Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η υλοποίηση του Home Kit είναι πλέον εντυπωσιακή και λειτουργεί άψογα με όλες τις συμβατές συσκευές. Με κάποιον "μαγικό" τρόπο το apple tv λειτουργεί και σαν σύνδεσμος όλων αυτών συγκεντρώνοντας data και κάνοντάς τα διαθέσιμα στο cloud. :)

BD Home = Billdanos Home? Επίσης τι σπάταλος άνθρωπος 5 λάμπες ανοιχτές και άνοιξε και κανένα παράθυρο :P :P :P

• Super Moderators
Δημοσ.

BD Home = Billdanos Home? Επίσης τι σπάταλος άνθρωπος 5 λάμπες ανοιχτές και άνοιξε και κανένα παράθυρο :P :P :P

Μα δεν είμαι σπίτι! Και δεν βρήκα ακόμη τρόπο να ανοιγοκλείνουν τα παράθυρα remotely! :P

Δημοσ.

Η υλοποίηση του Home Kit είναι πλέον εντυπωσιακή και λειτουργεί άψογα με όλες τις συμβατές συσκευές. Με κάποιον "μαγικό" τρόπο το apple tv λειτουργεί και σαν σύνδεσμος όλων αυτών συγκεντρώνοντας data και κάνοντάς τα διαθέσιμα στο cloud. :)

Λειτουργεί σαν hub στο οποίο πέφτουν οι συμβατές συσκευές μέσω bluetooth να υποθέσω και στην συνέχεια πρός cloud/network μέσω wifi, για να είναι προσβάσιμη η σχετική πληροφοριά (όπως λειτουργεί και το multifunction gateway της xiaomi smart homekit με αισθητήρες-παγίδες για πόρτες/παράθυρα, αισθητήρες κίνησης, κάμερες, λάμπες, smart plugs κλπ κλπ).

Welcome στο BotnetOfThings.

Δημοσ.

Μας σκοτωσες μια ακομα φορα 

:P  :-)

Aφου γυρισα ολα τα κοντινα μου apple stores.... και Jet Black ουτε για δειγμα.... (τελη Νοεμβριου λενε  :mad: )

και αφου δεν εχω και μεγαλη υπομονη :P

nunaba_zpszphrovwh.jpg

side to side with my old dog 6s+

nunab_zpsaxvfyh07.jpg

Φυσικα εκανα και κρατηση ενα Jet Black οταν ερθει.  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Χαχα καλορίζικο!!!

Μετά τι φάση, θα πουλήσεις αυτο;

Thanks. :)

Μετα, το 6s+ θα παροπλιστει και θα μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και θα παρει την θεση του το Jet Black

Δημοσ.

Aφου γυρισα ολα τα κοντινα μου apple stores.... και Jet Black ουτε για δειγμα.... (τελη Νοεμβριου λενε  :mad: )

Δηλαδή πήρες ένα απλό μαύρο για ένα μήνα μέχρι να έρθει το άλλο; Ωραίος! :D

Περίεργο μου φαίνεται ότι έχει κι εκεί έλλειψη όμως, πιστεύω θα έπρεπε να το είχαν προβλέψει!

Δημοσ.

Ooops! Κοίτα να δεις που το 7 plus μου τα πάει καλύτερα απο το s7 edge μου! Ωραία τα νουμεράκια πάντως για ψυχολογικούς λόγους. Και που να δεις το ρυθμό κατανάλωσης της μπαταρίας του 7plus σε σχέση με το s7 edge... Σε real life καταστάσεις πάντα.

PS: Και για όσους ξέρουν απο μπαταρίες: 2900mAh έχει το 7 plus. Το edge πόσα?  :devil:

:)

Eγώ δεν ξέρω απο μπαταρίες,τσομπάνης ειμαι.

Και όπως λένε στο χωριό μου,"εμένα με νοιάζει να κρατάει πολύ η μπαταρία".

Όπως γουγλαρα(να ναι καλά το ανιψάκι μου που μου έμαθε τα κόλπα),έπεσα σε κάτι post μερικών τύπων που διερρήγνυον τα ιματια τους για πολλά χρόνια οτι "δεν έχουν σημασία τα νούμερα,αλλά το αποτέλεσμα",οταν ο ανταγωνισμός προσεφερε πολλαπλασια ram,ή πυρηνες επεξεργαστων και χρονισμούς.

Tα νούμερα δεν μιλάνε για specs λοιπον,τα οποία "δεν μας ενδιαφέρουν" (καλά τα λέω?Ετσι το εγραφαν συνεχώς εκείνοι οι τύποι),αλλά για τελικό αποτέλεσμα χρήσης,δηλαδή χρόνο ομιλίας για ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Κάποιοι το λένε και βασικό χαρακτηριστικο στο χωριό μου.

Για ευνόητους λόγους θα εμπιστευτώ περισσότερο κάνα σάιτ που η δουλειά του ειναι να κάνει τετοιου είδους μετρήσεις,παρά έναν ακόμα συγχωριανο τσομπάνη που επειδή του αρέσει περισσότερο το fiatακι του ή απλά ειναι σε αρνηση,ισχυρίζεται ότι τα πάει καλύτερα απο την lambo του γείτονα και ταυτόχρονα στο ίδιο ποστ το δικαιολογει κιολας λεγοντας "ναι,αλλα οσοι γνωρίζουν,ξερουν οτι έχει μονο 70 άλογα (...οπότε μην περιμένετε και πολλα).

• Like 2
Δημοσ.

nunaba_zpszphrovwh.jpg

nunab_zpsaxvfyh07.jpg

Ενταξει τωρα  μου εφτιαξες την μερα πφφφ .Εκει δεν εχετε ακομα πως θα εχουμε  εδω?

