Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή Vodafone έδωσε μαζί ασφαλιστική κάλυψη από την AIG για 2 χρόνια για κλοπη, θραύση οθόνης κλπ.

Πανω σε αυτο ηθελα να σε ρωτησω γιατι ειχε αναφερθει,  εσενα η vodafone sou εκανε δωρεαν την ασφαλιστικη καλυψη  υποθετω .Γνωστο  καταστημα premium reseller  που την  χρεωνει 49 τον χρονο για το plus  θεωρειται normal τιμη ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Πανω σε αυτο ηθελα να σε ρωτησω γιατι ειχε αναφερθει,  εσενα η vodafone sou εκανε δωρεαν την ασφαλιστικη καλυψη  υποθετω .Γνωστο  καταστημα premium reseller  που την  χρεωνει 49 τον χρονο για το plus  θεωρειται normal τιμη ?

Ναι κανονικά κοστίζει από 50 εως 100. Εμένα λέει πως είναι για 24 μήνες οπότε πέφτει μέσα σε αυτές τις τιμές.

Δημοσ.

Και εδώ βλέπουμε την τελευταία φωτο που έβγαλε το Samsung S7 edge.

Ή Vodafone έδωσε μαζί ασφαλιστική κάλυψη από την AIG για 2 χρόνια για κλοπη, θραύση οθόνης κλπ.

Ή παρουσία του προβάτου ειναι συμπτωματική. :P

Dock; Θέλω review το συντομότερο - - έστω και σε μήνυμα. Πως κάθεται (αν κουνάει), αν μπαινοβγαίνει εύκολα χωρίς να παίρνεις και τη θήκη μαζί, αν βολεύτηκες γενικά, κλπ.

Για οσους ενδιαφερονται:

Fuze Cases: Bringing Back the Audio Jack

Ηint: $49 USD + Shipping SUPER EARLY BIRD

Μπλιαχ. Να πω ότι κάνει (ή έστω δείχνει) το κινητό διπλάσιο σε όγκο; Μοιάζει με τανκ.

Δημοσ.

Εγω παντως αν και δεν ειμαι υπερ των θηκων ,με τo jet black  σκεφτομαι να παρω την δερματινη της apple  σε saddle brown  θα παλιωνει ιδανικα πιστευω .

Ηταν το χρωμα που περιμενα και απορω τοσο καιρο πως δεν το ειχαν βγαλει και μας ειχαν με το ακυρο σκουρο καφε .

Δημοσ.

Ψάξε & διάβασε reviews για τις θήκες της Apple. Εγώ ήθελα να πάω την δερμάτινη 'soft pink' θήκη για το iPhone 6 (χρυσό) και παντού έλεγε ότι αντέχει 10-15 μέρες στην καλύτερη, μετά ξεχρωματίζει (με άσχημο τρόπο), ξεφλουδίζει, λεκιάζει, γενικά γίνεται χάλια. Άλλες ήταν πιο ανθεκτικές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ψάξε & διάβασε reviews για τις θήκες της Apple. Εγώ ήθελα να πάω την δερμάτινη 'soft pink' θήκη για το iPhone 6 (χρυσό) και παντού έλεγε ότι αντέχει 10-15 μέρες στην καλύτερη, μετά ξεχρωματίζει (με άσχημο τρόπο), ξεφλουδίζει, λεκιάζει, γενικά γίνεται χάλια. Άλλες ήταν πιο ανθεκτικές.

Το iPhone 6 μου φοράει, εδώ και ενάμιση χρόνο και βάλε, την μαύρη δερμάτινη θήκη της Apple.

Κανένα ξεφλούδισμα, κανένας αποχρωματισμός, είναι άψογη από κάθε άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Το iPhone 6 μου φοράει, εδώ και ενάμιση χρόνο και βάλε, την μαύρη δερμάτινη θήκη της Apple.

Κανένα ξεφλούδισμα, κανένας αποχρωματισμός, είναι άψογη από κάθε άποψη.

Ισχυει, ενας φιλος μου που εχει και αυτος δερματινη στο 6αρι μετα απο 2 χρονια δεν του εχει παθει τιποτα, εχει την olive  brown .Eκτος αν του Ηaldol  ηρθε σε επαφη με τιποτα χημικα -υγρα  και αλλοιωθηκε η' ειναι ελαττωματικη η συγκεκριμενη .

Οι καινουριες θηκες εχουν διαφορετικα τα κουμπια με πιο  "clicky " αισθηση .

Μπιιλντανε  πες πρωτες εντυπωσεις  απο την χρηση μην μας κρατας σε αγωνια.

Δημοσ.

Απλα δεν εχεις χιουμορ..

