Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαστε περίεργοι, και haters και δεν έχουμε λεφτά να το πάρουμε. Και αφού εμείς δεν έχουμε άποψη, επειδή δε χρησιμοποιούμε iPhone (και ας χρησιμοποιούμε τη θύρα) αλλα των 150€ κινέζικο κινητό μας, ακούστε τα απο τον καράφλα. Μπας και τα καταλάβετε.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή είμαστε περίεργοι, και haters και δεν έχουμε λεφτά να το πάρουμε. Και αφού εμείς δεν έχουμε άποψη, επειδή δε χρησιμοποιούμε iPhone (και ας χρησιμοποιούμε τη θύρα) αλλα των 150€ κινέζικο κινητό μας, ακούστε τα απο τον καράφλα. Μπας και τα καταλάβετε.

Μμμ το είδα το παραπάνω βίντεο. Δεν αντιλέγω θα προτιμούσα να ήταν USB-C η θύρα να πω την αλήθεια αλλά όσο αφορά το Mfi κάνει λάθος. Στο MFi Program Enrollment FAQ το λέει καθαρά:

Is there a program fee for participation in the MFi Program?

There is no program fee at this time. However, all program applicants must purchase and complete a company identity verification through a secure, third party Web-site.

Οπότε άμα έχεις εργοστάσιο και είσαι κατασκευαστής πρέπει να πληρώσεις την ταυτοποίηση και όχι κάθε προϊόν ξεχωριστά όπως είπε ο τύπος στο βίντεο. Μετά ναι παίρνουν ποσοστά 10% αλλά όχι 550€ για ταυτοποίηση του κάθε προϊόντος. 

Γιαυτό αντί να τα ακούω από τον κάθε καράφλα που μαζεύει χρήμα από τον πολύτιμο μου χρόνο για αυτά που λέει. Προτιμώ να ανοίξω το σάιτ της εταιρίας και να διαβάσω το τι κόστος έχει και το τι ζητάει.

Με την ίδια λογική χρεώνει για άδειες η Google για τα Services της στο Android και βγάζει αρκετά λεφτά μέσω της χρήσης του για να μπορείς εσύ να αγοράσεις Android Smartphone. Μεγάλοι κολοσσοί καπιταλιστές είναι που ο καθένας βγάζει με τον τρόπο του λεφτά. Και εγώ θα γούσταρα όπως λέω παραπάνω να είχε το iPhone USB-C θύρα αντί για Lightning αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.  

Δημοσ.

Is there a program fee for participation in the MFi Program?

There is no program fee at this time. However, all program applicants must purchase and complete a company identity verification through a secure, third party Web-site.

Οπότε άμα έχεις εργοστάσιο και είσαι κατασκευαστής πρέπει να πληρώσεις την ταυτοποίηση και όχι κάθε προϊόν ξεχωριστά όπως είπε ο τύπος στο βίντεο. Μετά ναι παίρνουν ποσοστά 10% αλλά όχι 550€ για ταυτοποίηση του κάθε προϊόντος. 

Γιαυτό αντί να τα ακούω από τον κάθε καράφλα που μαζεύει χρήμα από τον πολύτιμο μου χρόνο για αυτά που λέει. Προτιμώ να ανοίξω το σάιτ της εταιρίας και να διαβάσω το τι κόστος έχει και το τι ζητάει.

Πως είσαι σίγουρος οτι δεν είναι $5500; Στο Faq λέει ξεκάθαρα οτι πρέπει να πληρώσεις, Δεν έχει Fee αλλα απαιτεί πιστωτική κάρτα και μαθαίνεις το πόσο που θα πληρώσεις ΜΟΝΟ αφού σε κάνουν δεκτό και υπογράψεις NDA..

What is the royalty associated with MFi accessories?This information is only available under NDA. You will be able to review this information once your application for the MFi Manufacturing License has been approved.