Καλοριζικο βεβαια αλλα εγω αν δεν παρω αυτο που θελω δεν  μπορω εχω κλειδωσει για jet black ας ερθει και τα Χριστουγεννα  εδω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Eγώ δεν ξέρω απο μπαταρίες,τσομπάνης ειμαι.

Και όπως λένε στο χωριό μου,"εμένα με νοιάζει να κρατάει πολύ η μπαταρία".

Όπως γουγλαρα(να ναι καλά το ανιψάκι μου που μου έμαθε τα κόλπα),έπεσα σε κάτι post μερικών τύπων που διερρήγνυον τα ιματια τους για πολλά χρόνια οτι "δεν έχουν σημασία τα νούμερα,αλλά το αποτέλεσμα",οταν ο ανταγωνισμός προσεφερε πολλαπλασια ram,ή πυρηνες επεξεργαστων και χρονισμούς.

Tα νούμερα δεν μιλάνε για specs λοιπον,τα οποία "δεν μας ενδιαφέρουν" (καλά τα λέω?Ετσι το εγραφαν συνεχώς εκείνοι οι τύποι),αλλά για τελικό αποτέλεσμα χρήσης,δηλαδή χρόνο ομιλίας για ενα ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Κάποιοι το λένε και βασικό χαρακτηριστικο στο χωριό μου.

Για ευνόητους λόγους θα εμπιστευτώ περισσότερο κάνα σάιτ που η δουλειά του ειναι να κάνει τετοιου είδους μετρήσεις,παρά έναν ακόμα συγχωριανο τσομπάνη που επειδή του αρέσει περισσότερο το fiatακι του ή απλά ειναι σε αρνηση,ισχυρίζεται ότι τα πάει καλύτερα απο την lambo του γείτονα και ταυτόχρονα στο ίδιο ποστ το δικαιολογει κιολας λεγοντας "ναι,αλλα οσοι γνωρίζουν,ξερουν οτι έχει μονο 70 άλογα (...οπότε μην περιμένετε και πολλα).

Συνήθως ένας τσοπάνης αγοράζει ένα Νοκια 1100 που το φορτίζει μια φορά την εβδομάδα! :P

Τα νούμερα στην περίπτωση του iphone είναι συνάρτηση του αποτελέσματος. Πετυχαίνουν μια καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης με αποτέλεσμα να αποδίδουν το ίδιο και καλύτερα (στην περίπτωση του plus) με άλλες συσκευές με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία.

Και τέλος -για την ιστορία- οι χρόνοι που δίνει κάθε φορά η Apple για όλες τις συσκευές της που έχουν μπαταρία, είναι σχεδόν ρεαλιστικοί και όχι "εικονικοί" όπως άλλων κατασκευαστών που σου λένε Χ ώρες για να έχεις στην πράξη Χ/2.

:)

Δημοσ.

Samsung Galaxy S7 edge wins by a mile in our blind camera comparison, iPhone 7 is distant second.

previews-mosaics-1.jpg

Scene-1-Closeups.jpg

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S7-edge-wins-by-a-mile-in-our-blind-camera-comparison-iPhone-7-is-distant-second_id86011

Αφού συγκρίνουν το S7 Edge γιατί δεν συγκρίνουν το 7 Plus με την Dual και συγκρίνουν το απλό; Κλασσικά Android oriented site.

• Like 3
Δημοσ.

Αφού συγκρίνουν το S7 Edge γιατί δεν συγκρίνουν το 7 Plus με την Dual και συγκρίνουν το απλό; Κλασσικά Android oriented site.

Τα οποια αναπαραγωγουν συνεχεια κατοχοι κινεζικων των 200 ευρω γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και γενικα  εχει καταντησει κουραστικο ολο αυτο .

Δλδ ουτε καν κατοχοι  S7 δεν ειναι ,να πεις οτι ειχε και ενα νοημα  ετσι.

Τραγικο πραγματικα .

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το ενα εχει μία καμερα,ενω το αλλο dual,θα μπορουσε να ειναι ενας,ευκολο να σκεφτεις,λόγος.

ps1.

Τόσο αυτονόητο οτι θα ήταν υποδεεστερη η καμερα του iphone?Γι αυτό δεν σχολιάζεις καν το πόσο πίσω εμεινε?

ps2.Με την ευκαιρία,το ΕΠΙΣΗΣ ANDROID ORIENTED SITE,MACWORLD,λεει οτι δεν αξίζει να πας στο 7αρι αν εχεις το προηγούμενο μοντέλο.Προπαγανδα?

http://www.macworld.co.uk/review/iphone/iphone-7-review-apples-new-iphone-photos-camera-design-features-waterproof-3644880/

Τα οποια αναπαραγωγουν συνεχεια κατοχοι κινεζικων των 200 ευρω γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και γενικα  εχει καταντησει κουραστικο ολο αυτο .

Δλδ ουτε καν κατοχοι  S7 δεν ειναι ,να πεις οτι ειχε και ενα νοημα  ετσι.

Τραγικο πραγματικα .

Και που ξέρεις τι έχουν αυτοι που σχολιάζουν,μυρωδιά?

Απ την άλλη,αν νόημα έχουν μόνο τα σχόλια οσων έχουν το εκαστοτε τηλέφωνο,τότε τραβα σβήσε οτι σχόλιο έκανες για το 7.

Τραγικο πως αλληλοαναιρεισαι σε 2,5 γραμμές και δεν το παιρνεις καν χαμπάρι.

Και μιας και μιλας για κινεζικα,η λεξη china εμφανιζεται καμια 10ρια φορες στο αρθρο,η taiwan αλλες τόσες κλπ.

http://www.macworld.co.uk/feature/apple/are-apple-products-truly-designed-in-california-made-in-china-iphonese-3633832/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...