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κατάργησε η Apple τα ενσυρματα ακουστικα? Πότε? Ανοιγω bluetooth να μου στείλεις το αρχείο της ειδησης. Εμεσα ναι γιατι ποιος θα κουβαλαει ανταπτορες για το 3.5μμ και επισης δε βολυει αμα θες να φορτιζεις το κινητο...και γενικα η θα εχεις ανταπτορα η θα εχεις lighting ακουστικα η bluetooth ...οκ ενας που αγοραζει iphone τα αγοραζει ολα αυτα μαζι δεν εχει προβλημα (οικονομικο)....αλλα γενικα κατι πολυ απλο εγινε συνθετο χωρις λογο...(το οτι δε χωρεσε στη συσκευη ειναι γελοία δικαιολογια απλα) η απλα ηθελε να εντυπωσιασει και να "πουλησει" τα ΝΕΑ airpods..welcome to the apple marketing 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα