Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αυτή με τη σειρά της αντέγραψε άλλους ξανά και ξανά

Δεν αμφισβητείται από κανένα σοβαρό άνθρωπο ότι αυτό που έκανε πριν 10 χρόνια ήταν καινοτόμο, αλλά σήμερα η ψαλίδα έχει κλείσει και με βάση της ανάγκες κάποιων έχει ανοίξει υπέρ των άλλων

Τι παρουσίασε η Apple τα τελευταία χρόνια που άλλαξε τα δεδομένα; Μόνο δυνατότερα specs

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Apple has sold over 1 billion iPhones

Σιγά μην είναι ένα δις οι φραγκατοι, μετράει και τα άτομα που πήραν και ξαναπήραν προφανώς

1 δις φραγκάτοι και 6 δις φτωχομπινέδες έχει αυτός ο πλανήτης. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, σε κάθε σπίτι θα είχαμε έναν φραγκάτο.

Σιγά μην είναι ένα δις, υπάρχουν και αυτοί που πήραν και ξαναπήραν
Δημοσ.

Αν η Apple δεν ήταν μπροστά τότε δεν θα την αντέγραφαν οι άλλοι κατασκευαστές. Η Apple ηταν αυτή που καθιέρωσε το μοντέρνο Smartphone το 2007

Η apple το 2007 συνδύασε όλα αυτά που είχαν τα άλλα Smartphones ξεχωριστά σε ένα πακέτο και το βελτίωσε. Γιατί και οθόνες αφής υπήρχαν αλλά δεν ήταν capacitive και Smartphones υπήρχαν όπως Symbian s60 από το 2002-2003 και με τα εξαιρετικά p800-p900 με πενακι. Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν καν το πρώτο με capacitive υπήρχε ένα LG αλλά ήταν το κινητό που έκανε τον άψογο συνδυασμό. Το θέμα είναι μέχρι σήμερα δεν έχει τρελές βελτιώσεις όπως έχουν άλλες εταιρίες πέρα από την δύναμη του κινητού που λογικό να έχει τέτοια εξέλιξη στα τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Apple has sold over 1 billion iPhones

Σιγά μην είναι ένα δις οι φραγκατοι, μετράει και τα άτομα που πήραν και ξαναπήραν προφανώς

1 δις φραγκάτοι και 6 δις φτωχομπινέδες έχει αυτός ο πλανήτης. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, σε κάθε σπίτι θα είχαμε έναν φραγκάτο.

Αντί να πεις ότι δεν αποτελεί ένδειξη ότι κάποιος είναι φραγκάτος ......

Δημοσ.

Αντί να πεις ότι δεν αποτελεί ένδειξη ότι κάποιος είναι φραγκάτος ......

Αυτό + το ότι οι περισσότεροι μην σου πω σχεδόν όλοι αγοράζουν τις ναυαρχίδες με συμβόλαια. Ποιος σκάει 600-700€ ακόμα και για κάποια άλλη συσκευή, μετρητής;

Δημοσ.

[.......]

Το θέμα είναι μέχρι σήμερα δεν έχει τρελές βελτιώσεις όπως έχουν άλλες εταιρίες πέρα από την δύναμη του κινητού που λογικό να έχει τέτοια εξέλιξη στα τόσα χρόνια.

Συγγνώμη, τί βελτιώσεις θα έπρεπε να έχει κάνει; Αμέσως αμέσως θυμάμαι την Retina οθόνη που δε νομίζω να υπήρχε κάτι τόσο κοντά σε ppi. Το Touch ID που ήταν πολύ πιο μπροστά από το άθλιο fingerprint scanner που έχω στο Galaxy S5 μου. Η κάμερα του είναι κάθε χρόνο στις 3 καλύτερες της αγοράς. Ο unibody σχεδιασμός έχει υιοθετηθεί πλέον από κάθε εταιρεία.

Δεν ξέρω τί άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τα smartphones. Θεωρώ οτι σαν λογική έχει φτάσει στην ωρίμανσή του το smartphone και προσφέρει όλο το functionality που λόγω μεγέθους και χρήσης μπορεί να προσφέρει. 

• Like 2
Δημοσ.

Nαι,διότι το να επαιρνες το μηλο πιο φτηνά δεν σε συμφερει.

Σωστά.

Συνεχώς αναφαίρετε στο κόστος, αν δεν τα έχετε μην το πάρετε, Premium συσκευές είναι με αξιοπιστία. Υπάρχουν και κινητά των 200-300€ στην αγορά, πρέπει δηλαδή να τις φέρουν τις συσκευές στα μέτρα τα δικά σας? Εκατομμύρια κόσμος δεν έχει πρόβλημα να κάνει ένα συμβόλαιο με νέο premium κινητό, γιατί και καλά να ρίξει την ποιότητα για εσάς; 

• Like 2
Δημοσ.