Συγνώμη κιολας, αλλα μια χαρά τα λέει, ο καράφλας. Δεν σου λέω για τα ποσά που αναφέρει, μπορεί να είναι αλλού για αλλού. Το θέμα είναι οτι απο το παραμικρό περιφερειακό που θα βγαίνει για iPhone, η Apple θα βγάζει λεφτά. Και για αυτό πήρε πόδι το 3.5mm jack. Μαγκιά της; Εννοείται. Απλά μην ακούω για ηρωισμούς και για θυσίες ωστε να πάει ο κόσμος μπροστά.

Έχει βγάλει μια εξαιρετική συσκευή. Θα μπορούσε να προβάλει αυτό, και οχι να καλύψει τα σκ@τ@ της, οπως κάνει η γάτα μου οταν κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Ο ανθρωπος την γνωμη του λεει και μαλιστα με επιχειρηματα.Οσο για τον πολυτιμο χρονο σου που λες,ειμαι σιγουρος οτι στα θεματα των iphone που ανοιχτηκαν εχεις χασει παρα πολυ περισσοτερο χρονο,απο τα 5λεπτα του παραπανω video.

Αλλωστε το παραπανω ισχυει ακομα και στην περιπτωση της Motorola/Lenovo με τα Moto Z και Moto Z Force απο Android μερια αλλα στην περιπτωση αυτη μιλαμε για αφαιρεση τυπικης usb θυρας. Αλλωστε το λεει και στο τελος ποια ειναι γενικα η γνωμη του κοσμου στην ιδεα τα μελλοντικα smartphone χωρις θυρα ακουστικων. 

Οσο για το Wireless charging,δεν θα μου κανε εντυπωση αν το βλεπαμε στο Iphone 7s.

• Like 1
Δημοσ.

Καθώς κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα, πέρασα και του έριξα μια ματιά. Συγκεκριμένα στο matt black εστίασα την προσοχή μου. Το φινίρισμα και η κατασκευαστική υλοποίηση μου φάνηκαν για μια ακόμη φορά καταπληκτικά, όπως είναι σύνηθες με την Apple.

Από άποψη επιδόσεων δεν είδα καμία διαφορά. Μπορεί σε benchmarks να φαίνεται σαφής διαφορά από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά τα iPhones πάντα γρήγορα και responsive ήταν και συνεχίζουν να είναι. 

Αυτό που με απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό ήταν το home button. Η αίσθηση είναι περίεργη μεν, αλλά εμένα μου φάνηκε και δυσάρεστη. Πατώντας το, δονείται όλο το τηλέφωνο. Περίμενα κάτι καλύτερο, διότι το force-touch στα Macbooks είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή "απομίμηση" του φυσικού πατήματος. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από το home button. 

Για οθόνη και κάμερα δεν μπορώ να μιλήσω διότι θα ήθελα περισσότερο χώρο και χρόνο να το δοκιμάσω.

• Like 2
Δημοσ.

Το ειδα σήμερα στο πλαίσιο σε ματ μαύρο...μου άρεσε αρκετά

Το home button με απογοήτευσε...ισως δεν ηξερα και εγω να το ακουμπάω σωστα για να πιάσει...δεν εχει όμως ωραία αίσθηση...ειδικα αν έχεις συνηθίσει στα αλλα...με ξενέρωσε είναι αληθεια αυτο...η καμερα,επληκτική απ όσο είδα

Δημοσ.

Το ειδα σήμερα στο πλαίσιο σε ματ μαύρο...μου άρεσε αρκετά

Το home button με απογοήτευσε...ισως δεν ηξερα και εγω να το ακουμπάω σωστα για να πιάσει...δεν εχει όμως ωραία αίσθηση...ειδικα αν έχεις συνηθίσει στα αλλα...με ξενέρωσε είναι αληθεια αυτο...η καμερα,επληκτική απ όσο είδα

Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ από mediamarkt. Με χάλασε κι εμένα το home button μιας και δεν το κάνει τόσο φυσικό όσο το trackpad στο mac. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που με απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό ήταν το home button. Η αίσθηση είναι περίεργη μεν, αλλά εμένα μου φάνηκε και δυσάρεστη. Πατώντας το, δονείται όλο το τηλέφωνο. Περίμενα κάτι καλύτερο, διότι το force-touch στα Macbooks είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή "απομίμηση" του φυσικού πατήματος. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από το home button. 

Μπορεί κάποιος να είχε την ρύθμιση για την δόνηση στο 3. Το τσέκαρες αυτό?

Από ότι είδα σε μερικά videos, κάποιοι λένε ότι στην 3η σκάλα δονείται όλο το κάτω μέρος.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να είχε την ρύθμιση για την δόνηση στο 3. Το τσέκαρες αυτό?

Από ότι είδα σε μερικά videos, κάποιοι λένε ότι στην 3η σκάλα δονείται όλο το κάτω μέρος.

Δοκίμασα και τις 3 ρυθμίσεις. Και στις 3 δονείται όλο το κατω μέρος. Απλά στην 3 ειναι το πιο εντονο. (το 1 είναι ανεπαίσθητο)

• Moderators
Δημοσ.

To τσεκαρα κι εγω σημερα στο Public. Πολυ κομψο, αλλα κι εμενα με ξενισε λιγο η συμπεριφορα του κουμπιου. Ωστοσο δε  θεωρω πως ειναι κατι που δεν θα συνηθιζα αν ποτε αποφασιζα να το παρω. Καλα για ταχυτητα και ποιοτητα οθονης και κατασκευης δε συζηταω.

• Like 1
Δημοσ.

To τσεκαρα κι εγω σημερα στο Public. Πολυ κομψο, αλλα κι εμενα με ξενισε λιγο η συμπεριφορα του κουμπιου. Ωστοσο δε  θεωρω πως ειναι κατι που δεν θα συνηθιζα αν ποτε αποφασιζα να το παρω. Καλα για ταχυτητα και ποιοτητα οθονης και κατασκευης δε συζηταω.

Δλδ    η αισθηση που αποκομισες απο τον τροπο λειτουργιας του  home button  ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για να το αγορασεις η' εγω καταλαβα λαθος?

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ    η αισθηση που αποκομισες απο τον τροπο λειτουργιας του  home button  ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για να το αγορασεις η' εγω καταλαβα λαθος?

Γι' αυτό καλό είναι να γράφουμε το "δεν" πάντα με ν στο τέλος, ασχέτως αν προφέρεται ή όχι.

To τσεκαρα κι εγω σημερα στο Public. Πολυ κομψο, αλλα κι εμενα με ξενισε λιγο η συμπεριφορα του κουμπιου. Ωστοσο δε,  θεωρω πως ειναι κατι που δεν θα συνηθιζα αν ποτε αποφασιζα να το παρω. Καλα για ταχυτητα και ποιοτητα οθονης και κατασκευης δε συζηταω.

Δεν θα το συνήθιζε.

To τσεκαρα κι εγω σημερα στο Public. Πολυ κομψο, αλλα κι εμενα με ξενισε λιγο η συμπεριφορα του κουμπιου. Ωστοσο δεν  θεωρω πως ειναι κατι που δεν θα συνηθιζα αν ποτε αποφασιζα να το παρω. Καλα για ταχυτητα και ποιοτητα οθονης και κατασκευης δε συζηταω.

Θα το συνήθιζε.

@all

Μια που έπιασα τη γραμματική, μην ντρέπεστε να γράφετε το "δυστυχώς" με 2 ύψιλον, έτσι γράφεται!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γι' αυτό καλό είναι να γράφουμε το "δεν" πάντα με ν στο τέλος, ασχέτως αν προφέρεται ή όχι.

Δεν ειναι θεμα του τι ειναι καλο και τι οχι αγαπητε, η γραμματικη λεει πως το τελικο -ν χάνεται όταν η επόμενη λεξη ξεκινα απο θ-. Αλλα ενα κομμα έλλειπε ναι μετα το ωστόσο:)

@fotis Θα το συνηθιζα εννοώ. Δεν ειναι τοσο τρομερο. Καλα βασικα ειναι απλα διαφορετικό, οχι απαραίτητα καλο/κακο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...