Το ότι ψάχνεις τα αστεία σου στο 9gag και μάλιστα με τέτοια ανάλυση και τέτοιο Editing τα λέει όλα... επίσης το ότι το κουτί και το πίσω μέρος του κινητού είναι λες και τα χτύπησαν με σφυρί δεν σου λέει τίποτα αυτό. Ποστάρεις "Αστεία" από ιστοσελίδα φουλ στα 15χρονα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι ψάχνεις τα αστεία σου στο 9gag και μάλιστα με τέτοια ανάλυση και τέτοιο Editing τα λέει όλα... επίσης το ότι το κουτί και το πίσω μέρος του κινητού είναι λες και τα χτύπησαν με σφυρί δεν σου λέει τίποτα αυτό. Ποστάρεις "Αστεία" από ιστοσελίδα φουλ στα 15χρονα.

Ξεκολλατε που καθεστε και το αναλυεται κιολας...

Δεν το ποσταρα για ειδηση,αλλωστε θα το ειχαν γραψει παντου αν ισχυε.

Αιντε μην σας θιξουν την apple.Και τωρα που το ειπες εσεις κανετε σαν 15χρονα μολις δειτε κατι αρνητικο για το iphone.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Dock; Θέλω review το συντομότερο - - έστω και σε μήνυμα. Πως κάθεται (αν κουνάει), αν μπαινοβγαίνει εύκολα χωρίς να παίρνεις και τη θήκη μαζί, αν βολεύτηκες γενικά, κλπ.

Παραδόξως είναι πολύ πιο σταθερό από αυτό που νομίζεις βλέποντάς το. Η εφαρμογή της συσκευής είναι πολύ "σφιχτή" και το μόνο "κούνημα" αν το ζορίσεις εσύ ενώ είναι στο dock, προέρχεται από την ίδια τη βάση η οποία έχει γύρω γύρω από το βύσμα ένα ελαστικό υλικό (φαντάζομαι για να λειτουργεί σαν αποσβεστήρας σε περίπτωση που κουνηθεί). Αν εξασκηθείς μπορείς να βγάζεις τη συσκευή με το ένα χέρι αλλιώς κρατάς λίγο κόντρα με το άλλο.

Αυτό που με προβληματίζει και ελπίζω με τη χρήση να το ξεπεράσω, είναι η στόχευση όταν πας να το κουμπώσεις (ανησυχώ μην το σημαδέψω στο κάτω μέρος αν δεν πετύχω την τρύπα... :P

Μπιιλντανε  πες πρωτες εντυπωσεις  απο την χρηση μην μας κρατας σε αγωνια.

Όλα κομπλέ όπως πάντα.

- Επέστρεψε ο αγαπημένος μου ήχος στα αυτιά μου από τα ακουστικά μου (περισσότερη ένταση από το edge).

- Δεν παρατήρησα κάποιον περίεργο ήχο υπο συνθήκες "πίεσης" (έφερνε για ώρες χθες 109 apps, 7500 pictures από το photo, syncs κλπ).

- Η κάμερα είναι σαφώς καλύτερη από το 6s plus. Σε συνθήκες όμως με ελάχιστο φωτισμό, ενώ τα πάει θεαματικά καλύτερα, δεν φτάνει ακόμη το s7 edge.

- Η συσκευή ζεσταίνεται σε full χρήση όσο ζεσταινόταν και το edge. To εντυπωσιακό είναι το πόσο γρήγορα επανέρχεται μετά σε normal θερμοκρασία.

- Ο αντάπτορας για τα ακουστικά είναι τόσο μικροσκοπικός που πρακτικά δεν σε απασχολεί καν η χρήση του με τα ακουστικά που ήδη έχεις (της apple που έχει η συσκευασία, δεν καταδέχομαι να τα βάλω στα αυτιά μου).

- Για την μπαταρία δεν έχω ακόμη εικόνα μιας και βγήκε το πρωί από την πρώτη φόρτιση. Ο ρυθμός πάντως που πέφτει είναι μικρότερος απο αυτόν του edge. 

- Το home button ενώ στην αρχή με προβλημάτισε, τώρα δηλώνω ικανοποιημένος. Η αίσθηση είναι τέλεια με τη δόνηση να σε κάνει να νομίζεις πως όντως πατιέται (στο 2 έβαλα τη σχετική ρύθμιση).

- Το νέο σύστημα με τις δονήσεις είναι εντυπωσιακό και αλληλεπιδρά διαφορετικά ανάλογα το app και τη χρήση (άλλη δόνηση στα taps, άλλη στο scroll, κλπ).

- Ο ήχος απο τα ηχεία είναι σαφώς πιο έντονος απο τα προηγούμενα μοντέλα χωρίς παραμορφώσεις στο full της έντασης.

- Το μαύρο matte χρώμα είναι εντυπωσιακό και κάνει τη συσκευή να φαίνεται πιο κομψή.

:)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...