Συνεχώς αναφαίρετε στο κόστος, αν δεν τα έχετε μην το πάρετε, Premium συσκευές είναι με αξιοπιστία. Υπάρχουν και κινητά των 200-300€ στην αγορά, πρέπει δηλαδή να τις φέρουν τις συσκευές στα μέτρα τα δικά σας? Εκατομμύρια κόσμος δεν έχει πρόβλημα να κάνει ένα συμβόλαιο με νέο premium κινητό, γιατί και καλά να ρίξει την ποιότητα για εσάς; 

Eλα,καλά.Δεν θες να καταλαβεις μαλλον.

Την επομενη φορα θα επισυναπτουμε εκκαθαριστικο εφορίας για να μην ακουμε την ιδια βλακεία συνεχώς.

Αναφέρομαι στο κόστος αναγκαστικα,γιατι ο αλλος ισχυρίζεται οτι δεν ξερω τι ειναι καλό γι αυτόν.

Αν του πω για oled οθονη,θα μου πει οτι γουστάρει lcd.

Αν του πω για θυρα ακουστικών,θα μου πει οτι δεν ακουει μουσικη.

Αν του πω για sd,θα μου πει οτι εχει τα μεγαλα συμβολαια και δουλευει με cloud.

Αν του πω για unibody/μη αποσπωμενη μπαταρία κλπ κλπ.

ΟΤΙ και να του πω για τεχνολογικα θέματα,θα τα αρνηθει όλα και θα τα βγαλει χειρότερα,γιατι ειναι σε αρνηση.

Το χρήμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αρνηθει οτι το να πληρώνεις λιγότερα ειναι καλύτερα γι αυτόν.Εκτος αν έχει βίτσιο.

Σαφές τώρα?

Οσο για το ριξιμο ποιότητας αν πέσει η τιμή,ισως να μην ήταν τόσο αστειο σαν επιχειρημα αν δεν λειτουργούσε με ΤΟΣΟ εμετικο κέρδος.

• Like 3
Δημοσ.

Κατα αρχην προς αποφυγη παρεξηγησεων να πω οτι και τα μισα να εκανε Apple συσκευη δεν θα την επαιρνα, δεν μου κανει. Πρωην κατοχος Iphone, Ipod και Ipad. Δεν το λεω για να πεισω κανεναν. 

Αφου φυγαμε απο αυτο να αναφερω οτι καθαρα σαν προιον τεχνολογιας και βαζωντας μεσα και ολα τα margin για κερδος vs κοστος της Apple (και οχι μονο τα υλικα κατασκευης) θεωρω οτι ειναι πολυ υψηλα κοστολογημενα. Οσο πουλαει καλα κανει και τα εχει στο θεο. Αλλα για εμενα δεν δικαιολογειται το κοστος, ουτε σαν συσκευη καθαυτη, ουτε (και ειναι το κυριοτερο) σαν aftersales support. Ειδικα στην Ελλαδα της Quest, η παλαιοτερα της Rainbow.

Αυτα. Μπορουμε να διαφωνουμε και να το συζηταμε. Δεν χρειαζεται να πεισει ο ενας τον αλλον, αλλα επισης δεν χρειαζονται και οι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι και απο τις 2 πλευρες λες και ειναι γηπεδο.

Περιμενω τον πρωτο που θα με πει πτωχο..

• Like 5
Δημοσ.

Περιμενω τον πρωτο που θα με πει πτωχο..

:-)

Τωρα πες μου  λοιπον εσυ με το κινεζικο των 150 ευρω  που εχεις τι ακριβως παιρνεις? Και αν μπερδεψες το τοπικ αυτο με το τοπικ των κινεζικων συσκευων  ,γιατι σε βλεπω σχολιαζεις με πολυ θερμη  και εδω μιλαμε για premium συσκευες .

Τιποτα ειναι γραφικοι πλεον ουτε 200 ευρω συσκευη δεν εχει.

Η εμπειρια χρησης του απεχει ετη φωτος απο την δικη μας και προσπαθει να πει τι  ακριβως?Οτι ειμαστε κοροιδα εμεις που πληρωνουμε παραπανω . 

• Like 1
Δημοσ.
^Οχι 5 χρονων compact που πολυ σωστα ειπε ο haHa ειναι καλυτερες απο αυτες αλλα 10.

Παντως οι καλυτερες βραδυνες που εχω τραβηξει μεχρι τωρα σε κινητο ειναι του Edge.

Δημοσ.

Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ. Δε γνωρίζω τίποτα από φωτογραφία, αλλά από αυτό που βλέπω για μια συσκευή που μπορείς να βάλεις στην τσέπη σου με ικανοποιεί πάρα πολύ. Ο τύπος στο thread λέει πως όλες βγήκαν στο χέρι (χωρίς τριποδάκια κλπ) και τις ανέβασε κατευθείαν από το iPhone χωρίς κάποια επεξεργασία. Εγώ προσωπικά όλες αυτές θα τις κρατούσα και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Ενδεχομένως να τις έκανα και wallpaper στο pc μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...